Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Lisa Marie Presley? Als dochter van de legendarische Elvis Presley, heeft ze tot haar dood op 12 januari 2023 altijd in de schijnwerpers gestaan. 

Maar Lisa Marie heeft meer te bieden dan alleen een beroemde achternaam.

In dit artikel gaan we dieper in op haar carrière, hoe ze haar vermogen heeft opgebouwd en wat haar geschatte salaris is. Van muziek tot vastgoedinvesteringen, ontdek hoe deze intrigerende persoonlijkheid haar eigen weg heeft gevonden in de wereld van rijkdom en roem.

Benieuwd naar het Vermogen van Lisa Marie Presley? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie was Lisa Marie Presley?

Wie is Lisa Marie Presley? Nou, laten we eens een kijkje nemen in het leven van deze intrigerende dame met een beroemde achternaam en een leven dat allesbehalve saai is geweest.

Lisa Marie Presley werd geboren op 1 februari 1968 in Memphis, Tennessee, als de enige dochter van niemand minder dan 'The King of Rock and Roll' himself, Elvis Presley, en Priscilla Presley. Dat is meteen een behoorlijk muzikaal erfgoed om op je schouders te dragen, toch?

Op jonge leeftijd kwam Lisa Marie in de schijnwerpers te staan door haar afkomst, maar ze wilde zichzelf bewijzen als meer dan alleen de dochter van een legende.

Vermogen Lisa Marie Presley

Ze zette haar eerste stappen in de muziekindustrie en bracht haar debuutalbum "To Whom It May Concern" uit in 2003.

Hoewel het niet dezelfde onmiddellijke roem opleverde als haar vaders hits, toonde het aan dat ze talent had.

Naast haar muzikale carrière heeft Lisa Marie Presley ook haar stempel gedrukt in de wereld van het onroerend goed.

Ze investeerde en handelde in vastgoed en bouwde zo een aanzienlijk vermogen op. Dat klinkt als een slimme zet!

Haar muzikale carrière en vastgoedinvesteringen hebben haar een aanzienlijk vermogen opgeleverd, maar ze blijft trouw aan haar eigen pad.

Dus, wie is Lisa Marie Presley? Ze was een getalenteerde muzikant, vastgoedinvesteerder en, laten we eerlijk zijn, de dochter van de koning van de rock-'n-roll. 

Ze heeft haar eigen weg gebaand in de wereld van roem en fortuin.

Hoewel het niet dezelfde onmiddellijke roem opleverde als haar vaders hits, toonde het aan dat ze talent had.


Waar heeft Lisa Marie Presley haar vermogen mee verdiend?

Lisa Marie Presley heeft haar vermogen opgebouwd op een manier die zeker de moeite van het vermelden waard is. Als de dochter van Elvis Presley had ze natuurlijk een erfenis om mee te beginnen, maar daar stopte het niet.

Ze heeft haar vermogen niet alleen te danken aan haar muzikale carrière, waarin ze albums heeft uitgebracht en tourde, maar ook aan haar slimme investeringen in vastgoed. 

Lisa Marie heeft huizen gekocht en verkocht als een ware vastgoedgoeroe, waardoor haar vermogen gestaag groeide.

Dus, het vermogen van Lisa Marie Presley is opgebouwd uit een combinatie van haar inkomsten als muzikant en haar winstgevende vastgoedinvesteringen. 
Hoeveel verdiende Lisa Marie Presley per maand?

Het salaris van Lisa Marie Presley blijft een mysterie dat dieper begraven lijkt te zijn dan de schat van een piraat. Helaas is het niet bekend hoeveel deze rock-royalty verdient.

Misschien hield ze het geheimzinnig om ons allemaal te laten raden, of misschien was ze gewoon te druk bezig met haar muzikale en zakelijke ondernemingen om de tijd te nemen om ons te vertellen hoeveel ze op haar bankrekening zag verschijnen.

Of het nu passend is voor haar functie of niet, blijft dus een raadsel.

Maar één ding is zeker, Lisa Marie Presley had genoeg om comfortabel van te leven. Dus laten we gewoon genieten van haar muziek en blijven gissen naar dat geheime salaris van haar!

Wat was het vermogen van Lisa Marie Presley?

Lisa Marie Presley, de enige dochter van de legendarische Elvis Presley, heeft een gevarieerde carrière gehad, van muzikant tot actrice en zakenvrouw.

Wat was het vermogen van Lisa Marie Presley? 

Haar vermogen wordt geschat op zo'n €10 miljoen.

Dit vermogen is gedeeltelijk dankzij haar erfenis en vastgoedinvesteringen. Als het gaat om haar salaris, blijft dat een goed bewaard geheim.

We kunnen alleen speculeren over hoeveel ze verdient met haar muziek en zakelijke ondernemingen. Maar één ding is zeker: Lisa Marie Presley is een financiële krachtpatser in haar eigen recht, en haar succes is echt bewonderenswaardig.


Leuke weetjes over Lisa Marie Presley

  • Presley is getrouwd geweest met beroemdheden zoals Michael Jackson, Nicolas Cage en Danny Keough.

  • Ze bracht meerdere albums uit, waaronder haar debuutalbum "To Whom It May Concern" in 2003, en heeft samengewerkt met bekende artiesten zoals Michael Jackson.

Naam

Lisa Marie Presley

Geschat vermogen

€10 miljoen

Geboortedatum

Geb. 1 februari 1968 - Overl. 12 januari 2023

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Zangeres / investeerder

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Media / vastgoed


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Lisa Marie Presley?

Het vermogen van Lisa Marie Presley wordt geschat op €10 miljoen.

Wat is het salaris van Lisa Marie Presley?

Het salaris van Lisa Marie Presley is helaas onbekend.

Was Lisa Marie Presley miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €10 miljoen op het moment dat zij overleed was Lisa Marie Presley zeker miljonair. 


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>