Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 17/01/2024

Wat is het vermogen van Kelvin de Lang? Dit is een vraag die velen fascineert nu hij de indrukwekkende rol van technisch directeur bij Ajax bekleedt. In dit artikel duiken we dieper in de financiële aspecten van Kelvin's carrière.

We gaan het hebben over zijn salaris bij Ajax, eerdere posities die ongetwijfeld hebben bijgedragen aan zijn vermogen, en hoe zijn ervaring en vaardigheden hem hebben geholpen om financieel succes te bereiken in de voetbalwereld.


Benieuwd naar het Vermogen van Kelvin de Lang? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Vermogen Kelvin de Lang

Wie is Kelvin de Lang?

"Wie is Kelvin de Lang?" Een vraag die veel voetbalfans zich stellen nu deze opkomende ster schijnwerpers in de voetbalwereld steelt.

Kelvin begon zijn carrière in de bescheiden wereld van het jeugdvoetbal, waar hij al snel opviel door zijn scherpe oog voor talent.

Zijn vroege jaren kenmerken zich door hard werken en een diepe passie voor het spel, eigenschappen die hem later zouden onderscheiden.

Zijn reis naar de top was geen recht pad; Kelvin bewoog zich door verschillende rollen binnen het voetbalmanagement, waarbij hij elke stap gebruikte om zijn kennis en netwerk uit te breiden.

Een opvallende sprong in zijn carrière was zijn tijd bij Manchester City als jeugdscout. Hier bewees hij niet alleen zijn waarde in het herkennen van jong talent, maar ook zijn vaardigheid in het navigeren van de complexe wereld van internationaal voetbal.

Kelvin's reis bracht hem uiteindelijk bij Ajax, waar hij zijn vaardigheden en expertise verder verfijnde.

Zijn vermogen om jong talent te spotten en te ontwikkelen werd al snel een hoeksteen van zijn succes. Het is deze unieke vaardigheid die hem tot een gerespecteerd figuur in de voetbalgemeenschap heeft gemaakt.

Tegenwoordig dient Kelvin de Lang als de technisch directeur bij Ajax, een positie waar hij al zijn ervaring en kennis inzet om de club naar nieuwe hoogtes te leiden.

Zijn huidige rol bij Ajax is niet alleen een getuigenis van zijn harde werk en toewijding, maar ook van zijn onwrikbare geloof in het potentieel van jong talent.

Met een mix van humor en vastberadenheid blijft Kelvin een inspirerende figuur in de voetbalwereld.

Kelvin's reis bracht hem uiteindelijk bij Ajax, waar hij zijn vaardigheden en expertise verder verfijnde.


Waar heeft Kelvin de Lang zijn vermogen mee verdiend?

Het vermogen van Kelvin de Lang is niet over één nacht ijs gegaan. Deze voetbalkenner heeft zijn vermogen opgebouwd door slimme carrièrestappen en een ongeëvenaarde toewijding aan het spel.

Kelvin startte zijn loopbaan in de relatief onopvallende wereld van jeugdscouting, maar met zijn scherpe oog voor talent en strategisch inzicht, klom hij snel de ladder op.

De weg naar zijn huidige positie als technisch directeur bij Ajax was bezaaid met hard werk en slimme beslissingen.

Kelvin's vermogen weerspiegelt niet alleen zijn succes in voetbalmanagement, maar ook zijn vermogen om te investeren in relaties en kansen binnen de voetbalwereld.

Met een knipoog naar de grillige aard van de sport, kan gezegd worden dat Kelvin's vermogen net zo dynamisch is als een goed gespeelde voetbalwedstrijd!Hoeveel verdient Kelvin de Lang per maand?

Het exacte salaris van Kelvin de Lang blijft een goed bewaard geheim in de voetbalwereld.

Wat we wel weten, is dat het salaris van Kelvin de Lang waarschijnlijk in lijn ligt met de hoge eisen en verantwoordelijkheden van zijn rol als hoofdscout bij Ajax. 

In zo'n positie kan men een behoorlijke compensatie verwachten, passend bij de uitdagingen en het prestige van de functie.

Ondanks dat de precieze cijfers niet publiekelijk bekend zijn, is het aannemelijk dat zijn salaris de erkenning en waardering weerspiegelt voor zijn bijdrage aan de sport.
Dit gaat Kelvin de Lang bij Ajax verdienen

Je bent ongetwijfeld benieuwd naar hoeveel geld Kelvin de Lang bij Ajax zal gaan verdienen. 

We kunnen het niet exact weten, maar we kunnen wel een schatting maken. Wat we wel weten, is dat Marc Overmars in het seizoen 2018/2019 een bedrag van zo'n €413.000 plus een bonus van €250.000 verdiende.

Op basis van die informatie is de kans dus groot dat De Lang zo tussen de €300.000 en €400.000 per jaar zal gaan verdienen. 


Wat is het vermogen van Kelvin de Lang?

"Wat is het vermogen van Kelvin de Lang?" is een vraag die veel voetbalfans zich stellen. Kelvin heeft door de jaren heen diverse rollen gehad in het voetbal, van jeugdscout bij Manchester City tot technisch directeur bij Ajax.

Hoewel zijn exacte vermogen en salaris niet publiekelijk bekend zijn, kan men aannemen dat iemand in zijn positie een respectabel salaris ontvangt.

Zijn ervaring en invloed in het voetbal suggereren een vermogen dat overeenkomt met zijn indrukwekkende carrière.

Leuke weetjes over Kelvin de Lang

  • Voordat hij bij Ajax kwam, werkte Kelvin als jeugdscout bij Manchester City
  • Kelvin's vriendin is niemand minder dan Ellen Hoog

Naam

Kelvin de Lang

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

24 december 1980

Jaarlijks inkomen / salaris

Schatting: €300.000 - €400.000

Beroep

Voetballer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Kelvin de Lang?

Het vermogen van Kelvin de Lang is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Kelvin de Lang?

Het salaris van Kelvin de Lang is helaas onbekend.

Is Kelvin de Lang miljonair?

Het is helaas onbekend of Kelvin de Lang daadwerkelijk miljonair is. 


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>