Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Kevin Hart? Dit artikel informeert nader over de wereldwijd bekende comedian Kevin Hart.

Wij bespreken Kevin Hart zijn vermogen (bij benadering) en zijn netto waarde in 2022. Daarna behandelt dit artikel een korte introductie over Kevin Hart en zijn carrière.

Vervolgens zal het artikel ingaan op de vraag hoe Kevin Hart zijn vermogen heeft verdiend. Ook diepen wij uit wie Kevin Hart is, dat wil zeggen, wat persoonlijke informatie over zijn partner en zijn kinderen en hoe hij woont.

Ten slotte zal het artikel eindigen met informatie over Kevin Hart’s salaris.

Naam

Kevin Hart

Geschat vermogen

€120 miljoen

Geboortedatum

06-06-1979

Jaarlijks inkomen / salaris

€40 miljoen

Beroep

Cabaretier / filmster

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Cabaret / filmwereld


Leuke weetjes over Kevin Hart

  • Kevin Hart is 1 meter 56 groot
  • In 2019 kreeg Hart een auto-ongeluk in Malibu, waarna hij drie fracturen in zijn rugwervels had

Wie is Kevin Hart?

Kevin Hart is een Amerikaanse acteur, komiek, regisseur, producent en schrijver. Hij begon zijn carrière als stand-up comedian en kreeg al snel enorme bekendheid door zijn optredens in verschillende comedyshows en films.

Kevin Hart is getrouwd met Eniko Parrish en heeft vier kinderen met twee verschillende vrouwen. Zijn huidige vrouw Eniko Parrish is een Amerikaanse actrice en model.

Kevin Hart heeft twee huizen in de gated community van Calabasas, Californië. In 2017 werd begonnen met de bouw van zijn 9.623 vierkante meter grote huis op een 26 hectare grote landgoed. Het huis heeft een geschatte waarde van €2 miljoen.

Het ene huis van Kevin Hart in Calabasas heeft 6 slaapkamers met daarbij 6 badkamers. Het huis is 9.300 vierkante meter groot, wat wordt beschreven als een "architectonisch ambigu" landhuis.

 Het huis heeft een grijze betegelde dak, plus een zwembad met "oneindige rand", een full-size tennisbaan, prachtig uitgestrekte gazons en tuinen.

Het huis is natuurlijk voorzien van voornoemd zwembad, een garage, cabana en er is kundige landschapsarchitectuur toegepast. 


Waar heeft Kevin Hart zijn vermogen mee verdiend?

Kevin Hart heeft zijn vermogen verdiend met zijn carrière als acteur, komiek en producent. Hij heeft een geschat vermogen van 120 miljoen dollar. In 2019 bracht hij zijn nieuwste comedie special uit genaamd "Kevin Hart: Irresponsible".

Kevin Hart speelde in tal van films, daar zaten ook enkele kaskrakers bij. Een aantal films waarin hij speelde waren Jumanji (en sequels), Undeclared, Scary Movie 3 , Think Like a Man, Ride Along, The Secret Life of Pets, Captain Underpants: The First, Epic Movie, Central Intelligence en Hobbs & Shaw.

Daarnaast heeft Keving Hart veel one-man comedie shows gemaakt, dit waren: Laugh at My Pain, Let Me Explain, What Now?, Irresponsible en Zero F**ks Given.


Hoeveel verdient Kevin Hart per maand?

Over Kevin Hart zijn vermogen en salaris is alleen maar bekend dat hij jaarlijks €40.142.022 verdiend bij benadering, wat neerkomt op €3.345.168,50 per maand.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Kevin Hart?

Het vermogen van Kevin Hart wordt geschat op €120 miljoen.

Wat is het salaris van Kevin Hart?

Het salaris van Kevin Hart komt neer op zo'n €40 miljoen per jaar.

Is Kevin Hart miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €120 miljoen is Kevin Hart zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>