Wat is het vermogen van Manon van Essen? Mensen die veel bezig zijn met voeding kennen ongetwijfeld de grote creatie van Manon van Essen. Gezonde pizza. Het kan. Maar hoe?

Dit is namelijk allemaal het idee geweest van selfmade miljonair Manon van Essen - met een zeer toepasselijke naam. In dit artikel vertellen wij je alles wat je graag wil weten over het Manon van Essen vermogen. Hoe zij dit voor elkaar heeft gekregen lees je overigens ook hier. En geloof ons: dat wíl je weten!

Naam

Manon van Essen

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Onderneemster

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voeding / televisie


Wat is het vermogen van Manon van Essen?

Manon van Essen heeft dankzij meerdere goede ideeën een aardig vermogen voor zichzelf kunnen opbouwen. Het exacte vermogen is helaas niet bekend. De onderneemster is hier ook niet erg open over. Wat we overigens wél weten is dat dit waarschijnlijk om een paar miljoen gaat. Ze was namelijk dragon in het programma Dragons’ Den. 

Hierin kunnen ondernemers hun idee presenteren met de hoop dat één van de dragons wil investeren. En om een Dragon te worden heb je wel aardig wat geld nodig.

Leuke weetjes over Manon van Essen

  • Met het bedrijf Foodture Rebels van Manon van Essen is zij nog dagelijks op zoek naar investeringsmogelijkheden binnen innovaties in de voeding
  • Manon van Essen heeft de doelstelling om de meest succesvolle zakenvrouw van Nederland te worden

Wie is Manon van Essen?

We hebben al verklapt dat Manon een onderneemster is. Maar wat doet ze allemaal en wie is ze eigenlijk? Manon is momenteel 34 jaar en heeft communicatie gestudeerd op het HBO. Nog voor ze was afgestudeerd richtte ze al haar eigen bedrijfje op. Dit bedrijf was gericht op een software dat handschriften kon herkennen.

Dat is toch best knap, zeker als je je bedenkt dat ze toen nog maar 21 was. Manon is overigens ook de oprichter van het bekende, gezonde pizza merk Magioni. Deze pizza’s en pizzabodems zijn tegenwoordig te vinden in bijna iedere Albert Heijn of Jumbo.

Verder is Manon ook te zien in het bekende programma Dragons Den. Ze is gelukkig getrouwd en heeft sinds kort ook een kindje: Joah. De gedreven onderneemster heeft overigens ook een eigen ondernemingsfonds opgericht: Foodture Rebels. De Manon van Essen net worth krijgt een flinke boost dankzij dat fonds.


Waar heeft Manon van Essen haar vermogen aan verdiend?

Manon van Essen is één van de jongste self-made miljonairs van Nederland. Dat is een titel om erg trots op te zijn. Maar hoe is dat Manon van Essen vermogen zo hoog geworden? Ofwel: waar verdient ze haar geld aan? Haar eerste bedrijfje richtte ze op tijdens haar studie communicatie. De licentie hiervoor heeft ze voor een goede smak geld verkocht. En van dat geld is ze het gezonde pizzabedrijf Magioni begonnen.

Dit liep beter dan ze zelf had verwacht. Zo goed, dat ze het heeft kunnen verkopen aan dokter Oetker. En dat heeft haar behoorlijk wat geld opgeleverd. En zo slim als ze is heeft ze dit geld geïnvesteerd in onder andere een gembershot merk en een hard stelzer drankje. Daar verwacht ze ook aardig wat winst uit te kunnen halen. Maar ook met haar investeringen via de Dragons Den harkt ze extra inkomsten binnen.


Hoeveel verdient Manon van Essen per maand?

Dat het Manon van Essen vermogen een flink bedrag is weten we al. Maar het vermogen zegt niet zoveel over het salaris per maand van de onderneemster. Misschien ben je net zoals ons ook enorm benieuwd naar het maandsalaris van Manon.

We moeten je dan helaas teleurstellen. Het maandsalaris is niet bekend. Ze geeft zelf ook aan dat ze niet zo enorm veel houdt van media-aandacht. Misschien dat ze daarom ook wel zo stilletjes blijft over haar exacte verdiensten.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Manon van Essen?

Het geschatte vermogen van Manon van Essen is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Manon van Essen?

Het salaris van Manon van Essen is helaas onbekend.

Is Manon van Essen miljonair?

Het vermogen van Manon van Essen is helaas onbekend, maar vanwege het feit dat zij één van de investeerders is bij Dragons' Den, kan wel worden verwacht dat zij een aantal miljoenen in haar bezit heeft. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>