Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Maan? Maan is bekend geworden door haar deelname aan het tv-programma 'The Voice of Holland' in 2016. Deze zesde editie van het programma is door Maan gewonnen. Dit was de start van haar nu al indrukwekkende carrière. 

De carrière van Maan is de afgelopen jaren erg hard gegaan en hierdoor heeft ze al aardig wat geld weten te verdienen. Daarom hebben wij onderzoek gedaan naar het vermogen van Maan. In dit artikel vertellen wij je er alles over, lees snel verder! 

Naam

Maan

Geschat vermogen

€1,5 miljoen

Geboortedatum

10-02-1997

kosten optreden voor een half uur

€ 13.750

Beroep

Zangeres 

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van Maan? 

Het vermogen van Maan wordt op dit moment geschat op €1,5 miljoen. Haar vermogen heeft Maan vooral te danken aan haar zangcarrière. Zo verkocht zij honderdduizenden albums en behaalde ze honderdduizenden streams. 

In december 2022 stond Maan in een uitverkocht Ziggo Dome dit was haar grootste show tot nu toe. Dit zal ongetwijfeld een financieel succes geweest zijn. 

Leuke weetjes over Maan

  • In 2019 maakte Maan haar acteerdebuut in de film De club van lelijke kinderen
  • Haar debuut single 'Perfect World' is geproduceerd door DJ Hardwell 

Wie is Maan?

Maan is op 10 februari 1997 geboren in Utrecht. Haar vader Siebe de Steenwinkel is televisieregisseur en is onder meer bekend door het maken van talkshows als De Wereld Draait Door en Jinek. 

Maan werd in 2016 bekend door haar deelname aan het zesde seizoen van The Voice Of Holland. Hier ging zij er samen met coach Marco Borsato met de winst vandoor.

In de finale zong zij het nummer Perfect World. Later is dit nummer op 6 februari 2016 uitgebracht als single. Op 1 april 2016 ontving Maan een gouden plaat voor deze single. 

Naast het succes dat Maan heeft geboekt als soloartiest heeft zij ook een aantal successen geboekt als onderdeel van 'The Streamers'. Samen met 'The Streamers' heeft Maan 4 online streams en 2 live concerten mogen verzorgen. 

Ook maakte Maan een single genaamd Stiekem, een lied dat gaat over haar relatie met Karel Gerlach.


Waar heeft Maan haar vermogen aan verdiend?

Zangeres Maan heeft haar vermogen te danken aan haar deelname aan The Voice of Holland en het succes dat daarop volgde. Haar vermogen wordt op dit moment geschat op €1,5 miljoen. 

Dit vermogen heeft zij vooral opgebouwd met het verkopen van cd's en het behalen van streams op onder andere Spotify en Apple Music.

Ook voor haar deelname aan tv-programma's en De Vrienden van Amstel Live heeft zij leuke bedragen ontvangen, maar hoe hoog deze bedragen zijn is niet bekend. 


Hoeveel verdient Maan per maand?

Het exacte maandsalaris van Maan is helaas niet bekend. Wel zal haar salaris per maand verschillen, dit omdat haar inkomsten afhankelijk zijn van verschillende factoren.

 Zo hangt het af van het aantal optredens dat zij op de planning heeft staan en hoeveel haar muziek wordt gestreamd in een maand. 

Wel weten wij hoeveel het kost om Maan te boeken voor een optreden. Zo ben je voor een half uur € 13.750 kwijt. Maan zal dus aardig wat verdienen aan haar optredens. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Maan?

Het geschatte vermogen van Maan bedraagt €1,5 miljoen. 

Wat is het salaris van Maan?

Het salaris van Maan is niet bekend maar voor een optreden van een half uur ben je € 13.750 kwijt. Dus dit zal ze minimaal per maand verdienen. 

Is Maan miljonair?

Met een geschat vermogen van €1.5 miljoen mag Maan zichzelf miljonair noemen.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>