Wil jij meer weten over het vermogen van Marc Overmars? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan er je in dit artikel namelijk alles over vertellen. Zo bespreken we het Marc Overmars vermogen, hoe hij hieraan is gekomen, wie Marc is en hoeveel zijn salaris is per maand. Zo weet jij precies hoe hij aan zijn geld komt! En heel eerlijk: dat is ook wel erg interessant.

Naam

Marc Overmars

Geschat vermogen

+-  €50 miljoen

Geboortedatum

29-03-1973

Jaarlijks inkomen / salaris

€83.000 euro per maand

Beroep

Voetbal

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbal


Wat is het vermogen van Marc Overmars?

Laten we beginnen bij het vermogen van Marc. Want hoe welvarend is hij nou eigenlijk? het vermogen van Marc Overmars wordt geschat op zo’n 50 miljoen euro. Het exacte bedrag is niet bekend, maar we weten wel dat dit vermogen alleen maar toeneemt. Dat doet Marc toch best goed!

Leuke weetjes over Marc Overmars

  • Marc Overmars verdiende het meeste van zijn vermogen na zijn voetbal carrière. 
  • Marc Overmars heeft bij verschillende grote voetbalclubs gespeeld waaronder FC Barcelona, Go Ahead Eagles, Arsenal en Willem 2. 

Wie is Marc Overmars? 

In de voetbalwereld is Marc best bekend. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat je niet precies weet wie hij is, of hem alleen van naam kent bijvoorbeeld. Daarom besteden we naast het Marc Overmars vermogen ook nog tijd aan zijn achtergrond. 

Marc is een voormalige topvoetballer. Zo heeft hij bijvoorbeeld gespeeld voor Ajax. In 1995 wist hij samen met zijn team de UEFA Champions League te winnen. Dit is de wereldbeker voor clubteams. Daarnaast heeft hij ook gespeeld bij FC Barcelona, Go Ahead Eagles, Arsenal en Willem II. Hij werd in 2012 de directeur voetbalzaken bij Ajax.

Dit heeft hij maar liefst 10 jaar gedaan. Begin dit jaar werd hij beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Hierdoor is hij toen ontslagen. Echter is hij al sinds maart weer aan het werk als directeur voetbalzaken bij Royal Antwerp FC.


Waar heeft Marc Overmars zijn vermogen aan verdiend?

En hoe is Marc Overmars dan zo rijk geworden? Nou, allereerst verdiende hij aardig wat geld met zijn carrière als profvoetballer. Zeker toen hij bij grote clubs ging spelen als Ajax, Arsenal en FC Barcelona.

Hij is daarnaast ook de directeur voetbalzaken geweest van Ajax. Dat is een zeer goed betaalde baan. Tegenwoordig heeft ‘ie dus dezelfde functie bij Royal Antwerp FC. Dat is dan ook zijn grootste bron van inkomsten. 


Hoeveel verdient Marc Overmars per maand?

Je weet nu over de Marc Overmars net worth. Behoorlijk wat geld. Maar goed: hoeveel levert hem dit per maand op? Voor zijn baan als directeur voetbalzaken verdient hij maar liefst één miljoen euro per jaar. Dat is dus een bedrag van zo’n 83.000 euro per maand.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Marc Overmars?

Het totale vermogen van Marc Overmars wordt geschat op zo'n 50 miljoen euro. 

Wat is het salaris van Marc Overmars?

Het maandsalaris van John de Mol is niet openbaar, schattingen vertellen ons echter dat hij minstens zo'n 80.000 euro per maand zou verdienen. 

Is Marc Overmars miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van ruim 50 miljoen euro is Marc Overmars zeker een miljonair. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>