Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Kim Kardashian? Nou, vasthouden aan je contour kit, want we gaan een duik nemen in het glinsterende financiële bad van reality-tv's meest spraakmakende diva.

In dit artikel ontdek je hoe Kim K's savvy branding en zakelijke keuzes haar tot een van de rijkste beroemdheden hebben gemaakt.

Van realityshows tot mobiele apps en cosmeticalijnen - we gaan kijken hoe deze media-magnaat haar imperium heeft opgebouwd, één selfie tegelijk.

Benieuwd naar het Vermogen van Kim Kardashian? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Kim Kardashian?

Wie is Kim Kardashian, vraag je? Nou, als je het fenomeen van de selfie, reality TV, en de macht van sociale media wilt begrijpen, dan is zij je studieobject.

Geboren op 21 oktober 1980, als Kimberly Noel Kardashian, groeide ze op in het schitterende Los Angeles, de dochter van Robert Kardashian, een advocaat bekend van de O.J. Simpson zaak, en Kris Jenner, de mastermind achter de Kardashian-Jenner merk-machine.

Vermogen Kim Kardashian

Kim begon als stylist en beste vriendin van celebs, en schoot naar faam met de realityserie 'Keeping Up with the Kardashians' in 2007.

Wat begon met een reality show, draaide al snel uit op een imperium, met Kim K in het midden van de spotlight.

Zeg wat je wilt, maar deze dame weet hoe ze van elk schandaal een kans kan maken. Ze is een ondernemer, een influencer avant la lettre, en zelfs een aspirant-advocaat, voortdurend het script herschrijvend van wat het betekent om beroemd te zijn.

Door de jaren heen heeft Kim niet alleen een gezin gesticht met rapper Kanye West - ze zijn inmiddels alweer uit elkaar - maar ook een zakelijk portfolio waar de meeste CEO's van zouden kwijlen. 

Haar merk KKW Beauty, haar shapewear lijn Skims, en haar mobiele spel 'Kim Kardashian: Hollywood' zijn slechts enkele van haar lucratieve ondernemingen.

En nu? Kim K is niet meer gewoon een realityster; ze is een zakenvrouw, een mode-icoon, en een sociale rechtvaardigheidscampagnevoerder.

Met een schijnwerper op de gevangenishervorming in de VS, gebruikt ze haar roem voor meer dan alleen likes.

De noemenswaardige prestaties? Die stapelen zich op, maar laten we niet vergeten: ze heeft ook de kunst van de perfecte selfie tot in de puntjes geperfectioneerd

En nu? Kim K is niet meer gewoon een realityster; ze is een zakenvrouw, een mode-icoon, en een sociale rechtvaardigheidscampagnevoerder.


Waar heeft Kim Kardashian haar vermogen mee verdiend?

Van 'Keeping Up' met de business tot het definiëren van 'celebrity entrepreneur', het vermogen van Kim Kardashian is even veelzijdig als haar media persona.

Het vermogen Kim Kardashian? Dat heeft ze slim opgebouwd door zichzelf als merk te vestigen, ver buiten de grenzen van een salaris uit loondienst.

Deze zakenvrouw pur sang heeft de kunst van het monetizen van elk aspect van haar leven tot in de perfectie doorgevoerd. Of het nu haar realityshow is, haar mobiele app, make-uplijn KKW Beauty of haar shapewear Skims, Kim doet het niet voor minder dan goud.

Als een soort moderne Midas heeft alles wat Kim aanraakt de neiging te veranderen in klinkende munt. Van sponsored Instagram posts tot eigen productlijnen, ze heeft het ondernemerschap opnieuw uitgevonden. 


Hoeveel verdient Kim Kardashian per maand?

Het salaris van Kim Kardashian? Laten we zeggen dat het niet je doorsnee maandstrookje is.

Met een empire dat zich uitstrekt van reality tv tot mobiele apps en cosmetica, is 'salaris' een term die te gewoontjes is voor deze mediakoningin. D

e cijfers zijn Hollywood's best bewaarde geheim, maar één ding is zeker: elke aflevering van KUWTK, elke gesponsorde post, en elke verkoop van haar beautylijn laat de kassa rinkelen.

Of het 'passend' is? In de wereld van Kardashian, waar extravagantie de norm is, lijkt haar salaris net zo op maat gemaakt als haar garderobe.

Precieze getallen? Die zijn even vluchtig als haar volgende business move!


Wat is het vermogen van Kim Kardashian?

Wat is het vermogen van Kim Kardashian? Eens de beste vriendin-styliste van Paris Hilton, nu een self-made miljardair en reality-tv-koningin.

Haar huidige functie? CEO van KKW Beauty en Skims, met een vleugje sociale hervorming.

 De schattingen van haar vermogen lopen op tot een indrukwekkende €1,7 miljard. 

Wat betreft haar salaris? Dat blijft een mysterie, maar met een Instagram-post die tonnen kan opleveren, is 'royaal' waarschijnlijk een understatement.

Leuke weetjes over Kim Kardashian

  • Ze is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar ook een succesvolle ondernemer, met haar eigen cosmeticalijn KKW Beauty en shapewear-lijn Skims, die bijdragen aan haar status als miljardair.

  • Kim Kardashian brak door naar het grote publiek met de realityserie 'Keeping Up with the Kardashians', die liep van 2007 tot 2021 en een kijkje gaf in het persoonlijke en professionele leven van de Kardashian-Jenner familie.

Naam

Kim Kardashian

Geschat vermogen

€1,7 miljard

Geboortedatum

21-10-1980

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Onderneemster

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Media / ondernemen


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Kim Kardashian?

Het vermogen van Kim Kardashian wordt geschat op €1,7 miljard.

Wat is het salaris van Kim Kardashian?

Het salaris van Kim Kardashian is helaas onbekend.

Is Kim Kardashian miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €1,7 miljard is Kim Kardashian zelfs miljardair. 


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>