Hoe groot is het vermogen van DJ La Fuente? In het festivalseizoen van 2022 is toch wel duidelijk geworden dat DJ La Fuente hit na hit produceert. En dat spekt het vermogen aardig snel, toch?

In dit artikel kom jij alles te weten over het DJ La Fuente vermogen. Want eerlijk is eerlijk, hier zijn we allemaal benieuwd naar. Tevens gaan we ook in op zijn salaris en leggen we je precies uit hoe hij aan dit geld komt. Misschien is een DJ-carrière ook wel wat voor jou!

Naam

La Fuente

Geschat vermogen

€ 1 - € 5 miljoen

Geboortedatum

13-10-1983

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

DJ

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziek / YouTube


Wat is het vermogen van DJ La Fuente?

Ben je nieuwsgierig naar het DJ La Fuente vermogen?

Het vermogen van DJ La Fuente wordt in verschillende bronnen geschat tussen de 1 en 5 miljoen euro. Dit is gebaseerd op zijn inkomsten uit optredens, muziekstreams, en andere zakelijke activiteiten.

Volgens recente schattingen varieert het vermogen van DJ La Fuente tussen de 1 en 5 miljoen euro. Dit wordt ondersteund door zijn succesvolle optredens en lucratieve zakelijke investeringen.

Leuke weetjes over DJ La Fuente

  • La Fuente heeft samen met een compagnon een app gelanceerd rondom bewustzijn en persoonlijke groei, Limbi.
  • La Fuente voert soms wel vier optredens per dag uit - inclusief een nacht tot in de vroege uurtjes. 

Wie is DJ La Fuente?

Nu is het natuurlijk interessant om te onderzoeken wie DJ La Fuente eigenlijk is. Omdat wij begrijpen dat je misschien niet zoveel over deze DJ weet gaan we nog wat over hem vertellen. Want wie is deze man eigenlijk? DJ La Fuente zijn echte naam is Job Smeltzer. Hij is geboren op 13 oktober 1983 in Eindhoven. Jazeker - het is dus een Nederlander!

Naast zijn carrière als DJ heeft hij ook gestudeerd. Zo heeft hij zijn diploma commerce aan de Fontys Hogeschool gehaald. Best knap! Voor hij begon als DJ was hij hockeycoach. Toch iets compleet anders. In 2008 begon hij zijn carrière als DJ. Hij heeft bijvoorbeeld nummers gemaakt met de bekende label Spinnin Records.

Zijn carrière als hockeycoach is hij overigens niet vergeten. In 2020 is hij namelijk begonnen als hockeycoach van de jonge talenten van Oranje. Toch wel gaaf om zo’n bekende DJ als je coach te hebben.

Ook heeft hij tegenwoordig zijn eigen YouTubekanaal, samen met bekende presentator JayJay Boske. Hierin hebben ze het voornamelijk over zijn autocollectie. Job houdt namelijk behoorlijk van mooie, luxe auto’s.

Naast zijn DJ-carrière, heeft La Fuente recentelijk geïnvesteerd in diverse startups en tech-projecten, waaronder een app gericht op mentale gezondheid.


Waar heeft DJ La Fuente zijn vermogen aan verdiend?

Zo’n mooie autocollectie als die van DJ La Fuente krijg je niet zonder geld. Maar hoe komt hij nou precies aan het geld daarvoor? Dit heeft alles te maken met zijn carrière als DJ. Ja, hij is ook hockeycoach. Helaas verdien je daar niet enorm veel geld mee.

Hij krijgt betaald per optreden, en verdient ook geld met de streams van zijn eigen nummers. Dit is zijn grootste inkomstenbron. Maar ook zijn social media-account zorgt voor een leuk extraatje.

Zo heeft hij op Instagram soms betaalde samenwerkingen. Hij promoot dan de producten van een bedrijf voor een geldbedrag. En uiteraard geldt dit ook voor zijn YouTubekanaal met JayJay Boske. 


Hoeveel verdient DJ La Fuente per maand?

Het DJ La Fuente vermogen is meer dan genoeg om riant van te kunnen leven. Zijn hobby is niet voor niets dure auto’s. Maar wat is het salaris van de DJ dan op maandbasis? Ook dit is bij ons niet bekend.

DJ La Fuente verdient momenteel tussen de € 10.000 en € 15.000 per optreden, afhankelijk van de locatie en het evenement.

Wanneer hij dan meerdere optredens heeft per maand tikt dit erg snel aan. De DJ La Fuente net worth wordt op die manier sky high!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van DJ La Fuente?

Het geschatte vermogen van La Fuente ligt tussen de € 1 en € 5 miljoen.

Wat is het salaris van DJ La Fuente?

Het salaris van La Fuente is tevens onbekend.

Is DJ La Fuente miljonair?

Vanwege het onbekende vermogen is het niet duidelijk of La Fuente miljonair is of niet. Wat wel bekend is dat zijn carrière enorm in de lift zit - en de kans is daarmee groot dat hij ook miljonair is. Maar we zullen het niet volledig zeker weten. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>