Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Marco Borsato?

Marco Borsato is een bekende Nederlandse zanger, songwriter en acteur. Hij is actief in de muziekwereld sinds de jaren 80 en heeft sindsdien talloze hits gescoord en diverse albums uitgebracht.

Borsato is ook actief als acteur en heeft in verschillende Nederlandse films en tv-series gespeeld.

Naam

Marco Borsato

Geschat vermogen

€50 miljoen

Geboortedatum

21-12-1966

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Zanger

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld / eigen bv


Wat is het vermogen van Marco Borsato?

Het vermogen van Marco Borsato wordt geschat op ongeveer 50 miljoen euro.

Dit vermogen heeft hij vooral verdiend met zijn muziekcarrière, waarbij hij regelmatig optreedt op festivals en in zalen en theaters. Ook heeft hij geld verdiend met het uitbrengen van albums en met zijn werk als acteur.

Leuke weetjes over Marco Borsato

  • Marco Borsato is opgeleid als kok
  • Marco Borsato is altijd mede-eigenaar geweest van The Entertainment Group, een bookingsbedrijf dat in 2009 failliet raakte
  • Eind 2009 startte Marco Borsato een nieuw bookingsbedrijf, genaamd Musica è Bookings BV

Wie is Marco Borsato?

Marco Borsato is een Nederlandse zanger en songwriter. Hij is geboren op 21 december 1966 in Alkmaar en groeide op in een muzikaal gezin. Zijn vader was drummer en zijn moeder was zangeres. Borsato begon op jonge leeftijd met zingen en kreeg op 15-jarige leeftijd zijn eerste platencontract.

In de jaren 80 en 90 brak Borsato door als zanger en scoorde hij talloze hits, waaronder "Rood", "Dromen zijn bedrog" en "De waarheid". Ook bracht hij diverse albums uit en won hij diverse prijzen, waaronder twee Edison Awards.

Naast zijn werk als zanger is Borsato ook actief als acteur. Hij heeft in verschillende Nederlandse films en tv-series gespeeld, waaronder "Afl. 4" en "Baantjer". Borsato is ook bekend als coach in het televisieprogramma "The Voice of Holland".

In zijn vrije tijd houdt Marco Borsato zich bezig met muziek maken, sporten en reizen. Hij is een liefhebber van golfen en skiën en brengt graag tijd door met zijn vrouw en kinderen. Borsato is ook betrokken bij diverse goede doelen en steunt onder andere het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Hij is een man die zijn successen graag deelt met anderen en die graag bijdraagt aan een betere wereld.


Waar heeft Marco Borsato zijn geld mee verdiend?

Marco Borsato heeft zijn vermogen vooral verdiend met zijn muziekcarrière. Hij heeft talloze hits gescoord en diverse albums uitgebracht, en hij treedt regelmatig op op festivals en in zalen en theaters. Ook heeft hij geld verdiend met zijn werk als acteur.


Hoeveel verdient Marco Borsato per maand?

Het is moeilijk om te zeggen hoeveel geld Marco Borsato per maand verdient, aangezien zijn salaris niet bekend is.

Wel is duidelijk dat hij een goed inkomen heeft gehad en dat hij in staat is geweest om zichzelf en zijn familie comfortabel te onderhouden. Borsato heeft zijn vermogen vooral verdiend met zijn muziekcarrière, waarbij hij regelmatig optreedt op festivals en in zalen en theaters en albums uitbrengt. Ook heeft hij geld verdiend met zijn werk als acteur.

Marco Borsato's salaris blijft een mysterie.

Het is moeilijk om iets over de persoonlijkheid van Marco Borsato te zeggen, aangezien er weinig informatie over hem beschikbaar is. Wel is duidelijk dat hij een professionele en hardwerkende persoon is die altijd het beste uit zichzelf probeert te halen. Dit bleek onder andere uit zijn succes als zanger en songwriter en zijn werk als acteur.

Borsato is ook een familieman die graag tijd doorbrengt met zijn vrouw en kinderen. Hij is een liefhebber van sporten zoals golfen en skiën en houdt ervan om te reizen. Verder is hij betrokken bij diverse goede doelen en steunt hij onder andere het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Marco Borsato?

Het vermogen van Marco Borsato wordt geschat op €50 miljoen.

Wat is het salaris van Marco Borsato?

Het salaris van Marco Borsato is helaas onbekend.

Is Marco Borsato miljonair?

Met een geschat vermogen van €50 miljoen is Marco Borsato zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>