Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Kees Tol is een bekende Nederlandse presentator die vooral veel in de media kwam na zijn deelname aan Wie is de Mol?, waar hij op vrij legendarische wijze de taak van Mol op zich nam. Hij presenteert vooral programma’s voor de publieke omroep, voor bijvoorbeeld de TROS. Verdient het goed om een presentator voor de NPO te zijn, en zo ja, wat is dan het vermogen van Kees Tol?

Naam

Kees Tol

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

10-02-1982

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Presentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld


Wat is het vermogen van Kees Tol?

Kees Tol heeft vrijwel zijn hele carrière voor de publieke omroep gewerkt. Hierdoor kan zijn salaris niet meer zijn dan de minister-president (door de Balkenende-norm), maar alsnog kunnen we erop rekenen dat Tol een flinke bankrekening heeft na al die jaren. Hoeveel het vermogen van Kees precies bedraagt, weten we echter niet.

Leuke weetjes over Kees Tol

  • Kees Tol heeft de Nederlandstalige audiotoer van het ABBA museum in Stockholm ingesproken
  • Kees Tol is ambassadeur van Stichting Lezen en Schrijven

Wie is Kees Tol?

Op 10 februari 1982 werd Kees Tol geboren in Volendam. Hij is een zoon van Thomas Tol, die vroeger toetsenist was van BZN - hij groeide dus al van jongs af aan op in de wereld van showbizz.

Zijn leven verliep niet op rolletjes; in de beruchte cafébrand in Volendam liep hij ernstige brandwonden op. Gelukkig behaalde hij al gauw een MBO-diploma nadat hij de mavo had afgerond. In 2006 werd Tol producent bij televisiebedrijf FTV.

Een aantal van zijn producties waren de reallife soaps rond Jan Smit en BZN, beide voor de TROS. In 2011 presenteerde hij voor het eerst Sterren.nl voor diezelfde omroep. Ook als acteur heeft Kees carrière gemaakt, zoals in Zwartboek en Sinterklaas verdwaalt in het grote bos.

Dat hij goed kon acteren, bleek maar weer toen hij tijdens zijn deelname aan Wie is de Mol? vrijwel iedereen op het verkeerde been zette en tot schok van velen de succesvolle mol bleek te zijn in de finale.

In 2013 won Tol de talent award op het Gouden Televisier-Ring Gala, en hierna volgden nog vele rollen in bijvoorbeeld Verliefd op Ibiza, maar ook presenteerde hij actualiteitenprogramma’s als Shownieuws en Show Vandaag. In ieder geval is zijn carrière een stuk succesvoller dan vele anderen in zijn lijn van werk, en dat levert hem vast een dik vermogen op.


Waar heeft Kees Tol zijn vermogen aan verdiend?

Het vermogen van Kees Tol komt allereerst van zijn werk als producent bij verschillende programma’s. Hierna begon hij te presenteren, waarmee hij nog meer geld binnenharkte. De Volendammer is wekelijks te zien op televisie, en vaak geldt dat het met je financiële situatie dan wel in orde is.


Hoeveel verdiende Kees Tol per maand?

We kunnen je helaas niet vertellen wat het precieze salaris van Kees Tol nou is. Hij blijft hier erg bescheiden over en heeft zijn inkomen nooit openbaar bekend gemaakt. Na zijn overstap naar de commerciële zenders zal zijn inkomen er flink op vooruit zijn gegaan, maar helaas hebben we geen bedrag voor je.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Kees Tol?

Het vermogen van Kees Tol is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Kees Tol?

Ook het salaris van Kees Tol is helaas onbekend.

Is Kees Tol miljonair?

Aangezien het vermogen van Kees Tol helaas onbekend is, weten we niet of Kees Tol daadwerkelijk miljonair is.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>