Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 27/03/2024

Wat is het vermogen van Luuk de Jong? Die vraag spookt vast door het hoofd van menig voetbalfan. In dit artikel duiken we in het leven van deze Nederlandse voetballer om te ontdekken hoe hij zijn fortuin heeft vergaard.

Van zijn bescheiden begin op de lokale velden tot zijn triomfen op internationale podia, laten we eens kijken hoe Luuk de Jong zijn salaris en vermogen heeft opgebouwd!Benieuwd naar het Vermogen van Luuk de Jong? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Luuk de Jong?

Wie is Luuk de Jong? Nou, laten me je voorstellen aan deze Nederlandse voetbalster die zijn stempel heeft gedrukt op het veld en de harten van vele fans heeft veroverd.

Geboren op 27 augustus 1990 in Aigle, Zwitserland, begon Luuk zijn reis naar voetbalsucces op de lokale velden, waar zijn talent al snel opviel.

Na zijn jeugdjaren bij De Graafschap brak Luuk door bij FC Twente, waar hij zijn naam vestigde als een geduchte spits. Met zijn kopkracht en neus voor doelpunten verdiende hij al snel een transfer naar grote Europese clubs.

Vermogen Luuk de Jong

In zijn tijd bij PSV Eindhoven veroverde Luuk de Jong de harten van de fans door zijn doelpunten en leiderschap. Zijn hoogtepunt kwam in het seizoen 2018-2019, toen hij de topscorer van de Eredivisie werd en PSV naar het kampioenschap leidde.

Internationaal gezien heeft Luuk de Jong ook zijn stempel gedrukt, met optredens voor het Nederlands elftal op grote toernooien zoals het EK en de Nations League.

Na een periode te hebben gevoetbald bij Sevilla, is Luuk de Jong in 2022 terugverkocht aan het Eindhovense PSV, waar hij vandaag de dag nog steeds voetbalt. 

Bovendien is Luuk al een aantal keren opgeroepen voor het Nederlands Elftal.

Dus, wie is Luuk de Jong? Hij is niet alleen een voetballer; hij is een inspiratie voor velen en blijft bewijzen waarom hij een van de beste spitsen van Nederland is.

In zijn tijd bij PSV Eindhoven veroverde Luuk de Jong de harten van de fans door zijn doelpunten en leiderschap. 


Waar heeft Luuk de Jong zijn vermogen mee verdiend?

Hoe heeft Luuk de Jong zijn vermogen vergaard? Nou, laten we eens kijken naar zijn voetbalcarrière! Met zijn doelpunten en transfers heeft Luuk niet alleen de harten van voetbalfans veroverd, maar ook flink wat geld verdiend.

Door zijn indrukwekkende prestaties op het veld heeft hij lucratieve contracten afgedwongen bij grote clubs.

En laten we niet vergeten dat zijn commerciële waarde ook een rol speelt, met sponsordeals en marketingactiviteiten die zijn bankrekening verder hebben doen groeien.

Kortom, het vermogen Luuk de Jong is niet alleen gebouwd op zijn voetbaltalent, maar ook op slimme zakelijke zetten en een flinke dosis doelpunten!


Hoeveel verdient Luuk de Jong per maand?

Als basisspeler bij PSV verdient Luuk de Jong zo'n € 2.5 miljoen per jaar.

Dit komt neer op een maandsalaris van zo'n  208.333 per maand. 

Dit salaris bestaat natuurlijk uit allerlei onderdelen, zoals sponsordeals en basissalaris bij PSV. Daardoor kan dit salaris nog wel eens hoger of lager liggen, afhankelijk van de prestaties van Luuk de Jong.   


Wat is het vermogen van Luuk de Jong?

Op basis van het salaris dat Luuk de Jong door de jaren heen heeft ontvangen als voetballer bij Nederlandse en buitenlandse clubs, is het duidelijk dat De Jong aardig wat geld heeft mogen ontvangen.

Zijn vermogen wordt daarom geschat op een bedrag van € 10 miljoen.

Leuke weetjes over Luuk de Jong

  • De Jong heeft meerdere bijnamen: SuperLuuk, Luuk de Goat, Luukinho en het Gouden Hoofd
  • De Jong is 1.88 meter lang. 

Naam

Luuk de Jong

Geschat vermogen

€ 10 miljoen

Geboortedatum

27 augustus 1990

Jaarlijks inkomen / salaris

€ 2.5 miljoen

Beroep

Voetballer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Luuk de Jong?

Het vermogen van Luuk de Jong wordt geschat op € 10 miljoen. 

Wat is het salaris van Luuk de Jong?

Het salaris van Luuk de Jong wordt geschat op € 2.5 miljoen per jaar. 

Is Luuk de Jong miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van € 10 miljoen is Luuk de Jong zeker miljonair.


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>