Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Dit artikel gaat over Lando Norris en over zijn vermogen. Ik ga je meer informatie geven over zijn vermogen, wie hij persoonlijk is, waar hij zijn vermogen mee verdiend heeft en wat zijn salaris is per maand.

Naam

Lando Norris

Geschat vermogen

€22 miljoen

Geboortedatum

13-11-1999

Jaarlijks inkomen / salaris

€18 miljoen

Beroep

F1-coureur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Formule 1


Wat is het vermogen van Lando Norris?

Het vermogen van Lando Norris wordt geschat op 25 miljoen dollar. Dit is omgerekend ongeveer 22 miljoen euro. Met dit vermogen behoort hij tot de grootverdieners van de Formule 1.

Leuke weetjes over Lando Norris

  • Norris' vader, Adam Norris, is een van de rijkste Britten met een geschat vermogen van €200 miljoen
  • Norris racet altijd met een Vlaamse Leeuw op zijn helm, omdat zijn moeder uit Vlamingen komt

Wie is Lando Noris?

Lando Norris is een Brits-Belgisch Formule 1-coureur. Hij werd op 13 november 1999 geboren in Bristol (Engeland). Zijn carrière startte in de karting en pas later stapte hij over naar de eenzitterij.

 In 2015 maakte hij de overstap naar het Formule Renault 2.0-kampioenschap en vanaf dit moment klom hij steeds hoger op in de racewereld door verschillende overwinningen.

In 2018 maakte hij zijn debuut bij de Formule 2, waar hij indruk maakte met zijn verschillende overwinningen. Vanaf 2019 tot op heden rijdt Lando Norris in de Formule 1 bij McLaren.

Sindsdien levert hij indrukwekkende prestaties. Daarnaast staat hij bekend om zijn levendige persoonlijkheid en is hij mede door deze reden ook populair bij fans.

Lando Norris heeft op dit moment geen openbaar bekende relatie. Zijn afgelopen relatie met het 22 jarige Portugese model Luisinha Oliveira is in september 2022 beëindigd. 

Hij komt uit een bekende familie, vooral zijn vader is bekend. De vader van Lando is voormalig pension manager die tot de rijkste mensen uit Bristol behoort.

Lando Norris is in zijn geboorteland blijven wonen. Hij woont in een relatief normale woning in Groot- Brittannië. Zijn werkgever McLaren is op fietsafstand van zijn woning, ideaal te bereiken dus.


Waar heeft Lando Norris zijn vermogen mee verdiend?

Lando Norris heeft zijn vermogen verdiend door de vele verschillende overwinningen binnen de racewereld. Sinds 2019 is hij een vaste kracht bij zijn werkgever McLaren.

Hij levert hier goede prestaties en dit heeft een positief effect op zijn salaris en vermogen. Voordat Lando Norris in 2019 bij McLaren ging rijden had hij ook al een goede carrière.

Zo won hij o.a. in 2017 het Europees Formule 3-kampioenschap en in 2016 won hij de Toyota Racing Series.


Hoeveel verdient Lando Norris per maand?

Lando Norris heeft een salaris dat maandelijks rond de € 1.5 miljoen wordt geschat. Sinds hij in dienst is bij McLaren is zijn salaris - en daarmee ook zijn vermogen - gestegen.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Lando Norris?

Het vermogen van Lando Norris wordt geschat op €22 miljoen

Wat is het salaris van Lando Norris?

Het salaris van Lando Norris komt neer op zo'n €1.5 miljoen per maand.

Is Lando Norris miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €22 miljoen is Lando Norris absoluut miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>