Wat is het vermogen van Kwebbelkop, de bekende YouTube- gamer die al tien jaar succes heeft met het spelen van games als GTA V? Hoe verdient Kwebbelkop precies zijn geld, en nog leuker om te weten: waar geeft hij het aan uit? We hebben dit voor je uitgezocht, en we weten alles over het Kwebbelkop vermogen, Kwebbelkop salaris en meer. Pas op: het kan zijn dat je jaloers wordt van deze bedragen!

Naam

Kwebbelkop

Geschat vermogen

+-  €14.000.000

Geboortedatum

01-06-1995

Jaarlijks inkomen / salaris

Niet bekend

Beroep

Ondernemer 

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Youtube


Wat is het vermogen van Kwebbelkop?

De YouTube-ster Kwebbelkop, wiens echte naam is Jordi van den Bussche, heeft volgens Pure Luxe een totaal vermogen van ongeveer 14 miljoen. Hiermee staat hij in de top 100 rijkste selfmade miljonairs van onder de 40 jaar. Hij geeft veel van dit vermogen uit aan allerlei uiteenlopende projecten, zoals zijn eigen Crypto platform en natuurlijk luxe penthouses over de hele wereld.

Leuke weetjes over Kwebbelkop

  • Kwebbelkop beschikt een G-Wagen (een Mercedes G-klasse), die geschat wordt op ongeveer een miljoen euro aan waarde.
  • Kwebbelkop is eigenaar van LaunchMyNFT een platform dat zich richt op het toegankelijk maken van de NFT sector voor iedereen.

Wie is Kwebbelkop? 

Jordi van den Bussche startte in 2013 zijn YouTube kanaal Kwebbelkop. Dit is dan ook de naam waaronder de meeste mensen hem kennen. Kwebbelkop heeft ongeveer 15 miljoen volgers op Youtube, Instagram en andere platformen. Op zijn YouTube kanaal speelt Kwebbelkop al sinds het begin der tijden GTA 5 en soms ook andere games. 

Kwebbelkop is een echte levensgenieter. Zo heeft hij een enorme oranje G-Wagen (een Mercedes G-klasse), die geschat wordt op ongeveer een miljoen euro aan waarde. Deze auto heeft een vermogen van 585 pk en zit binnen 4,5 seconde op 100 km / uur. Gelukkig heeft hij genoeg rijervaring opgedaan in GTA, zullen we maar zeggen. Naast de G-Wagen is Jordi nog in het bezit van een Lamborghini Aventador - die kennen we allemaal wel! 

Dure auto’s besturen en gamen is echter niet het enige wat de ambitieuze van den Bussche doet met zijn vrije tijd. Hij heeft een vastgoedbedrijf, genaamd KOP Worldwide B.V., waarmee hij meerdere luxueuze panden over de hele wereld beheert en verhandelt. Ook heeft Jordi een eigen crypto platform waarop je kunt handelen met crypto, en zelfs je eigen coin kunt ontwikkelen. Al deze zaakjes samen zorgen voor het verbazingwekkend grote Kwebbelkop vermogen!


Waar heeft Kwebbelkop zijn vermogen aan verdiend?

Het begin van het fortuin van Kwebbelkop komt van YouTube. Met enkele miljoenen views per video ontving de Nederlandse ster waarschijnlijk al duizenden euro’s per video. Hij uploadde een tijd lang vrijwel iedere dag. Zoals je begrijpt, tikt dit bedrag flink aan en kun je er zeker van zijn dat Kwebbelkop aan YouTube-sponsorships en advertentie-inkomsten enkele miljoenen per jaar verdiende. 

Naast zijn gaming content is Kwebbelkop later flink gaan investeren. Zo opende hij een crypto trading platform waarop je ook je eigen cryptomunten kunt ontwikkelen, en een eigen internationaal vastgoedbedrijf. Van deze beide ondernemingen zijn de jaarcijfers helaas niet bekend, maar reken maar dat een slimme miljonair als Kwebbelkop hier geen verlies op heeft gedraaid.


Hoeveel verdient Kwebbelkop per maand?

Kwebbelkop, of te wel Jordi van den Bussche, is een enorm bekend figuur binnen de Nederlandse én de internationale YouTube-scene.

Een video met ongeveer een miljoen views levert op YouTube al gauw vijfduizend euro op - ongeveer één zo’n video per dag zorgt dus al gauw voor zo’n €200.000,- aan maandelijkse inkomsten. Tegenwoordig komen sommige video’s van Kwebbelkop qua views nog veel hoger uit, waardoor we zijn huidige maandinkomen schatten op bijna een half miljoen euro.

In ieder geval kunnen we concluderen dat Kwebbelkop weinig te klagen heeft, en dat een YouTube kanaal beginnen lucratiever is dan je zou denken!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Kwebbelkop?

Het geschat vermogen van Kwebbelkop bedraagt op het moment zo'n 14 miljoen euro.

Wat is het salaris van Kwebbelkop?

Het precieze maandsalaris van Kwebbelkop is lastig in te schatten en is niet precies bekend. Wel weten we dat Kwebbelkop een flink salaris uit zijn Youtube video's haalt. 

Is Kwebbelkop miljonair?

Ja, met een vermogen van meer dan 14 miljoen is Kwebbelkop zeker miljonair. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>