Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Mandela Wee Wee? In dit artikel wordt er gekeken naar het salaris en vermogen van Nederlands acteur Mandela Wee Wee en waar hij dat mee verdiend heeft. Ook gaan we wat dieper in op Mandela's jeugd en zijn weg naar het grote scherm. 

Naam

Mandela Wee Wee

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

1983

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Acteur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Filmwereld


Wat is het vermogen van Mandela Wee Wee?

Mandela Wee Wee zijn vermogen is momenteel onbekend. Een serie als Mocro Maffia waarin hij veel schermtijd had, zal ongetwijfeld niet slecht betalen, maar er is geen feitelijke kennis beschikbaar.

Leuke weetjes over Mandela Wee Wee 

  • Naast acteur in films is Mandela ook te zien in de nieuwe jeugdserie Kofi's Tori, een serie over het Nederlandse slavernijverleden
  • Naar eigen zeggen vindt Mandela zijn rol in Mocro Maffia het meest belangrijk in zijn oeuvre

Wie is Mandela Wee Wee?

Mandela Wee Wee is een Nederlands acteur en toneelspeler, voornamelijk bekend geworden dankzij zijn rol als de crimineel Romano in de hitserie Mocro Maffia op Videoland.

Daarnaast is hij te zien in meerdere films (Gooische Vrouwen) en series (Penoza). Mandela is van Surinaamse afkomst en is naar Nederland verhuist samen met zijn ouders toen hij negen was.

Op de middelbare school in Tilburg kwam hij achter zijn passie voor toneel, waarna hij jaren later zijn weg vond naar de Theatergroep De Nieuw Amsterdam (ITS/DNA).

Hier heeft hij naar eigen zeggen geleerd om echt goed in contact te komen en te vertrouwen op zijn eigen gevoel en authenticiteit als acteur. Het is niet bekend of Mandela Wee Wee een partner heeft. Wel weten we dat hij sinds 2020 weer woonachtig is in Tilburg.

Zoals hij zelf aangeeft: "Typisch Tilburgs toch, je komt altijd op de één of andere manier terug!"

Mandela zet zich al sinds zijn jeugd in voor diversiteit en antiracisme. Zo opende hij in 2020 het antiracismeprotest in Tilburg, waar hij nog steeds met trots op terugkijkt.

Hij wil meer mogelijkheid creëren voor donkere mensen om in de TV- en toneelspotlights te komen en probeert dan ook diversiteit te promoten.


Waar heeft Mandela Wee Wee zijn vermogen mee verdiend?

Mandela heeft het grootste deel van zijn vermogen waarschijnlijk verdient via de immense populaire serie Mocro Maffia.

Daarnaast is het duidelijk dat zijn passie voor toneel hem ook niet zonder inkomsten heeft gelaten. Hij heeft tevens meerdere bijrollen gehad in andere series (Penoza) en films (Gooische Vrouwen), waar hij een vergoeding voor heeft gekregen.

Naast het feit dat Mandela een bekend acteur is, heeft hij tijdens zijn jeugd ook een businessstudy succesvol afgerond. Het plan was om een internationale business op te starten, maar hij werd steeds meer en meer toegetrokken naar het podium.

Hij geeft zelf aan zijn kennis van zaken wel op dagelijkse basis te gebruiken in het harde wereldje van toneelspelen en televisie. 


Hoeveel verdient Mandela Wee Wee per maand?

Er is momenteel niks bekend over Mandela Wee Wee zijn salaris. Hij houdt zich op het moment bezig met toneelspelen.

Hoeveel hij hier precies op maandelijkse basis aan verdient, is onduidelijk. Daarnaast is hij praktisch niet actief op social media en lijkt hij niet ergens anders inkomsten uit te halen.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Mandela Wee Wee?

Het vermogen van Mandela Wee Wee is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Mandela Wee Wee?

Ook het salaris van Mandela Wee Wee is helaas onbekend.

Is Mandela Wee Wee miljonair?

Het is helaas onbekend of Mandela Wee Wee miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>