Wat is het vermogen van Madelon Vos, de jonge ondernemer uit Groningen die al op de middelbare school begon met crypto trading? Hoe heeft ze haar vermogen precies bij elkaar verdiend, en wat is het maandsalaris van Madelon Vos? Voor dit artikel hebben we wat onderzoek gedaan naar Madelon Vos en gaan we je alles vertellen over haar financiële situatie. Daarnaast weten we waar ze haar welverdiende geld graag aan uitgeeft!

Naam

Madelon Vos

Geschat vermogen

Niet bekend

Geboortedatum

18-08-1995

Jaarlijks inkomen / salaris

Niet bekend

Beroep

Nederlandse YouTuber, Presentatrice, Technisch Analist, trader

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Crypto / Cursus


Wat is het vermogen van Madelon Vos?

Madelon Vos heeft nooit uitspraken gedaan over haar precieze vermogen. Gezien het feit dat er al 25.000 mensen haar online crypto cursus hebben gekocht, ter waarde van 500,- per stuk, kunnen we een totaalbedrag noteren van 12,5 miljoen euro - echter zal dit niet allemaal naar Madelon zelf gaan, maar ook naar haar team achter de schermen. Toch lijkt het een logische conclusie om te stellen dat Madelon dik miljonair is geworden met haar crypto kennis.

Leuke weetjes over Madelon Vos

  • De cursussen van Madelon Vos hebben inmiddels al ruim 25.000 leden bij elkaar geworven.
  • Zeven dagen per week maakt Madelon Vos content over Bitcoin, waarmee ze maandelijks ruim 500.000 kijkers naar haar social media kanalen toe trekt.
  • Haar onderzoekspaper over het ‘bubbelpatroon’ won in 2017 de Bert Douwes Award.

Wie is Madelon Vos? 

Madelon Vos werd op 18 augustus 1995 geboren in Groningen. Ze is een jonge ondernemer die haar succes vooral te danken heeft aan het handelen in Cryptovaluta en het delen van haar kennis over Bitcoin. Sinds 2013 is Madelon actief in verschillende financiële markten. Naast dit traden stopt ze veel tijd in content creëren. Zeven dagen per week maakt Madelon Vos content over Bitcoin, waarmee ze maandelijks ruim 500.000 kijkers naar haar social media kanalen toe trekt.

De cursussen van Madelon Vos hebben inmiddels al ruim 25.000 leden bij elkaar geworven. Deze grote groep leert niet alleen van Madelon zelf, maar maken ook deel uit van een grote crypto community waar ze kennis met elkaar delen en op die manier zo succesvol mogelijk proberen te worden in de crypto wereld.

Madelon Vos studeerde Small Business & Retail Management aan de Hanzehogeschool in Groningen. Al tijdens haar studie vond ze bitcoin interessant. Haar onderzoekspaper over het ‘bubbelpatroon’ won in 2017 de Bert Douwes Award. Er is geen twijfel over mogelijk dat Madelon een slimme jongedame is die wel weet hoe de financiële markten in elkaar steken!


Waar heeft Madelon Vos haar vermogen aan verdiend?

Bij Madelon Vos komen twee inkomstenbronnen om de hoek kijken. Hoeveel van haar geld zou ze hebben verdiend met handelen in Bitcoin, en hoeveel inkomsten komen precies van haar cursussen en crypto communities? 

Het is duidelijk dat Madelon Vos veel weet over Crypto. De dikke auto die ze laat zien heeft ze al sinds voordat ze online Bitcoin cursussen biedt. Daardoor geloven we dat Madelon al erg veel financieel voordeel uit haar crypto kennis heeft gehaald, en pas daarna nog rijker is geworden door het aanbieden van haar cursussen. Deze cursussen zijn uiteraard betaald, en kosten maar liefst 500 euro per stuk!


Hoeveel verdient Madelon Vos per maand?

Madelon Vos zal een relatief inconsistent maandsalaris hebben, aangezien het afhankelijk zal zijn van de verkoopcijfers van haar cursussen. In totaal zijn er al 25.000 mensen die gebruik hebben gemaakt van deze cursussen over de afgelopen paar jaar. We weten zeker dat Madelon Vos inmiddels miljonair zal zijn, maar haar precieze maandsalaris is lastig in te schatten.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Madelon Vos?

Het geschatte vermogen van Madelon Vos is helaas niet bekend. 

Wat is het salaris van Madelon Vos?

Het salaris van Madelon Vos is niet bekend

Is Madelon Vos miljonair?

Madelon Vos heeft tot op heden nooit uitspraken gedaan over haar vermogen. Om deze reden is het lastig te bepalen of zij miljonair is. Wel zijn er al meer dan 25.000 mensen die haar cursus hebben gekocht, ter waarde van 500 euro. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>