Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Koen Kardashian is van vele markten thuis. Zo kun je hem kennen als socialite, presentator, zanger en televisiepersoonlijkheid.

Maar hoeveel vermogen heeft hij daar onderhand mee bij elkaar verdiend?

Naam

Koen Kardashian

Geschat vermogen

€250.000 - €1.5 miljoen

Geboortedatum

05-10-1992

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Presentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Mediawereld


Wat is het vermogen van Koen Kardashian?

Alhoewel Koen graag in het middelpunt van de schijnwerpers staat, praat hij niet graag over geld. Het is dan ook niet bekend hoeveel zijn vermogen precies bedraagt.

Koen Kardashian z’n vermogen wordt geschat tussen de € 250.000,- en € 1.5 miljoen euro.

Dit zou hij voornamelijk bij elkaar verdiend hebben als presentator en via zijn social media. 

Leuke weetjes over Koen Kardashian

  • Voor het YouTube-programma 'Dit is niet mijn wereld, vriend' verruilde Koen Kardashian voor een dag zijn leven met kickbokser Jamal Ben Saddik
  • Koen Kardashian won in 2018 de Mediawijsheidtest

Wie is Koen Kardashian?

Koen Kardashian is een pseudoniem voor zijn echte naam. Hij heet namelijk Koen Pieter van Dijk. Door zijn openheid over het gebruik van botox en zijn luxe levensstijl werd hij al snel vergeleken met Kim Kardashian. Dat beviel hem wel en zo is de naam Koen Kardashian blijven hangen.

Koen is geboren op 5 november 1992 en is opgegroeid in een klein dorpje onder Rotterdam, namelijk in Bleiswijk.

Inmiddels is hij na een paar jaar wonen in Amsterdam, weer terugverhuisd naar Rotterdam. Zijn vader was een witgoedverkoper in Bergschenhoek en zijn moeder werkte in een coffee corner. Koen was als kind een beetje meisjesachtig en werd daardoor ook veel gepest.

Na zijn middelbare school is hij een modeopleiding gaan doen en voelde zich daar veel beter op z’n plek. Hij heeft stage gelopen bij onder andere Addy van den Krommenacker in Den Bosch en kwam er op zijn 17e achter dat hij op mannen viel.

Hierna maakt hij de overstap van mode naar visagie en kwam in een wereld vol feesten, drank en drugs terecht. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij zichzelf uiteindelijk ook heeft laten opnemen in een afkickkliniek. Voor zover bekend is, heeft Koen op dit moment geen vriend.

Zijn televisie carrière begon in 2015, toen Koen net 23 jaar was. Hij werd bekend door het programma ‘Niet lullen maar poetsen’, waar hij opviel door zijn extravagante levensstijl en flamboyante persoonlijkheid.

Hierna volgde er nog veel andere series op zowel tv als online, waardoor Koen Kardashian steeds populairder is geworden. Ook heeft hij in 2020 een boek geschreven over de hoogte- en dieptepunten van zijn unieke levensstijl.


Waar heeft Koen Kardashian zijn geld mee verdiend?

Koen Kardashian z’n vermogen heeft hij voornamelijk bij elkaar verdiend door het presenteren van programma’s en deelnames aan reality series. Daarnaast heeft hij ook nog enkele singles uitgebracht en kun je hem ook inhuren om op te treden op een feestje.

Door zijn populariteit heeft hij ook een grote following op social media gekregen. Hier verdient hij dan ook aardig mee met het doen van verschillende campagnes en samenwerkingen. Als laatste heeft hij in 2020 ook een boek uitgebracht, waar hij leuk aan verdiend heeft. 


Hoeveel verdient Koen Kardashian per maand?

Koen Kardashian z’n salaris is door zijn werk elke maand anders. Zo heeft hij enkele tijd geleden in een video verteld dat hij de ene maand € 5000,- verdiend en de andere maand zo goed als niets binnenkrijgt.

Koen Kardashian zijn salaris is afhankelijk van wat voor klussen hij heeft per maand. Wanneer hij een presentatie klus heeft, verdient hij hier een leuk bedrag mee.

Daarnaast verdiend Koen Kardashian zijn salaris bij elkaar door het doen van campagnes, waar ook zeker leuke bedragen mee verdiend worden. Hoeveel zijn salaris precies is, is verder niet bekend. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Koen Kardashian?

Het vermogen van Koen Kardashian wordt geschat tussen de €250.000 en €1.5 miljoen.

Wat is het salaris van Koen Kardashian?

Het salaris van Koen Kardashian is helaas onbekend.

Is Koen Kardashian miljonair?

Het is niet geheel bekend of Koen Kardashian miljonair is, omdat de schattingen uiteenlopen. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>