Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

“Wat is het vermogen van Krista Arriëns?” Deze deelneemster van het programma Expeditie Robinson heeft een rijke carrière achter de rug in de wereld van televisie en theater. 

Maar hoeveel vermogen heeft zij hiermee weten op te bouwen door de jaren heen? Wij gingen op onderzoek in de wereld van Krista Arriëns! 

Benieuwd naar het Vermogen van Krista Arriëns? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Krista Arriëns?

“Wie is Krista Arriëns?” Krista komt oorspronkelijk uit het platteland van Noord-Oost Groningen, waar ze al gauw een passie voor fotografie en filmen opbouwde. 

Al gauw maakte zij haar eigen video's en foto's van haar paard - de eerste stappen in de wereld van het maken van beelden.

Dit deed ze niet alleen, want samen met haar zus Marcelle Arriëns speelde zij in zelfgeschreven toneelstukken. Deze samenwerking houdt zij nog steeds in stand, want zij maakt tot op de dag van vandaag de televisie- en theatershow De Sekszusjes.

Vermogen Krista Arriëns

Krista deed de opleiding tot journalist en studeerde Drama aan de Rhodes University in Zuid-Afrika. Bovendien studeerde zij Documentary Filmmaking in New York, en acteren aan Theaterschool De Trap in Amsterdam. 

Kortom, Krista Arriëns zit niet stil en weet waar ze het over heeft. 

De documentaires die je wellicht zou kunnen kennen van Krista Arriëns zijn de documentaires Nog een Kwartiertje, een documentaire over Herman van Veen, of Zo goed als Nieuw?, een documentaire over de restauratie van schilderijen van Frans Hals.

Haar talent is niet over het hoofd gezien door het brede publiek, want Krista Arriëns is voor verschillende projecten bekroond met een welverdiende prijs.

Zo won zij in 2019 het Volkskrant Mediatalent van het jaar, de Seks & Mediaprijs in 2020 en de Beste Social Award voor Beste YouTube-serie in 2021. 

Al met al hebben we te maken met een vrouw die haar passie voor fotografie en filmen inzet om taboes te doorbreken, andere geluiden te laten horen en interessante mensen in beeld brengt.

Zo won zij in 2019 het Volkskrant Mediatalent van het jaar, de Seks & Mediaprijs in 2020 en de Beste Social Award voor Beste YouTube-serie in 2021. 


Waar heeft Krista Arriëns haar vermogen mee verdiend?

“Het vermogen Krista Arriëns” heeft zij - zoals gezegd - niet op een dag verdiend. Zij heeft jarenlang hard gewerkt aan het opbouwen en verbeteren van haar filmkwaliteiten. 

Als we nu een brug slaan naar het vermogen dat Krista Arriëns door de jaren heeft opgebouwd, is het belangrijk om te vermelden dat in de wereld van film en televisie er grote verschillen heersen.

De hoogte van haar inkomen is afhankelijk van allerlei factoren, waarbij het produceren van een film logischerwijs geld oplevert.

Maar, Rome is niet in 1 dag gebouwd. En zo ook een film niet. 

Krista Arriëns heeft meerdere inkomensbronnen, waaronder vanuit haar oude films en documentaires, maar ook haar huidige YouTube-kanaal.


Hoeveel verdient Krista Arriëns per maand?

Het salaris dat Krista Arriëns is ontzettend lastig om te bepalen, omdat zij meerdere inkomensbronnen heeft.

Tegelijkertijd is het feit dat zij meerdere inkomensbronnen heeft een goed teken, want het betekent dat zij haar inkomensstromen diversificeert.

Al met al is het onduidelijk hoeveel Krista Arriëns nu exact per maand verdient, maar de kans is groot dat het om een prima bedrag gaat. 

Laten wij in ieder geval hopen dat zij genoeg verdient om de komende jaren nog deze fantastische documentaires te blijven produceren! 


Wat is het vermogen van Krista Arriëns?

“Wat is het vermogen van Krista Arriëns?”

Goede vraag!

Het vermogen van deze bijzondere documentaire- en filmmaakster blijft helaas verhuld in het duister. 

Na allerlei onderzoek te hebben verricht bleven we in het duister tasten. Krista Arriëns is er kennelijk heel goed in om haar vermogen geheim te houden. 

Leuke weetjes over Krista Arriëns

  • Krista Arriëns was heel lang undercoverjournalist voor het programma RamBam. 
  • Krista Arriëns doet in 2023 mee aan het programma Expeditie Robinson.

Naam

Krista Arriëns

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

08-04-1989

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Actrice

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Televisie- en filmwereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Krista Arriëns?

Het vermogen van Krista Arriëns is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Krista Arriëns?

Ook het salaris van Krista Arriëns is helaas onbekend.

Is Krista Arriëns miljonair?

Het is onduidelijk of Krista Arriëns daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>