Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Logan Paul is ooit begonnen op Vine, maar het grote publiek kent hem voornamelijk als content creator op YouTube. Hiernaast doet hij nog veel meer dan dat. Maar hoe groot is zijn vermogen ondertussen? 

Naam

Logan Paul

Geschat vermogen

€42 miljoen

Geboortedatum

17-01-1997

Jaarlijks inkomen / salaris

€10 miljoen

Beroep

Bokser / YouTuber

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

YouTube


Wat is het vermogen van Logan Paul?

Logan Paul is voornamelijk bekend van YouTube, maar heeft daarnaast nog veel meer bronnen van inkomsten. Door de site ‘Celebrity Net Worth’ wordt Logan Paul zijn vermogen geschat op zo’n 45 miljoen dollar.

Dit is omgerekend bijna een vermogen van 42 miljoen euro. 

Leuke weetjes over Logan Paul

  • Logan Paul is de oprichter van Drink Prime, een energiedrankje dat hij samen met KSI heeft opgericht 
  • Logan Paul is onder contract bij 99originals, een Amerikaans mediabedrijf

Wie is Logan Paul?

Logan Paul is een bekende Amerikaanse Youtuber. Ooit is hij begonnen met het maken van grappige filmpje op de app Vine. Ondertussen heeft hij bijna 24 miljoen abonnees op zijn YouTube kanaal en ongeveer hetzelfde aantal volgers op Instagram.

Daarnaast heeft hij ook een zeer succesvolle podcast, genaamd Impausive. Maar hier stopt het niet! Zo heeft hij een eigen kledinglijn, een eigen drankje en een actie figuur uitgebracht. Ook staat hij aan het begin van zijn boks en worstel carrière.

Logan Alexander Paul is geboren op 1 april 1995 in Westlake, Ohio. Zijn broer Jake Paul is ook een zeer grote Amerikaanse YouTuber. Hun ouders Pamela Stepnick en Gregory Paul zijn dan ook geregeld terug te zien in hun video’s. Toen Logan 10 jaar oud was, begon hij al met het maken van video’s.

In 2014 begon Logan een flinke following online te krijgen. Hij maakte vooral video’s op de app Vine. Later stapte hij over op het maken van vlogs op YouTube.

Hier werd hij razend populair. In 2015 heeft hij ook geacteerd in enkele series. Verder staat hij ook vooral bekend om zijn controversiële video’s, waardoor hij veel volgers verloor.

Later in zijn carrière is hij gaan uitbreiden naar andere ondernemingen. Zo begon hij een zeer succesvol kledingmerk en een podcast.

 Toen zijn broer werd uitgedaagd voor een bokswedstrijd, deed Logan hetzelfde. Zo begon hij zijn bokscarrière. Hier voegde hij nog een worstelcarrière aan toe en bracht hij nog een actie figuur en een drankje uit. 


Waar heeft Logan Paul zijn geld mee verdiend?

Logan Paul z’n vermogen verdient hij via veel verschillende soorten bronnen van inkomsten. Zijn eigen bedrijven zoals z’n YouTube account, de podcast en zijn kledingmerk is waar het allemaal mee is begonnen. Dit is de basis geweest van Logan Paul zijn vermogen.

Daarnaast is het prijzengeld wat hij verdiend heeft met verschillende bokswedstrijden ook een aandeel in zijn vermogen.

Omdat hij zoveel volgers heeft, levert zijn socialmedia-account hem ook veel op door samenwerkingen. Hij doet deze niet heel veel, maar hij gebruikt zijn social media wel veel om zijn eigen producten te promoten.

De rest van Logan Paul z’n vermogen komt dan ook bij zijn drankje Prime en andere producten die hij verkoopt vandaan. 


Hoeveel verdient Logan Paul per maand?

Logan Paul z’n salaris is elke maand verschillend. Dit omdat al zijn inkomsten afhankelijk zijn van verkopen en views.

Er wordt geschat dat hij zo’n 18 miljoen dollar per jaar verdiend. 

Dit maakt Logan Paul zijn salaris gemiddeld 1.5 miljoen per maand. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Logan Paul?

Het vermogen van Logan Paul wordt geschat op €42 miljoen.

Wat is het salaris van Logan Paul?

Het salaris van Logan Paul wordt geschat op €18 miljoen per jaar.

Is Logan Paul miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €42 miljoen is Logan Paul zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>