Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Kimmylien Nguyen? Heb jij de Real Housewives of Amsterdam al gezien? Jazeker, deze Amerikaanse hype is inmiddels overgevlogen naar ons koude kikkerlandje. 

En een van die Real Housewives is niemand minder dan Kimmylien Nguyen. Wellicht een onbekende naam, maar wel een persoon die aardig wat vermogen wist op te bouwen. 

In dit artikel gaan we dieper in op het vermogen van Kimmylien Nguyen, waar zij haar geld mee verdiend en waar je haar van kunt kennen.

Benieuwd naar het Vermogen van Kimmylien Nguyen? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Leuke weetjes over Kimmylien Nguyen

  • Kimmylien is in Vietnam geboren en als 4-jarige samen met haar ouders naar Nederland gevlucht
  • Kimmylien runt 6 nagelsalons in Amsterdam, dat Universal Nails heet
  • Kimmelien beheert een eigen loempiakraam op Plein '40-'45 (ja, echt)

Wie is Kimmylien Nguyen?

Kimmylien Nguyen is geboren in Vietnam en is op 4-jarige leeftijd naar Nederland gekomen vanwege de oorlog in Vietnam.

Haar succes ontstond toen ze opleidingen volgen in Canada en Amerika tot nagelstyliste. In 2001 heeft Kimmylien Nguyen haar eerste nagelsalon geopend genaamd: Universal Nails. Inmiddels kent Universal Nails 7 vestigingen in Amsterdam.

Kimmylien Nguyen is een moeder van 5 kinderen. Je kunt Kimmylien Nguyen ook kennen van haar rol in de nieuwe Nederlandse versie van 'The Real Housewives' waarin je haar leven kunt volgen en ziet dat ze graag haar ouders bezoekt en regelmatig in de keuken staat. 


Waar heeft Kimmielien Nguyen haar vermogen aan verdiend?

Kimmylien Nguyen heeft haar vermogen verdiend aan de vele succesvolle ondernemingen die ze heeft opgericht.

Naast dat ze bekend is van haar nagelstudio's heeft ze ook andere ondernemingen opgezet. Zo startte Kimmylien Nguyen in 2020 een platform op genaamd: Jazz Mae Beauty. Hier vind je de mooiste merken en de beste opleidingen die gevolgd kunnen worden door iedereen, particulier of zakelijk.

Daarnaast richtte ze ook Hot Pot delivery op tijdens de eerste lockdown. Hier kun je een draagbare hot pot bestellen met heerlijke ingrediënten om thuis klaar te maken.

Naast dat ze haar geld verdiend met al deze ondernemingen is ze nu ook op tv te zien als Real Housewive. Ook hier verdient ze haar geld mee. 


Hoeveel verdient Kimmylien Nguyen per maand?

Er is niet veel bekend over het Kimmylien Nguyen salaris en hoeveel ze per maand verdiend. Hierover zijn er online geen exacte cijfers te vinden.

Wel kun je je bedenken dat het geld via meerdere ondernemingen, die Kimmylien Nguyen heeft opgezet, binnenstroomt.

Hierdoor zal Kimmylien Nguyen er rooskleurig bijzitten. Over het salaris van Kimmylien Nguyen kunnen dus geen uitspraken worden gedaan.

Wel wordt er gespeculeerd dat Universal Nails er niet voor heeft gezorgd dat Kimmylien Nguyen miljonair is, doordat de ondernemingen nog onder een V.O.F. vallen.

Het grote geld komt pas binnen wanneer de onderneming wordt overgezet in een B.V. Doordat mevrouw Nguyen meerdere bronnen van inkomen heeft, is de kans aanwezig dat zij miljonair is en zal gaan worden.

Dit zijn echter speculaties.


Wat is het vermogen van Kimmylien Nguyen?

Het is altijd interessant om achter het vermogen van bekende personen te komen. Over de exacte cijfers van Kimmylien Nguyen is er niks bekend, maar er wordt wel gespeculeerd dat het Kimmylien Nguyen vermogen niet uitkomt op zeven cijfers.

Mevrouw Nguyen kan zichzelf dus geen miljonair noemen met alleen Universal Nails, ondanks het vele succes wat deze zakenvrouw heeft.

Dat komt doordat haar ondernemingen nog vallen onder een V.O.F en niet onder een BV. Wellicht kan het bedrag van alle winst van diverse ondernemingen er wel voor zorgen dat mevrouw Nguyen miljonair is.

Naam

Kimmylien Nguyen

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Onderneemster

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Nagelsalons


 FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Kimmylien Nguyen?

Het totale vermogen van Kimmylien Nguyen is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van Kimmylien Nguyen?

Ook het salaris van Kimmylien Nguyen is helaas onbekend.

Is Kimmylien Nguyen miljonair?

Aangezien het totale vermogen van Kimmylien Nguyen onbekend is, is het niet duidelijk of zij miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>