Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Misschien wel één van de meest bekende Youtubers: Kalvijn. Hij heeft enorm veel abonnees en weet hier ook een aardig zakcentje mee te verdienen. Ben jij benieuwd wat het Kalvijn vermogen is? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij zijn namelijk op onderzoek uitgegaan naar zijn salaris én vermogen.

Naam

Kalvijn

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

19-15-1996

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Presenator / mediapersoonlijkheid

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Mediawereld


Wat is het vermogen van Kalvijn?

Helaas is over het Kalvijn vermogen niet zoveel bekend. Hij is hier niet erg open over en praat dan ook niet vaak over geld. Hierdoor kunnen wij geen exacte cijfers geven. Toch heeft hij wel samen met zijn vriendin een appartement gekocht in Groningen, naast hun huis in Amsterdam. Daar moet je wel aardig wat geld voor hebben.

Leuke weetjes over Kalvijn

  • Kalvijn heeft een eigen bordspel, genaamd Slapstick
  • Daarnaast heeft Kalvijn een boek over zijn carrière geschreven, dat Van niks naar clicks heet

Wie is Kalvijn?

Kalvijn: je kent ‘m, of je kent hem niet. Hij is bekend geworden door YouTube. Maar wie is hij nou écht? Wij hebben het voor je uitgezocht. Laten we beginnen bij zijn echte naam: Kelvin Boerma. Hij is geboren in Meedhuizen op 19 mei 1996. Voor zijn succes is ‘ie dus eigenlijk nog best wel jong.

In 2010, op 14-jarige leeftijd, begon hij zijn eigen YouTube-kanaal. Dit noemde hij TheKelVlog. Later werd dit dus Kalvijn. Hij maakte er verschillende soorten filmpjes op, voornamelijk komedie gericht.

In 2018 tikte hij de miljoen abonnees aan. Een behoorlijke prestatie. In 2011, een jaar na het starten van zijn eigen kanaal, begon hij met Cinemates. Dit is een Engelstalig kanaal met zijn vriend Peter de Harder. Ze gaven mening over films en publiceerden korte sketches.

Hiermee wisten ze in 2013 zelfs een prijs te winnen. Ook is hij oprichter van VEED. Dit is een soort prijsuitreiking voor YouTubers. In 2017 was hij te zien in Roadtrippers. Ook heeft hij zijn eigen nummer én boek uitgebracht. Kortom: Kelvin heeft behoorlijk wat gedaan. Hij was zelfs te zien in het programma expeditie Robinson!

In 2021 mocht hij zelfs zijn eigen programma presenteren op NPO 3: De Kalvijn Show. Hij is al sinds zijn 15e samen met YouTuber Nina Warink. Van 2018 tot 2019 was hij zelfs YouTube-deskundige bij RTL Boulevard.


Waar heeft Kalvijn zijn vermogen aan verdiend?

Kalvijn heeft behoorlijk wat vingers in de pap. Hij is meermaals op televisie geweest en te zien op YouTube kanalen van andere bekende YouTubers. En hij heeft uiteraard dus zijn eigen YouTube kanaal. Hier heeft hij een behoorlijke smak geld mee verdiend. Ook heeft hij natuurlijk zijn eigen boek uitgebracht. Daar heeft hij ook nog een goed zakcentje mee weten te verdienen.


Hoeveel verdient Kalvijn per maand?

Dus, de Kalvijn net worth weten we helaas niet. Maar zijn salaris per maand dan? Dit wordt geschat op zo’n 17.000 euro. Dat is niet verkeerd, zeker voor zijn leeftijd. Zijn video’s worden goed bekeken, en daar verdient hij ook ongetwijfeld het meeste geld mee.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Kalvijn?

Het vermogen van Kalvijn is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Kalvijn?

Ook het salaris van Kalvijn is helaas onbekend. 

Is Kalvijn miljonair?

Het is onbekend of Kalvijn daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>