Altijd al meer willen weten over het Lil kleine vermogen? In dit artikel vertellen wij je er alles over. Zo gaan we in op het vermogen van de bekende rapper, hoe hij aan dit vermogen is gekomen én wij hij precies is. Voor de liefhebbers zijn we ook nog op onderzoek uitgegaan naar het salaris per maand van Lil Kleine. Meer weten? Lees dan gauw verder!

Naam

Lil Kleine

Geschat vermogen

2.5 miljoen euro

Geboortedatum

15-10-1994

Jaarlijks inkomen / salaris

+- 125.000 euro

Beroep

Rapper

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziek


Wat is het vermogen van Lil Kleine?

Laten we beginnen bij het Lil Kleine vermogen. Want om hoeveel geld gaat dit? En geloof ons: hier wil je even rustig voor zitten. Het gaat namelijk om een hoop geld. Zijn eigen vermogen is ondertussen al meer dan 2,5 miljoen euro. Dat is niet verkeerd, zeker als je je bedenkt dat hij nogal jong is.

Leuke weetjes over Lil Kleine

  •  Lil Kleine vraagt zo'n 15.000 euro per show. Per jaar doet hij er ongeveer 100. 
  • Naast rappen is Lil kleine betrokken bij meerdere ondernemingen waaronder een frietzaak en een kroeg op het Leidseplein in Amsterdam. 

Wie is Lil Kleine? 

Voor wie zich afvraagt: wie is Lil Kleine nou precies? Wij hebben dit uitgebreid voor je uitgezocht. Lil Kleine heet eigenlijk Jorik Scholten. Hij is geboren in 1994 en is bekend van het programma Ali B op volle toeren. Hierin voerde hij een nummer op met Danny de Munk. Dit nummer kwam toen in de Single Top 100 terecht.

Ook was hij te zien in televisieseries en de film Prins. Hij deed ook mee aan het programma Expeditie Robinson. Ver kwam hij niet, want hij viel als eerste af. Jorik heeft ook een eigen frietzaak en café in Amsterdam. Hij heeft een zoontje met ex-verloofde Jaimie Vaes. Er stond een trouwerij op de planning, maar na een incident op Ibiza is de relatie verbroken. Lil Kleine heeft zeer waarschijnlijk zijn ex-verloofde mishandeld, waar overigens ook beelden van zijn. Echter was dit in Nederland.


Waar heeft Lil Kleine zijn vermogen aan verdiend?

Als je kijkt naar het Lil Kleine vermogen is dit niet niks. Maar hoe komt hij aan dit vermogen? Het grootste deel van zijn vermogen heeft hij toch echt te danken aan zijn carrière als rapper. Daarnaast heeft hij ook aardig wat bijverdiend door in programma’s op televisie te spelen, zoals The Voice. 

Hier was hij coach. Ook heeft hij meerdere samenwerkingen gehad met erg bekende merken. De shows die hij doet leveren hem uiteraard het meeste op. Wil je weten hoe het Lil Kleine vermogen iedere maand wordt aangedikt? Scrol dan gauw verder.


Hoeveel verdient Lil Kleine per maand?

De Lil Kleine net worth is absoluut niet verkeerd. Die paar miljoen euro willen wij ook wel! Maar hoeveel verdient hij per maand! Wij zijn erachter gekomen dat Lil Kleine 15.000 euro vraagt per show. Per jaar doet hij er ongeveer 100. 

Dat is dus 1.500.000 euro per jaar. En dat is dan alleen de shows.

Alleen daar al verdient hij dus 125.000 euro per maand mee. Daar komen dan nog eventuele extra verdiensten bovenop. Een prima salaris!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Lil Kleine?

Het vermogen van Lil Kleine wordt geschat op 2.5 miljoen euro. 

Wat is het salaris van Lil Kleine?

Wanneer we kijken naar de optredens van Lil kleine dan zou hij hiermee per maand zo'n 125.000 euro mee verdienen. 

Is Lil Kleine miljonair?

Ja, Lil Kleine heeft een geschat vermogen van 2.5 miljoen euro, hiermee is hij dus zeker miljonair. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>