Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 27/03/2024

Wat is het vermogen van Lucas en Arthur Jussen? Deze vraag komt vast bij veel muziekliefhebbers op wanneer ze denken aan dit getalenteerde Nederlandse pianoduo.

In dit artikel duiken we in het leven van Lucas en Arthur om te ontdekken hoe ze hun fortuin hebben vergaard. Van hun vroege muzieklessen tot hun wereldwijde optredens, laten we eens kijken hoe Lucas en Arthur Jussen hun salaris en vermogen hebben opgebouwd!Benieuwd naar het Vermogen van Lucas en Arthur Jussen? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie zijn Lucas en Arthur Jussen?

Wie zijn Lucas en Arthur Jussen? Nou, laten me je voorstellen aan dit briljante pianoduo uit Nederland dat de wereld heeft veroverd met hun muzikale talent.

Geboren in Hilversum (Lucas in 1993 en Arthur in 1996), begonnen deze broers al op jonge leeftijd met piano spelen en al snel werd duidelijk dat ze een buitengewoon talent hadden.

Vermogen Lucas en Arthur Jussen

In hun tienerjaren wonnen Lucas en Arthur talloze prijzen op internationale pianoconcoursen, waardoor ze al op jonge leeftijd de aandacht trokken van de muziekwereld. Hun talent en charisma op het podium maakten hen geliefd bij zowel publiek als critici.

Een van hun meest gedenkwaardige prestaties was toen ze op 14- en 17-jarige leeftijd respectievelijk debuteerden in de beroemde serie Meesterpianisten in het Concertgebouw in Amsterdam. Een prestatie die hun naam voor altijd heeft vereeuwigd. 

Tegenwoordig reizen Lucas en Arthur de wereld rond, optredend op gerenommeerde concertpodia en samenwerkend met vooraanstaande orkesten en dirigenten.

Hun missie?

Om de schoonheid van klassieke muziek te delen en harten te veroveren met hun virtuositeit en passie.

Dus, wie zijn Lucas en Arthur Jussen? Ze zijn niet alleen een pianoduo; ze zijn een bron van inspiratie en een voorbeeld van muzikaal meesterschap, klaar om de wereld te blijven betoveren met hun prachtige muziek.

Hun missie? Om de schoonheid van klassieke muziek te delen en harten te veroveren met hun virtuositeit en passie.


Waar hebben Lucas en Arthur Jussen hun vermogen mee verdiend?

Hoe hebben Lucas en Arthur Jussen hun vermogen opgebouwd? Nou, laten we eens naar hun pianospel kijken!

Met hun uitzonderlijke talent hebben deze broers niet alleen harten veroverd, maar ook flink wat geld verdiend. 

Door hun optredens over de hele wereld en het winnen van prestigieuze prijzen hebben ze niet alleen hun muzikale reputatie opgebouwd, maar ook hun bankrekening laten groeien.

Daarnaast hebben ze slimme zakelijke zetten gemaakt, zoals het uitbrengen van albums en het geven van masterclasses, die hun vermogen Lucas en Arthur Jussen nog verder hebben vergroot. Kortom, hun melodische klanken hebben niet alleen de oren betoverd, maar ook de portemonnee gevuld!


Hoeveel verdienen Arthur en Lucas Jussen per maand?

Het is helaas onduidelijk hoeveel Arthur en Lucas nu exact verdienen met hun werk als concertpianist.

Wel kunnen we iets zeggen over het aantal concerten dat zij spelen. In 2023 speelden zij bijvoorbeeld 108 concerten. Dat komt neer op een gemiddelde van ongeveer 2 tot 3 concerten per week. 

Uitgaande van gemiddelde kaartkosten van € 50 en een publieksgrootte van zo'n 1950 mensen, leveren de concerten van Arthur en Lucas Jussen jaarlijks € 10.5 miljoen op.

Hoeveel geld daarvan in de zakken van Arthur en Lucas verdwijnt, is helaas onbekend.  


Wat is het vermogen van Arthur en Lucas Jussen?

Het is helaas onduidelijk hoeveel vermogen Arthur en Lucas Jussen door de jaren heen hebben opgebouwd. 

Wel is bekend dat zij jaarlijks zo'n 108 concerten spelen en dat dit een gemiddelde opbrengst van € 10.5 miljoen heeft.

Op basis van deze informatie kan wel degelijk worden gesteld dat Arthur en Lucas een flink vermogen opgebouwd kunnen hebben. 

Het geschatte vermogen van Arthur en Lucas is daarom in ieder geval € 10 miljoen.

Leuke weetjes over Arthur en Lucas Jussen

  • Hoewel het wel zo lijkt, zijn Arthur en Lucas toch echt geen tweelingbroers, Lucas is ouder dan Arthur. 
  • Over het duo zijn meerdere documentaires gemaakt, zoals Help, ik heb talent uit 2006.

Naam

Lucas en Arthur Jussen

Geschat vermogen

€ 10 miljoen

Geboortedatum

27 februari 1993 (Lucas)

28 september 1996 (Arthur)

Jaarlijks inkomen / salaris

€ 10 miljoen

Beroep

Pianisten

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Lucas en Arthur Jussen?

Het vermogen van de gebroeders Lucas en Arthur Jussen wordt in ieder geval op € 10 miljoen geschat. 

Wat is het salaris van Lucas en Arthur Jussen?

Het salaris van Lucas en Arthur wordt geschat op € 10.5 miljoen per jaar. 

Zijn Lucas en Arthur Jussen miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van € 10 miljoen zijn de gebroeders Jussen zeker miljonair.


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>