Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Kosso? Heb je altijd al meer willen weten over Kosso zijn vermogen?

Wij zijn in zijn leven gedoken en kunnen je meer vertellen over zijn vermogen en salaris. Ook gaan we dieper in op zijn werk en privéleven.

Naam

Kosso

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

16-04-1996

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Fitness / muziek


Wat is het vermogen van Kosso?

Wij kunnen geen exacte bedragen noemen, maar dat Kosso niet hoeft te klagen over zijn vermogen is duidelijk. Een deel van zijn vermogen heeft hij geïnvesteerd in auto's.

Hij beschikt op moment van schrijven over een Mercedes-Benz AMG GTR, deze auto kost zo'n tweehonderdduizend euro. Daarnaast kocht hij in 2021 een Ferrari 458, zonder upgrades betaal je ruim tweeënhalf duizend euro voor deze sportwagen.

Naast zijn vermogen investeren in auto's, doet hij dit ook in vastgoed. Hij verkocht zijn Lamborghini Huracan om een investeringspand te kopen voor zeshonderdduizend euro. Ook beschikt Kosso over een shisha lounge en een tandenbleekpraktijk.

Tot slot investeert hij ook nog een deel van zijn geld in het maken van fitness supplementen, muziek en zonnebrillen.

Leuke weetjes over Kosso

  • Kosso heeft naar eigen zeggen meerdere beroepen: hij verkoopt poeders, pillen, prepmeals, heeft een eigen sportschool en maakt muziek
  • Kosso heeft met zijn Kosso Nutrition een bedrijf waarin hij voedingssupplementen verkoopt, maar is daarnaast ook verbonden aan talloze andere aan fitness gerelateerde bedrijven, zoals Fitness Planet XL en Fit Preps.

Wie is Kosso?

Kosso is zijn artiestennaam, zijn echte naam is Albert Dervishaj. Op 16 april 1996 werd hij geboren in Heerlen. Zijn vader en moeder komen uit Deçan in Kosovo en zijn etnische Albanezen. Ze kwamen naar Nederland vanwege de Kosovo-oorlog.

Op vroege leeftijd ontdekte Albert Dervishaj zijn passie voor muziek. In 2013 verscheen hij bij het muziekprogramma: 101Barz.

Vanaf toen ging het snel, er volgde samenwerkingen met rapper Boef, Hef, Murda, Ali B en Josylvio. In 2016 verscheen zijn eerste album: Deze Tijd. Hij maakte ook diverse singles, zoals: Konto, Vliegen, Ooit heb ik een mil, en Weeg 't.

Sinds 2014 heeft Kosso een relatie met rapper Dorentina, in 2018 volgde de verloving. Op dit moment hebben ze een zoon. Samen maakte ze de albums: Beauty And The Beast en Beauty And The Beast II.

Ook maakten ze de singles: Bella, 500 PS, Al van mij, Patte, Tijd, Alboz Hajde, Bij je, en Picollo. In 2019 kreeg hij een platencontract bij Sony Music Entertainment.

Naast muziek maken, is Kosso veel bezig met zijn lichaam. Op zijn 20e begon hij mee te doen aan bodybuildingwedstrijden.


Waar heeft Kosso zijn vermogen mee verdiend?

Kosso heeft zijn vermogen verdiend met het maken van muziek. Bovendien investeerde hij zijn spaargeld in zijn bedrijf: Kosso Nutrition.

Met dit bedrijf maakt en verkoopt hij fitness supplementen. Een ander deel van zijn spaargeld investeerde hij in een tandenbleekpraktijk en shisha lounge Balkania. Daar plukt hij nu de vruchten van.


Hoeveel verdient Kosso per maand?

Hoe hoog Kosso zijn salaris precies is kunnen wij niet zeggen. Wel weten we dat hij ruim vijfenvijftighonderd euro per maand binnen harkt met zijn investeringspand.

Daarnaast komen de inkomsten binnen via zijn muziek, het verkopen van fitness supplementen en de tandenbleekpraktijk en shisha lounge.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Kosso?

Het vermogen van Kosso is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Kosso?

Het is onduidelijk hoe hoog het salaris van Kosso daadwerkelijk is. 

Is Kosso miljonair?

Het is helaas onbekend of Kosso daadwerkelijk miljonair is.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>