Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

De kans is groot dat je bij het horen van de naam Leroy Molkenboer niet direct weet wie hij is. Zijn echtgenote is daarentegen een stuk bekender.

Leroy is namelijk getrouwd met niemand minder dan Maxime Meiland.

Nu zij al enige tijd een setje zijn, gaat het de freelancecameraman op financieel gebied voor de wind. Inmiddels kunnen we stellen dat Leroy hard op weg is om financieel onafhankelijk te worden.

Maar hoe groot is het vermogen van Leroy Molkenboer eigenlijk?

Naam

Leroy Molkenboer

Geschat vermogen

€1 miljoen

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

€37.000

Beroep

Freelancecameraman

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld


Wat is het vermogen van Leroy Molkenboer?

Als freelancecameraman heeft Leroy een behoorlijk goed inkomen, maar het echte geld stroomt binnen dankzij het slim kopen en verkopen van de gezamelijke woning.

Zo kochten Leroy en Maxime recent een indrukwekkende villa voor €2.300.000,-. 

Gezien de verkoopprijs van hun vorige optrekje kunnen we ervan uitgaan dat het vermogen van Leroy richting een bedrag van 1 miljoen euro gaat.

Leuke weetjes over Leroy Molkenboer

  • Het gemiddelde salaris van een freelancecameraman ligt zo tussen de €1800 en €2800 per maand
  • Leroy Molkenboer heeft jarenlang bij Radio 538 gewerkt

Wie is Leroy Molkenboer?

Als freelancer was Leroy al verbonden aan het programma ‘Chateau Meiland’ en daar sloeg de vonk dus snel over. Terwijl Leroy eerst de vaste vriend van Maxime was, is zijn status inmiddels veranderd in die van echtgenoot.

En passant is Leroy daarmee ook gelijk de stiefvader van Claire, de drie-jarige dochter van Maxime geworden. Ook dat smaakte naar meer en ondertussen is het gezin met de komst van Vivé nagenoeg compleet.

Als het aan Maxime ligt blijft het daar niet bij, een derde kindje zou namelijk zeer welkom zijn.

Leroy is inmiddels dankzij zijn grote liefde Maxime Meiland niet langer een onbekende cameraman. Hij mag zich ondertussen met recht een BN’er noemen, ook al moet hij er nog steeds aan wennen om ook in de spotlights te staan.

Zijn relatie heeft er in ieder geval voor gezorgd dat hij er nu warmpjes bij zit. Zo verkocht hij eerder zijn appartement in Hoofddorp en kon daardoor ‘even’ € 160.000,- aan winst opstrijken.

De verkoop van zijn optrekje resulteerde in de aanschaf van een leuke 2-onder-1-kap-woning die hij samen met Maxime kocht. Erg lang bleef het koppel er niet wonen en snel betrok het stel een nog mooiere woning in Noordwijk.

De koopprijs van € 1.200.000,- was blijkbaar geen probleem.

Toch bleek de verhuisdrang iets te sterk en werd een andere woning aangeschaft voor een bedrag van € 2.300.000,-. Voor die prijs heeft het stel nu een ruime villa met maar liefst zes slaapkamers, vier badkamers en een prachtig zwembad.Waar heeft Leroy Molkenboer zijn geld mee verdiend?

Terwijl veel vermogende Nederlanders juist rijk zijn geworden dankzij een eigen onderneming is dit niet het geval bij Leroy. De freelancer is pas sinds 2021 als ondernemer gestart.

Zijn vermogen heeft hij in feite verdiend met de verkoop van zijn appartement. Nu hij met Maxime getrouwd is gaat zijn vermogen pas echt groeien dankzij de verkoop van hun woning. 


Hoeveel verdient Leroy Molkenboer per maand?

Alhoewel Leroy zich blijkbaar het een en ander kan veroorloven op financieel gebied, betekent dit niet dat hij een astronomisch hoog salaris ontvangt.

Als zelfstandig opererende cameraman zal zijn tarief ongeveer € 45,- bedragen. Op basis van een werkweek van 40 uur, komt dat uiteindelijk neer op een netto jaarinkomen van € 37.902,-.

Dit kunnen we vertalen naar een (fictief) netto maandsalaris van € 3.158,50. 

Het Leroy Molkenboer salaris is daarmee bijna modaal te noemen.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Leroy Molkenboer?

Het vermogen van Leroy Molkenboer wordt geschat op €1 miljoen.

Wat is het salaris van Leroy Molkenboer?

Het salaris van Leroy Molkenboer wordt op basis van zijn werk als freelancecameraman geschat op zo'n €3.100 per maand.

Is Leroy Molkenboer miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €1 miljoen is Leroy Molkenboer zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>