Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 29/11/2023

Wat is het vermogen van Krein Bons? Deze vraag intrigeert velen nu Krein, na 26 jaar als de drijvende kracht achter vanHaren, de schoenenwereld vaarwel zegt.

We duiken in het fascinerende verhaal van deze zakenman, verkennen hoe hij vanHaren transformeerde tot een bloeiend bedrijf en onderzoeken zijn salaris en vermogen.

Blijf lezen om te ontdekken hoe Krein's ondernemersgeest en strategische keuzes hebben bijgedragen aan zijn financiële succes.


Benieuwd naar het Vermogen van Krein Bons? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Krein Bons?

"Wie is Krein Bons?" Deze vraag komt vaak naar voren wanneer men praat over de Nederlandse schoenenindustrie en het succesverhaal van vanHaren.

Krein Bons, een naam die bijna synoniem staat aan deze iconische schoenenwinkelketen, heeft een carrière opgebouwd die even indrukwekkend als inspirerend is.

Bons' reis in de zakenwereld begon niet in een comfortabele directeursstoel. Integendeel, zijn carrièrepad startte na zijn militaire dienst bij Bata Schoenen, waarna hij naar de kledingindustrie overstapte.

Zijn toetreding tot de schoenenwereld was meer een comeback dan een debuut. Hij had zich voorgenomen nooit meer in de schoenenbranche te werken, maar zoals het lot het wilde, bracht een headhunter hem in contact met vanHaren.

En wat een gelukkige twist was dat!

Vermogen Krein Bons

Bij vanHaren, waar hij in 1996 binnenstapte, liet Bons zien wat hij in zijn mars had. Onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot een gigant met 200 winkels in Nederland en België.

"Van een stoffig imago naar een flitsende fashion-forward keten," zou hij grappend kunnen zeggen over de transformatie die hij realiseerde.

Zijn leiderschap bij vanHaren was niet alleen langdurig maar ook uiterst effectief, waardoor hij één van de langstzittende CEO's in Nederland werd.

Het was echter niet allemaal rozengeur en maneschijn. De retailwereld is een jungle, en Krein moest navigeren door uitdagingen zoals de digitale revolutie en de recente pandemie.

Toch bleek zijn besluit om vanHaren online te brengen in 2010 een meesterzet te zijn, waarmee hij de concurrentie een stap voor bleef.

Nu, in 2023, heeft Krein Bons besloten een stap terug te doen. Na 26 jaar aan het roer te hebben gestaan, draagt hij het stokje over aan Han Sterk.

Maar Krein blijft niet stilzitten.

Als voorzitter van branchevereniging INretail en met zijn eigen evenementen- en adviesbureau blijft hij actief in de wereld van het ondernemerschap.

En laten we niet vergeten, hij plant ook wat meer tijd met zijn aankomende kleinkind door te brengen.

Van zeventig à tachtig uur werken in de week, naar een meer ontspannen 25 uur - een welverdiende verandering voor deze schoenenmagnaat!

Toch bleek zijn besluit om vanHaren online te brengen in 2010 een meesterzet te zijn, waarmee hij de concurrentie een stap voor bleef.


Waar heeft Krein Bons zijn vermogen mee verdiend?

Hoe heeft Krein Bons zijn indrukwekkende vermogen opgebouwd? Nou, als je denkt aan een geheime formule of een verborgen schat, denk dan nog eens!

Het vermogen van Krein Bons is het resultaat van jarenlang zwoegen, strategisch denken en een flinke dosis ondernemerschap.

Het begon allemaal toen Krein, na zijn avonturen in de kledingindustrie, besloot dat een leven zonder schoenen toch niet zo glamoureus was.

Hij stapte in bij vanHaren, en jongens, wat een rit werd dat! Onder zijn leiding transformeerde vanHaren van een stoffige oude winkel naar een trendy schoenimperium.

Denk hierbij aan meer winkels, een fris imago, en ja, zelfs de sprong naar online verkoop lang voordat het cool was.

Het vermogen van Krein Bons groeide naarmate vanHaren bloeide. Deze man wist hoe hij een schoen moest verkopen!

Of het nu ging om het kiezen van de perfecte oranje tint voor het logo of het overnemen van winkels in België, Krein deed het met een gouden touch.

En nu, na 26 jaar aan de top, kan hij achterover leunen (maar niet te veel, want hij blijft nog steeds actief in de branche) en genieten van de vruchten van zijn arbeid. Dat is wat je noemt een stevig fundament voor een vermogen!Hoeveel verdient Krein Bons per maand?

Het salaris van Krein Bons, dat blijft een beetje een mysterie, net als de exacte inhoud van een vrouwentas. Wat verdiende deze topman nu eigenlijk als de kapitein van het vanHaren-schip?

Helaas, die cijfers zijn net zo verborgen als de verloren stad Atlantis.

Wat we wél weten, is dat een CEO van een groot, succesvol bedrijf als vanHaren waarschijnlijk geen boterhammen met pindakaas hoeft te tellen.

Dus, hoewel het exacte salaris van Krein Bons onbekend is, kunnen we veilig aannemen dat het past bij de verantwoordelijkheden en prestaties van zo'n hoge functie. Lekker bezig, Krein!Wat is het vermogen van Krein Bons?

"Wat is het vermogen van Krein Bons?"

Een vraag die velen boeit, maar het antwoord blijft even ongrijpbaar als zijn zakelijke tactieken. Zijn exacte vermogen is dus onbekend.

Na een indrukwekkende carrière bij vanHaren en een transformatie van een traditionele schoenenwinkel tot een moderne gigant, heeft Krein Bons zichzelf op de kaart gezet als een veteraan in de retail.

Nu, als voorzitter van INretail en eigenaar van een evenementen- en adviesbureau, blijft hij actief, maar zijn exacte vermogen en salaris blijven een goed bewaard geheim.

Zeker is dat zijn financiële succes matcht met zijn imposante carrière.

Leuke weetjes over Krein Bons

  • Krein heeft zo'n 26 jaar lang gewerkt bij vanHaren.
  • Onder leiding van Krein Bons werden de schoenen van vanHaren voor het eerst online aangeboden

Naam

Krein Bons

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

1959

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ex-CEO

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Retail


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Krein Bons?

Het vermogen van Krein Bons is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Krein Bons?

Ook het salaris van Krein Bons is helaas onbekend.

Is Krein Bons miljonair?

Het is helaas onbekend of Krein Bons daadwerkelijk miljonair is.


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>