Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

 Wat is het vermogen van Jutta Leerdam? De 23 jarige wereldkampioen is niet alleen populair op de ijsbaan, maar ook op Instagram. Op Instagram heeft het account van Jutta namelijk 3,3 miljoen volgers! 

Ondanks dat het wedstrijdschaatsen een seizoensgebonden sport is, verdient Jutta Leerdam er een goed salaris mee. Zo blijkt uit ons onderzoek. In dit artikel vertellen wij je alles over het vermogen van Jutta Leerdam! 

Naam

Jutta Leerdam

Geschat vermogen

Tussen de 1 & 5 miljoen

Geboortedatum

30-12-1998

Ontvangen prijzengeld in 2020

€27.025

Beroep

Schaatster

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Schaatsen


Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


Wat is het vermogen van Jutta Leerdam?

Het precieze vermogen van Jutta Leerdam is helaas onbekend, maar haar vermogen wordt door verschillende bronnen geschat op een bedrag tussen de 1 & 5 miljoen euro. Dit geld heeft Jutta voornamelijk verdient door te schaatsen en haar Instagram account. 

Zo heeft Jutta Leerdam onlangs een samenwerking gehad op Instagram met het Franse modehuis Dior voor de sportlijn van het merk. Het schaatsen en winnen maakt Jutta nog steeds het allergelukkigst, maar het samenwerken met een groot modehuis is altijd onderdeel geweest van haar droom. 

Leuke weetjes over Jutta Leerdam 

  • Jutta is vernoemd naar de Duitse wereldkampioen windsurfen: Jutta Müller.
  • Haar bijnaam op de schaatsbaan is 'Bommetje'. 

Wie is Jutta Leerdam?

Jutta Leerdam is een van de populairste schaatssters van Nederland en ook in het buitenland is de knappe blondine populair. Jutta Leerdam is geboren op 30 december 1998. Op haar elfde heeft ze haar hockeystick verruild voor een paar schaatsen en de rest is geschiedenis. 

In het seizoen 2016/2017 deed Jutta Leerdam mee aan het wereldkampioenschap voor junioren in Helsinki. Hier won zij de wereldtitel allround, Dit was haar eerste gouden medaille. 

Op dit moment heeft Jutta al een hoop medailles gewonnen en ook buiten de schaatsbaan boekt de blondine successen. In 2022 heeft Jutte Leerdam namelijk The Best Social Award gewonnen in de categorie 'Beste Sporter'. 


Waar heeft Jutta Leerdam haar vermogen aan verdiend?

Het vermogen van Jutta Leerdam komt voor uit haar succesvolle schaatscarrière, maar ondertussen timmert Jutta ook aardig aan de weg als Influencer. Zo heeft ze op haar Instagram samenwerkingen met verschillende merken. Naast het schaatsen is social media een belangrijke inkomstenbron voor Jutta Leerdam. 


Hoeveel verdient Jutta Leerdam per maand?

Hoeveel Jutta Leerdam per maand verdient is moeilijk te zeggen. Dit hangt namelijk af van een aantal factoren zoals: de hoogte van het prijzengeld, het aantal wedstrijden die Jutta rijdt, het aantal wedstrijden die worden gewonnen door Jutta en het aantal samenwerkingen op Instagram. In 2020 heeft Jutta in totaal €27.025 aan prijzengeld ontvangen. 

Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Jutta Leerdam?

Het geschatte vermogen van Jutta Leerdam bedraagt tussen de 1 & 5 miljoen euro

Wat is het salaris van Jutta Leerdam?

Het salaris van Jutta Leerdam is moeilijk vast te stellen omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren 

Is Jutta Leerdam miljonair?

Met een geschat vermogen tussen de 1 & 5 miljoen kunnen we stellen dat Jutta Leerdam miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>