Wat is het vermogen van Louis van Gaal? Louis van Gaal, een wereldwijd icoon binnen de voetbalwereld. Een verleden als professioneel voetballer én succesvol als trainer. Dit moet een flink vermogen opgeleverd hebben. Benieuwd naar vermogen van Louis van Gaal en weten wat hij per maand verdient? In dit artikel vertellen we je alles over het vermogen van Louis van Gaal!


Benieuwd naar het Vermogen van Louis van Gaal? Je leest het onderaan deze pagina!


Wie is Louis van Gaal?

Louis van Gaal, een bekende naam binnen de voetbalwereld. Van Gaal heeft een verleden als profvoetballer bij Ajax, Telstar, AZ, Royal Antwerp en Sparta Rotterdam.

Hij maakte echter pas echt naam als voetbaltrainer. Zo trainde van Gaal Ajax, FC Barcelona, Manchester United en het Nederlands Elftal.

Louis van Gaal is in 1951 geboren te Amsterdam. Hier groeide hij op samen met zijn moeder en 8 broers en zussen.

Van Gaal volgde een studie tot gymleraar aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding. In 1972 begon van Gaal zijn carrière als speler. Tussen 1972 en 1986 speelde hij als middenvelder voor verschillende clubs.

In 1991 trad hij voor het eerst op als trainer, van Ajax. Een succesvolle carrière als trainer voor volgde. In 2021 tekende van Gaal voor de derde keer een contract als bondscoach over het Nederlandse elftal.

Dit keer tot het WK in 2022.

Louis van Gaal verblijft momenteel in Portugal, op de kop in Quinta do Lago. Hier bezit hij een luxeappartement van €3 miljoen met 3 slaapkamers, een verwarmd zwembad en aan de rand van een prachtig natuurreservaat.

Niet mis dus! Hij woont hier met zijn vrouw, Truus van Gaal.


Waar heeft Louis van Gaal zijn vermogen aan verdient?

Dat Louis van Gaal er warmpjes bij zit is geen geheim. Hoe heeft hij dit voor elkaar gekregen? Het grootste deel van zijn vermogen heeft van Gaal te danken aan zijn succesvolle carrière als voetbaltrainer.

Een rol als bondscoach voor het Nederlandse team leverde van Gaal zo’n €2,9 miljoen per jaar op. Dat tikt over de jaren flink aan!

Naast zijn voetbalcarrière, verdient van Gaal ook flink wat geld aan vastgoed.

Zo heeft hij slim geïnvesteerd in diverse woningen, binnen Nederland (Amsterdam en Noordwijk) maar ook in Portugal en Zwitserland. Een aantal van deze woningen verhuurt hij, zo levert het huis in Amsterdam hem €3.000 per maand op. 

Als laatste verdient van Gaal aan Ziggo Sport. Hier schuift hij soms aan tafel als analist. Het geschatte bedrag wat hij daar per keer verdient, ligt rond de €15.000. 

Leuke weetjes over Louis van Gaal

  • Louis van Gaal investeert flink in vastgoed zo heeft hij panden in Amsterdam, Noordwijk, Portugal en Zwitserland.
  • Louis van Gaal verblijft momenteel in Portugal, op de kop in Quinta do Lago. Hier bezit hij een luxeappartement van €3 miljoen met 3 slaapkamers, een verwarmd zwembad en aan de rand van een prachtig natuurreservaat.
  • Voor zijn rol als bondcoach bij het Nederlands elftal verdient Louis van Gaal zo'n 1,2 miljoen euro per jaar. 

Hoeveel verdient Louis van Gaal per maand?

Momenteel is Louis van Gaal bondscoach over het Nederlands elftal. Bekend is dat hij hier €1,2 miljoen per jaar verdient.

Wanneer je dit bedrag deelt door 12 kom je uit op een bedrag van €100.000 per maand. Dit betreft alleen zijn salaris als voetbal trainer. Laat staan al zijn maandelijkse inkomens uit vastgoed en tv.

Meer van dit soort content? Bezoekers van ThinkRich lezen dit:

De top 10 best betaalde voetballers ter wereld
Dit is het vermogen van Michael van Praag


Wat is het vermogen van Louis van Gaal?

Het vermogen van Louis van Gaal wordt geschat op circa €35 miljoen. Zijn vermogen investeert van Gaal slim. Hij investeert het namelijk in vastgoed. Van Gaal bezit verschillende panden, zowel in Nederland als in het buitenland.

Naam

Louis van Gaal

Geschat vermogen

€35 miljoen

Geboortedatum

08-08-1951

Jaarlijks inkomen / salaris

€ 1,2 miljoen

Beroep

Adviseur rvc Ajax

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbal 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Louis van Gaal?

Het totale vermogen van Louis van Gaal wordt geschat op zo'n 35 miljoen euro.

Wat is het salaris van Louis van Gaal?

Bij het Nederlands elftal verdient Louis van Gaal zo'n 1,2 miljoen euro per jaar. Dit komt neer op een bedrag van 100.000 per maand.

Is Louis van Gaal Miljonair?

Met een geschat vermogen van 35 miljoen euro is Louis van Gaal zeker miljonair. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>