Wat is het vermogen van Linda de Mol? En hoe komt ze aan dit geld? In dit artikel vertellen wij je alles wat je wil weten over het Linda de Mol vermogen.

Zo vertellen we wie ze is, wat haar vermogen is en haar salaris per maand. Ook gaan we in op hoe ze haar vermogen heeft weten te verdienen. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Naam

Linda de Mol

Geschat vermogen

30 miljoen euro

Geboortedatum

08-07-1964

Jaarlijks inkomen / salaris

1 miljoen euro

Beroep

Actrice / presentatrice

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Mediawereld


Wat is het vermogen van Linda de Mol?

Laten we direct maar met de deur in huis vallen over het Linda de Mol vermogen. Dit ligt rond de 30 miljoen. Hoeveel dit exact is kunnen we helaas niet weten. Maar goed, het gaat dus om een hele hoop geld. We leggen je verderop in dit artikel uit hoe ze aan dit vermogen is gekomen.

Leuke weetjes over Linda de Mol

  • Linda de Mol heeft een korte zangcarrière gehad door te zingen in het AVRO kinderkoor.
  • Voor haar oeuvre heeft Linda de Mol zo'n 25 prijzen gewonnen.

Wie is Linda de Mol?

Linda de Mol kan je onder andere kennen van televisie. Zo is ze actrice, presentatrice en het gezicht van haar eigen populaire tijdschrift. Inmiddels is ze eigenlijk niet meer weg te denken van de tv-buis.

Linda deed op jonge leeftijd auditie bij Sky Channel, waar haar carrière is begonnen. Je kan Linda kennen van haar rol in de hitserie Gooische Vrouwen of uit Spangen. Ze presenteert het bekende shows Ik Hou Van Holland en Miljoenenjacht. Ook is ze in Duitsland erg bekend, waar ze het programma Hausfieber presenteert. 

Haar broer mediamagnaat John de Mol, beheerder van Talpa en één van de bekendste miljardairs van Nederland. Ze is getrouwd met Jeroen Rietbergen, die bekend is als bandleider van The Voice. Sinds de schandalen rondom Jeroen wonen ze niet meer samen. De huidige relatiestatus is dan ook niet bekend. Samen hebben ze twee kinderen: een jongen en een meisje.


Waar heeft Linda de Mol haar vermogen aan verdiend?

Zoals eerder aangegeven komt het Linda de Mol vermogen voornamelijk voort uit haar carrière als presentatrice. Daarnaast heeft ze haar vrouwenblad LINDA verkocht aan haar broer voor een slordige 40 miljoen.

Ze heeft overigens nog een aandeel van 25% waar ze ook geld aan verdiend. Naast deze riante inkomstenbronnen verdient ze ook nog een flinke zakcent door te acteren in allerlei series en films. Dat doet ze dus niet verkeerd!


Hoeveel verdient Linda de Mol per maand?

Goed: de Linda de Mol net worth is ondertussen bekend. Maar wat verdient ze eigenlijk per maand? Het jaarsalaris van Linda is om en nabij één miljoen.

Dat komt dus neer op ongeveer 833.000 euro per maand. per maand kan dit dus afwijken, het is namelijk ook afhankelijk van hoeveel ze op televisie te zien is. Dat willen wij ook wel!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Linda de Mol?

Het vermogen van Linda de Mol wordt geschat op 30 miljoen euro. 

Wat is het salaris van Linda de Mol?

Het salaris van Linda de Mol wordt geschat op zo'n 833 duizend euro per maand.

Is Linda de Mol miljonair?

Ja. Met een geschat vermogen van 30 miljoen euro is Linda de Mol miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>