Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Lieke Martens? Lieke Martens is misschien wel de meest bekende vrouwelijke voetballer die ons land kent. De oud-Barcelona speelster, huidig Paris Saint-Germain speelster en Oranje-international is een bekende naam in de voetballerij.

Alhoewel in de voetballerij de salarissen van de mannen op dit moment veel hoger liggen dan de salarissen van vrouwen verdient Lieke Martens niet slecht. Ze speelt namelijk op dit moment bij een van de grootste clubs ter wereld. Maar wat is nu eigenlijk het vermogen van Lieke Martens? Wij hebben dit voor je uitgezocht, lees gauw verder!

Naam

Lieke Martens

Geschat vermogen

€2 miljoen

Geboortedatum

16-12-1992

Jaarlijks inkomen / salaris

€500.000

Beroep

Professioneel voetbalster

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Voetballen


Wat is het vermogen van Lieke Martens?

Het vermogen van Lieke Martens wordt momenteel geschat op €2 miljoen. De voetbalster zou volgens haar huidige contract bij Paris Saint-Germain €500.000 per jaar verdienen. Lieke Martens behoort met haar huidige salaris tot de best betaalde  voetbalsters.

Leuke weetjes over Lieke Martens 

  • Lieke Martens behoorde tot de genomineerden van de eerste gouden bal voor vrouwen
  • Lieke Martens haar idool is Ronaldinho

Wie is Lieke Martens?

Lieke Martens is een Nederlands professioneel voetbalster. Lieke Martens is onder andere een aantal jaar actief geweest bij FC Barcelona en speelt nu bij Paris Saint-Germain.

Lieke Martens heeft hiervoor bij een aantal andere clubs gespeeld. Ze begon haar carrière bij SC Heerenveen en maakte daarna transfers naar onder andere clubs als VVV-Venlo, Standard Luik en Rosengârd.

In 2017 is Lieke Martens met het vrouwen Nederlands elftal Europees kampioen geworden. Ze scoorde in de finale om vervolgens 4-2 van Denemarken te winnen.


Waar heeft Lieke Martens haar vermogen aan verdiend?

Lieke Martens heeft haar vermogen met professioneel voetballen verdiend. We weten allemaal dat de grootste voetballers en voetbalsters hoge salarissen hebben, en Lieke Martens is hier geen uitzondering op.


Hoeveel verdient Lieke Martens per maand?

Lieke Martens verdient volgens haar huidige contract bij Paris Saint-Germain €500.000 per jaar. Bij haar vorige club, FC Barcelona, verdiende ze 'slechts' €250.000. Met deze transfer heeft ze haar salaris dus verdubbeld. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Lieke Martens?

Het geschatte vermogen van Lieke Martens bedraagt €2 miljoen

Wat is het salaris van Lieke Martens?

Het salaris van Lieke Martens bedraagt zo'n €500.000 per jaar.

Is Lieke Martens miljonair?

Met een geschat vermogen van €2 miljoen is Lieke Martens hoogstwaarschijnlijk miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>