Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

"Wat is het vermogen van Kylie Jenner?" vraag je je af terwijl je jouw favoriete momenten uit Keeping up with the Kardashians weer eens tegenkomt in een Instagram of TikTok-reel.  

Nou, zet je schrap, want dit artikel duikt in de glitterende wereld van Kylie's financiën!

Van make-up mogul tot social media queen, we gaan onderzoeken hoe Kylie haar bankrekening heeft zien exploderen.

Klaar voor een duik in haar indrukwekkende inkomstenbronnen? Laten we dit avontuur beginnen!

Benieuwd naar het Vermogen van Kylie Jenner? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Kylie Jenner?

Wie is Kylie Jenner, vraag je? Ze is de prinses van het Kardashian-imperium, begonnen als de kleine van de clan in 'Keeping Up with the Kardashians' - maar onderschat haar niet!

Kylie is opgegroeid in de spotlights sinds haar verschijning in de realityshow als pre-tiener, maar ze heeft zich snel ontpopt tot een ondernemer met een visie.

Geboren op 10 augustus 1997 in Californië, is ze niet alleen opgegroeid voor onze ogen, maar ook uitgegroeid tot een serieus zakelijk brein.

Vermogen Kylie Jenner

Met haar fameuze Kylie Lip Kits lanceerde ze in 2015 een beautyrevolutie, en voordat je het wist, werd haar bedrijf, Kylie Cosmetics, geboren.

Het was geen kleine krabbel in de wereld van de cosmetica, maar een gigantische splash! Haar vermogen schoot omhoog sneller dan haar volgers op Instagram.

Maar Kylie's niet alleen een zakenvrouw; ze is ook een trendsetter, een mode-icoon, en laten we niet vergeten – een social media guru.

Haar invloed reikt verder dan je kunt scrollen. En jawel, ze heeft zelfs de titel van 'jongste self-made miljardair' een tijdje gedragen, hoewel die claim wat controverse heeft opgewekt.

Anno nu staat Kylie aan het roer van haar cosmetica- en huidverzorgingslijn, en ze blijft haar imperium uitbreiden.

Moeder, influencer, CEO - haar CV is net zo divers als haar lipstickcollectie. 

En de wereld blijft toekijken, wachtend op de volgende stap van deze business mogul in de dop. Zeg maar dag tegen de kleine Kylie, en zeg hallo tegen de koningin van het Jenner-rijk!

Moeder, influencer, CEO - haar CV is net zo divers als haar lipstickcollectie.


Waar heeft Kylie Jenner haar vermogen mee verdiend?

Als het op het vermogen van Kylie Jenner aankomt, draait het allemaal om de lipkits en de likes! Vergeet loondienst, deze jonge mogul heeft haar fortuin opgebouwd als de definitie van een zzp'er – of laten we zeggen, zelfgemaakte entrepreneur.

Haar merk, Kylie Cosmetics, begon met een knal in 2015 met de beruchte lipkits, die sneller uitverkochten dan je "Kardashian" kunt zeggen. Deze lippenbalsems en -glosses waren de basissteen voor het vermogen van Kylie Jenner.

Van reality-tv ster tot socialmediasensatie, Kylie heeft haar roem slim omgezet in een bloeiend beauty-imperium.

Met een geniale mix van invloedrijke marketing en een schare trouwe fans, is haar cosmetica-lijn uitgegroeid tot een goudmijn. 


Hoeveel verdient Kylie Jenner per maand?

Het 'salaris' van Kylie Jenner is zo variabel als de kleuren van haar lipkits.

In plaats van een traditioneel maandsalaris, zwelt haar bankrekening aan door de verkoop van haar cosmeticalijn en inkomsten uit social media.

Precieze cijfers zijn even vluchtig als haar Instagram-stories, maar één ding is zeker: ze verdient méér dan een gemiddelde CEO.

Of dit passend is? In de wereld van influencers en self-made miljardairs is Kylie's salaris eerder regel dan uitzondering.

Dus hoewel we het exacte getal niet weten, is het ongetwijfeld indrukwekkend. En passend? Als je Kylie Jenner heet, absoluut.


Wat is het vermogen van Kylie Jenner?

"Wat is het vermogen van Kylie Jenner?" vraag je? Na haar opmars van reality-ster tot cosmetica-koningin is haar vermogen ronduit indrukwekkend.

Kylie's huidige functie: CEO van Kylie Cosmetics, influencer, en mode-icoon.

Het wordt geschat dat Jenner's vermogen in de buurt komt van €700 miljoen, dankzij haar succesvolle bedrijf en lucratieve endorsements. 

Haar 'salaris'? Nou, dat fluctueert met de verkoop en deals, maar exacte cijfers zijn zo geheim als haar volgende make-uplijn!

Leuke weetjes over Kylie Jenner

  • In 2019 kreeg Jenner de titel van jongste "self-made" miljardair ooit door Forbes, hoewel deze claim later werd betwist vanwege de herwaardering van de inkomsten van haar bedrijf en de hulp van haar beroemde familie.

  • Kylie Jenner werd in 2015 de jongste ondernemer op de Forbes-lijst van rijkste zelfgemaakte vrouwen, dankzij het succes van haar bedrijf Kylie Cosmetics

Naam

Kylie Jenner

Geschat vermogen

€700 miljoen

Geboortedatum

10-08-1997

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Mediapersoonlijkheid

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Media / ondernemen


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Kylie Jenner?

Het vermogen van Kylie Jenner wordt geschat op €700 miljoen.

Wat is het salaris van Kylie Jenner?

Het salaris van Kylie Jenner is helaas onbekend.

Is Kylie Jenner miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €700 miljoen is Kylie Jenner zeker miljonair. 


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>