Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Juultje Tieleman: je moet haar maar net kenner. De influencer is bekend van onder andere Instagram en YouTube.

Heb jij altijd al willen weten wat het Juultje Tieleman vermogen is? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij zijn namelijk op onderzoek uitgegaan. Meer weten? Dan adviseren wij je om gauw verder te lezen.

Naam

Juultje Tieleman

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

07-07-1999

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Influencer

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Instagram / YouTube


Wat is het vermogen van Juultje Tieleman?

Laten we maar beginnen bij het Juultje Tieleman vermogen. Hier zijn we natuurlijk allemaal nieuwsgierig naar. Ondanks uitgebreid zoeken is er weinig bekend over haar vermogen. Ze is erg gesloten over haar verdiensten. 

Leuke weetjes over Juultje Tieleman

  • In 2019 was Tieleman het gezicht van de documentaire Ik ben influencer, dat werd uitgezonden op Videoland.
  • In 2022 doet Tieleman mee met Expeditie Robinson

Wie is Juultje Tieleman?

Juultje Tieleman, wie is dat nou precies? Wanneer je je niet bezighoudt met social media ken je haar waarschijnlijk ook niet echt. Ze is namelijk influencer en vlogster. Hoe is dit zo tot stand gekomen?

Laten we beginnen bij het begin. Juultje is geboren op 7 juli 1999 in Dirksland. In 2014 begon Juultje al met Instagram. Maar ze is eigenlijk bekend geworden door haar relatie met youtuber Gio Latooy. Toen de relatie strandde begon ze haar eigen YouTube kanaal en ging ze haar Instagram ook meer bijhouden.

Met succes. Zo heeft ze anno 2022 al meer dan 150.000 abonnees. Op Instagram tikt ze zelfs een miljoen volgers aan. Ze was ook één van de hoofdpersonen in de Videoland-documentaire Ik Ben Influencer. Hier werd ze een jaar lang gevolgd. Ook is ze te zien op televisie. Ze doet mee aan het 22e seizoen van expeditie Robinson. Helaas voor Juultje viel ze als zesde af.


Waar heeft Juultje Tieleman haar vermogen aan verdiend?

Juultje Tieleman doet het goed. En dan voornamelijk als influencer. Hier verdient ze ook haar brood mee. Ze werkt vaak samen met bekende merken. Zij promoot dan de producten op haar Instagram in ruil voor geld. En dat lijkt haar best goed af te gaan.

Zo kan je op haar Instagram regelmatig zien dat ze op reis is. En dan meestal ook nog betaald. Een echte influencer is ze dus zeker. Ook met haar YouTube kanaal verdient ze nog een zakcentje, maar dat is aanzienlijk minder in vergelijking met haar Instagramverdiensten.


Hoeveel verdient Juultje Tieleman per maand?

Het Juultje Tieleman vermogen is tot op de dag van vandaag helaas niet bekend. Maar haar salaris per maand? Ook daar kunnen wij helaas niets over vinden.

Juultje verdient ook iedere maand weer een ander inkomen, zegt ze zelf. Dat is ook wel logisch, aangezien ze de ene maand waarschijnlijk meer samenwerkingen heeft dan in de andere maand.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Juultje Tieleman?

Het vermogen van Juultje Tieleman is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Juultje Tieleman?

Het salaris van Juultje Tieleman is helaas onbekend.

Is Juultje Tieleman miljonair

Zowel het vermogen als het salaris van Juultje Tieleman is bekend, dus het is helaas niet zeker of Juultje ook echt miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>