Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Koen van Heest? Koen van Heest, geboren 15 juni 1998, is een Nederlandse zanger, YouTuber en ondernemer.

In dit artikel gaan we in op de hoogte van het (geschatte) vermogen van Koen van Heest, hoe hij dit opgebouwd heeft, waar we hem van kennen en wat zijn maandelijkse inkomen is.

Naam

Tim Hofman

Geschat vermogen

€2 miljoen

Geboortedatum

15-06-1998

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

YouTuber / Muzikant

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

YouTube / muziekwereld


Wat is het vermogen van Koen van Heest?

Het vermogen van Koen van Heest is niet exact bekend. Manly schat zijn vermogen op meer dan een miljoen euro. Andere bronnen stellen met zekerheid vast dat zijn vermogen meerdere tonnen is.

Zonder exact te kunnen stellen wat het vermogen van Koen van Heest is, lijkt het erop dat de schatting van Manly juist is en dat Koen van Heest miljonair is.

Leuke weetjes over Koen van Heest 

  • Van Heest wordt gemanaged door Bombers and Lemonade
  • Koen van Heest is lid van De Bankzitters

Wie is Koen van Heest?

Koen Sebastiaan van Heest, geboren 15 juni 1998 in Haarlem, is een Nederlandse zanger, YouTuber en ondernemer.

Koen van Heest is bekend van YouTube. Hij startte in 2012 op YouTube onder de naam DoNotPressNL. Dit kanaal was gericht op het maken van Call of Duty- en FIFA-video's.

In 2020 veranderde hij de naam van zijn kanaal naar KOEN. Hij is met meer dan 660.000 volgers erg succesvol op YouTube.

Het YouTubekanaal KOEN biedt de kijkers sketchvideo’s en samenwerkingen met andere bekende Nederlanders. Koen van Heest heeft voor zijn gamevideo’s sinds 2020 een tweede kanaal op YouTube: KOEN2.

Koen van Heest is ook bekend als zanger. Samen met vrienden Raoul de Graaf, Robbie van de Graaf, Matthyas van Lam en Milo ter Reegen vormen ze de muziekale band Bankzitters.

Deze groep heeft ook een YouTubekanaal: de Bankzitters. Dit kanaal heeft meer dan 700.000 volgers en ontving in 2019 de VEED award voor beste nieuwkomer.

Als zanger van de Bankzitters is de single Geen Cartier uit 2020 het grootste muzikale succes voor hem tot nu toe.

Hoewel het totaal van alle singles van de band miljoenen views op YouTube heeft, werd Geen Cartier in de eerste week op YouTube al een miljoen keer gezien, het is meer dan een miljoen keer gestreamd op Spotify en stond in diverse hitlijsten.

Sinds 2017 is Koen van Heest ook ondernemer. Hij richtte de onderneming IkWilTegoed op, een website voor online tegoeden en abonnementen. Koen van Heest is CEO van deze onderneming en heeft nog een onderneming genaamd GameKoning.

In 2020 ontwikkelde Koen van Heest een mobiele game genaamd Kaasje. Deze game stond wekenlang op de eerste plaats van de AppStore en Google Play Store.

Koen van Heest heeft sinds 2022 een relatie met Juultje Tieleman, een bekende Nederlandse vlogger op YouTube en influencer.

Koen van Heest woont in Amsterdam, waar hij in 2021 een dubbel bovenhuis aan de grachten kocht.


Waar heeft Koen van Heest zijn vermogen mee verdiend?

Koen van Heest heeft zijn vermogen verdiend met zijn YouTube kanalen, inkomsten uit de muzikale band en YouTube formatie Bankzitters, zijn ondernemingen en zijn ontwikkelde mobiele games.

Zo verdiende hij naar eigen zeggen met het ontwikkelen van de mobiele game Kaasje meer dan 45.000 euro.


Hoeveel verdient Koen van Heest per maand?

Koen van Heest zijn inkomen vanuit zijn YouTube kanalen is ongeveer 3.000 euro per maand.

Het totale salaris van Koen van Heest is echter niet bekend omdat hij meerdere inkomensbronnen heeft. Hij heeft inkomsten uit YouTube, sponsorgelden, als muzikant en vanuit zijn ondernemingen.

Volgens Manly is echter met zekerheid te stellen dat Koen van Heest aan salaris en inkomsten samen minimaal 10.000 euro per maand verdient.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Koen van Heest?

Het vermogen van Koen van Heest is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van Koen van Heest?

Ook het salaris van Koen van Heest is helaas onbekend.

Is Koen van Heest miljonair?

Het is onduidelijk of Koen van Heest daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>