Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 07/05/2024

Wat is het vermogen van Lex Immers? Nou, dat is een vraag die veel mensen bezighoudt als ze horen over deze Nederlandse voetballer. In dit artikel gaan we je alles vertellen over Lex Immers, van zijn salaris tot zijn totale vermogen.

Je zult verrast zijn hoe deze voetbalheld zijn fortuin heeft opgebouwd, en wie weet, misschien steek je er zelfs iets van op voor je eigen financiële avonturen!


Benieuwd naar het Vermogen van Lex Immers? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Lex Immers?

Lex Immers, een naam die in Nederlandse voetbalkringen geen onbekende is. Deze ervaren middenvelder heeft een rijke geschiedenis in het Nederlandse voetbal, van zijn tijd bij ADO Den Haag en Feyenoord tot zijn recentere avonturen bij SVV Scheveningen. Maar nu staat er een nieuw hoofdstuk voor de deur, en het is een verrassende wending.


Vermogen Lex Immers

Lex en zijn gezin gaan namelijk emigreren naar het zonnige Malaga in Spanje. Ja, je leest het goed, van de Hollandse klei naar de Spaanse zon!

De beslissing kwam niet uit de lucht vallen. Na lang wikken en wegen, gesteund door familie, hebben ze de sprong gewaagd. En wie kan ze dat kwalijk nemen? Een beetje zon en sangria kunnen wonderen doen, toch?

Met zijn vrouw Kelly en hun drie kinderen maakt Lex zich op voor een nieuw avontuur. Hun huis in Nederland was binnen de kortste keren verkocht, en nu is het tijd om de koffers te pakken en de Spaanse taal te leren. 

De kinderen gaan naar Spaanse scholen, terwijl Lex nog het seizoen zal afmaken bij SVV Scheveningen. Maar daarna? Wie weet wat de toekomst brengt voor deze voetbalfamilie in Spanje.

Maar laten we niet vergeten waar Lex vandaan komt. Hij heeft zijn sporen verdiend bij clubs als ADO Den Haag en Feyenoord, en zijn vertrek wordt zeker gemist. Zowel op als buiten het veld heeft Lex zijn stempel gedrukt, en zijn invloed zal nog lang voelbaar zijn.

Dus wie is Lex Immers? Een voetbalavonturier, een gezinsman, en binnenkort, een inwoner van Malaga. Maar bovenal, een legende in de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Succes, Lex, en geniet van de Spaanse zon!

 Deze ervaren middenvelder heeft een rijke geschiedenis in het Nederlandse voetbal, van zijn tijd bij ADO Den Haag en Feyenoord tot zijn recentere avonturen bij SVV Scheveningen. 


Waar heeft Lex Immers zijn vermogen mee verdiend?

Lex Immers, de man met het gouden voet en een vermogen waar je u tegen zegt! Maar hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen? Nou, laten we eens kijken naar zijn route naar rijkdom.

Als voetballer heeft Lex zijn vermogen opgebouwd door jarenlang op topniveau te spelen. Van zijn beginjaren bij ADO Den Haag tot zijn glorieperiode bij Feyenoord, heeft hij flink wat geld verdiend met zijn talent op het veld.

En laten we eerlijk zijn, die voetballerssalarissen zijn niet mis!

Maar daar houdt het niet op voor Lex. Naast zijn voetbalcarrière heeft hij slim geïnvesteerd in vastgoed en andere zakelijke ondernemingen. Zo heeft hij zijn vermogen gestaag laten groeien, als een goede wijn die alleen maar beter wordt met de tijd.

Dus ja, het vermogen van Lex Immers is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het is het resultaat van hard werken, slim investeren en natuurlijk, een flinke dosis voetbaltalent. Cheers to Lex en zijn welverdiende fortuin!


Hoeveel verdient Lex Immers per maand?

Het salaris van Lex Immers? Een goed bewaard geheim, als een schat begraven onder een voetbalveld. Hoewel de exacte cijfers niet op straat liggen, kun je er zeker van zijn dat het geen fooi is.

Als ervaren voetballer met een indrukwekkende staat van dienst, verdient Lex ongetwijfeld een vorstelijk inkomen.

Maar laten we eerlijk zijn, geld maakt niet alles goed, toch? Als zijn salaris in lijn is met zijn ervaring en prestaties op het veld, dan is het meer dan passend. En laten we niet vergeten, zijn waarde als voetballer gaat verder dan alleen maar cijfers op zijn bankrekening.Wat is het vermogen van Lex Immers?

Wat is het vermogen van Lex Immers?

Dat wordt geschat op zo'n € 2.5 miljoen.

Immers heeft in zijn carrière zo'n 10 jaar rondgelopen in het betaalde voetbal, waarbij hij bij Feyenoord, Cardiff, Brugge en ADO heeft gevoetbald. Al zijn salarissen bij elkaar opgeteld hebben hem volgens onze berekeningen een bedrag van zo'n € 2.5 miljoen opgeleverd.

Leuke weetjes over Lex Immers

  • Lex Immers staat bekend om zijn opvallende tatoeages, waaronder een grote afbeelding van zijn kinderen op zijn bovenarm.
  • Lex Immers heeft een reputatie als een fanatieke visser en brengt graag zijn vrije tijd door aan de waterkant.

Naam

Lex Immers

Geschat vermogen

€ 2.5 miljoen

Geboortedatum

8 juni 1986

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ex-voetballer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Lex Immers?

Het vermogen van Lex Immers wordt geschat op € 2.5 miljoen.

Wat is het salaris van Lex Immers?

Het salaris van Lex Immersis is helaas onbekend. 

Is Lex Immers miljonair?

Met een geschat vermogen van € 2.5 miljoen is Lex Immers zeker miljonair.


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>