Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Kaj Gorgels? Kaj Gorgels werd geboren in Rotterdam op 8 september 1990. Al heel jong ging hij aan de slag als Nederlandse presentator en iets wat later als YouTuber.

Maar er volgde nog veel meer. Een weg van succes werd geopend, dit ging zonder meer met hard werken samen. Ben jij benieuwd naar het vermogen van Kaj Gorgels? Lees dan verder!

Naam

Kaj Gorgels

Geschat vermogen

€1.5 miljoen

Geboortedatum

08-10-1990

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Presentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld


Wat is het vermogen van Kaj Gorgels?

Kaj Gorgels vermogen wordt geschat op ongeveer 1.5 miljoen euro. Dit is voornamelijk te danken aan zijn succesvolle carrière in de totale entertainmentindustrie. 

Voor wat Kaj Gorgels salaris betreft, is geen specifieke informatie beschikbaar. Het salaris van personen die voornamelijk opereren via de sociale media, hangt af van verschillende factoren, waaronder de aard van het project waar aan wordt gewerkt en de type onderhandelingen die plaatsvinden tussen in dit geval Kaj en betrokken merken of mediabedrijven.

Leuke weetjes over Kaj Gorgels 

  • Kaj Gorgels is mede-eigenaar van Noodle Poodle, een vegan noodlesmerk
  • Gorgels wordt gemanaged door A Million Faces

Wie is Kaj Gorgels?

Kaj begon zijn carrière als presentator bij jongerenzender Xite en heeft sindsdien verschillende programma’s gepresenteerd.

Bij het grote publiek werd hij voornamelijk bekend door zijn deelname aan het achttiende seizoen van de Expeditie Robinson. Kaj Gorgels maakte zijn televisiedebuut in 2017.

Samen met John Williams vormde hij een presentatieduo voor het programma SOS: Mijn vakantie is een Hel. Gorgels was onder andere ook te zien in het programma “Een goed stel hersenen”, met Monica Geuze.  

Kaj werkt samen met verschillende merken als influencer en content creator. Enkele merken waarmee hij samengewerkt heeft, zijn onder andere JBL, Samsung, Coca-Cola en TUI.

Deze samenwerkingen variërend van gesponsorde posts op zijn sociale mediakanalen tot het maken van content voor specifieke campagnes.

Door samen te werken met merken en het genereren van inkomsten uit advertenties op zijn video’s heeft Kaj Gorgels salaris een aanzienlijk inkomen verdiend.

Kaj Bracht daarnaast ook zijn eigen boek uit genaamd “Maar je krijgt er wel heel veel voor terug”. Dit boek is een autobiografie waarin Kaj openhartig vertelt over zijn leven, zijn carrière en persoonlijke ervaringen.

Hij deelt zijn ups en downs, zijn successen en uitdagingen en geeft ook inzicht in zijn kijk op het leven. “Maar je krijgt er wel heel veel voor terug” is zeer goed ontvangen door zijn fans en het lezerspubliek.

Middels het bieden van een kijkje achter de schermen van Kajs leven is ook een bijdrage geleverd aan zijn populariteit als auteur. Naar zeggen van experts is dit boek een aanrader voor niet alleen fans van Kaj Gorgels, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn verhaal en persoonlijke ontwikkeling.


Waar heeft Tim Hofman zijn vermogen mee verdiend?

Het vermogen van Kaj Gorgels is dus voornamelijk opgebouwd door zijn succesvolle carrière op televisie, zijn YouTubekanaal en zijn boek. Met zijn talent, harde werk en populariteit heeft Kaj Gorgels salaris en daarmee zijn vermogen een aanzienlijke sprong gemaakt.

In 2012 begon Gorgels met YouTube en kreeg hij bekendheid vanwege zijn sketches en imitaties op zijn YouTubekanaal Kajs Typetjes. Gorgels zijn carrière onderging een enorme boost nadat hij begon met het maken van blogs over zijn eigen leven.

Inmiddels heeft Kaj een grote groep volgers op YouTube en heeft zijn YouTubekanaal rond de 146.000 abonnees en zijn video’s worden goed ontvangen. Dit heeft hem niet alleen populariteit gebracht, maar ook goed financieel succes dat bijdraagt aan de groei van Kaj Gorgels vermogen.

 In 2015 verscheen Gorgels als verslaggever voor het online programma Bonobo’s. Ook verscheen Kaj Gorgels als presentator voor het YouTube-kanaal TotoNederland in hetzelfde jaar. Dit duurde tot 2017.


Hoeveel verdient Kaj Gorgels per maand?

Aangezien Kaj Gorgels meerdere inkomensbronnen heeft, is het niet precies duidelijk hoeveel geld hij per maand verdient.

Tegelijkertijd heeft Gorgels dit eigenlijk niet nodig, want mensen van zijn kaliber verdienen op heel veel verschillende manieren geld. Hij is immers niet afhankelijk van een salarisstrokje.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Kaj Gorgels?

Het vermogen van Kaj Gorgels wordt geschat op €1.5 miljoen.

Wat is het salaris van Kaj Gorgels?

Het salaris van Kaj Gorgels is helaas onbekend.

Is Kaj Gorgels miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €1.5 miljoen is Kaj Gorgels zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>