Ben jij benieuwd naar het vermogen van Marco Geeratz? Marco Geeratz ken je waarschijnlijk als de man van Chantal Janzen - een van 's Nederlands bekendste televisiepersoonlijkheden. Maar zit Marco net als Chantal een beetje goed in de slappe was?

En wie is Marco zelf nou eigenlijk? Dit zijn allemaal vragen waar wij in dit artikel antwoord op gaan geven. Wil je meer weten? Scroll dan gauw naar beneden!

Naam

Marco Geeratz

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

13-09-1972

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Mediawereld


Wat is het vermogen van Marco Geeratz?

Het exacte vermogen van Marco Geeratz is helaas onbekend. Maar wat we wel weten is da hij een aardige ondernemersgeest heeft. Samen met Chantal Janzen runnen ze samen het bedrijf &C Media. Dit mediamerk is volledig gericht op Chantal en is bekend via het bijbehorende vrouwenblad &C en als televisieproducent. Daarnaast heeft het bedrijf ook een eigen koffiebar en verkopen ze via een webshop ook verschillende producten zoals skincare en de koffie uit de koffiebar.

Daarnaast heeft Marco ook zijn eigen bedrijf. Hierdoor heeft Marco zeer waarschijnlijk een goed vermogen weten op te bouwen. En ja: gedeeltelijk is dit dankzij zijn vrouw. Maar hij stopt er zelf uiteraard ook genoeg werk in. Het Marco Geeratz vermogen is dus ook gedeeltelijk zelf opgebouwd.

Leuke weetjes over Marco Geeratz

  • Marco Geeratz en Chantal Janzen zijn geboren in Londen.
  • De programma's die worden geproduceerd vanuit &C Media zijn verbonden aan RTL4.

Wie is Marco Geeratz?

Wie is Marco Geeratz eigenlijk, afgezien van de man van Chantal Janzen? Chantal staat zeer regelmatig in de spotlights, maar over Marco zien we eigenlijk niet zoveel voorbij komen. Hij is dan zelf ook niet zo van de interviews en slaat ze regelmatig af. Eigenlijk staat hij dus bekend als de ‘man van’, en zelf heeft hij daar niet zoveel problemen mee.

Daardoor is het ook moeilijk om informatie te vinden over Marco. Toch hebben we dit uitgebreid onderzocht. Marco is geboren op 13 september 1972 in Tegelen, Limburg. Hij werd al op zeer jonge leeftijd vader. Zo kreeg hij op zijn negentiende al zijn eerste kind samen met zijn ex-vriendin. Daarna kregen zij samen nog twee kinderen, één dochter en één zoon.

Ondanks dat hij op jonge leeftijd al kinderen had, hield dit hem niet tegen om een carrière te maken voor zichzelf. Zo heeft hij meerdere marketingfuncties beoefend. Met de ervaring die hij hier heeft opgedaan is hij zijn eigen bedrijf M-print gestart in 2004 (tegenwoordig Sumis Printmanagement). Dit is een printmanagement bureau. Het bedrijf is ondertussen marktleider in de Benelux! 

Kort na het oprichten van zijn bedrijf kwam hij per toeval Chantal tegen in Amsterdam. En het was liefde op het eerste gezicht. Ze zijn getrouwd in Londen en verwelkomden in 2009 hun eerste kind samen: James. Ondertussen is ook hun tweede kindje geboren en runnen ze dus samen het bedrijf &C Media.


Waar heeft Marco Geeratz zijn vermogen aan verdiend?

Ondanks dat we het exacte Marco Geeratz vermogen niet weten, is wel bekend dat hij en Chantal het goed voor elkaar hebben. Maar hoe is dit vermogen dan opgebouwd? Het grootste deel van zijn vermogen zit in zijn eigen bedrijf (Sumis Printmanagement) en in het bedrijf van hem en Chantal (&C Media).

Maar dat niet alleen. Hij en zijn vrouw zijn in bezit van meerdere panden in onder andere Amsterdam. Deze verhuren zij weer aan anderen. Hierdoor komt er ook een leuke extraatje binnen. Bovendien investeert Marco ook graag en is hij erg bezig met innovatie.


Hoeveel verdient Marco Geeratz per maand?

Investeringen, vastgoed én twee bedrijven. Marco heeft verschillende inkomstenbronnen. Maar wat is zijn maandsalaris? Hoeveel het salaris van de succesvolle ondernemer per maand is kunnen wij helaas niet zeggen.

Ook dit is niet onbekend. Wel gaat het waarschijnlijk om een hoop geld, aangezien beide bedrijven behoorlijk succesvol zijn. De Marco Geeratz net worth zal dan ook nog flink toenemen dankzij dit succes.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Marco Geeratz?

Het exacte vermogen van Marco Geeratz is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van Marco Geeratz?

Ook het salaris van Marco Geeratz is helaas onbekend. 

Is Marco Geeratz miljonair?

Het is onduidelijk of Marco Geeratz miljonair is, maar vanwege de meerdere bedrijven waarin hij actief is en zijn hoeveelheid panden is de kans groot dat hij miljonair is. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>