Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 29/11/2023

Wat is het vermogen van Justin Mooijer? Dat is de vraag die velen zich afvragen bij het horen van de naam - of als zijn dragqueennaam Janey Jacké. 

Maar laten we niet langer in spanning zitten, want we gaan je alles vertellen over het financiële reilen en zeilen van deze Nederlandse dragqueen, acteur, performer en presentator.

 Van zijn start als een jonge Justin in Volendam tot het stralen op internationale podia als Janey Jacké, dit artikel brengt je de inside scoop over zijn salaris en vermogen.

Lees verder om te ontdekken hoe hij zijn succesvolle carrière heeft opgebouwd!


Benieuwd naar het Vermogen van Justin Mooijer? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Fons Hendriks?

Wie is Justin Mooijer? Maak kennis met de man achter de glamoureuze alter ego, Janey Jacké. Justin Mooijer werd geboren op 8 april 1992 in Purmerend, Nederland.

Maar de wereld kent hem beter als Janey Jacké, de sprankelende dragqueen, acteur, performer en presentator die de spotlights heeft veroverd.

Het begon allemaal toen Justin op zestienjarige leeftijd zich voor het eerst verkleedde als vrouw op een Sweet Sixteen-feestje.

Die ene avond op dat podium was een openbaring voor hem. Hij ontdekte zijn passie voor de kunst van drag.

Vermogen Justin Mooijer

Na zijn opleiding aan de Da Costa hotelschool in 2012, waar hij stage liep bij verschillende hotels, werkte hij vijf jaar in Michelinrestaurants en vijfsterrenhotels voordat hij de wereld betrad als Janey Jacké.

Met zijn onmiskenbare talent voor drag trok Janey de wereld rond, trad op in Amsterdamse hotspots en stond zelfs op het hoofdpodium van Pride Amsterdam in 2018.

Maar dat is nog niet alles! Janey Jacké schitterde op het kleine scherm als jurylid in het programma "All Together Now" en bracht de Nederlandse dragwereld in vervoering als de runner-up van het eerste seizoen van "Drag Race Holland" in 2020.

Hij keerde ook terug naar de internationale schijnwerpers in "RuPaul's Drag Race: UK vs The World" in 2022.

En wat doet Justin Mooijer tegenwoordig? Hij tourt de wereld rond met zijn alter ego Janey Jacké, schittert op grote podia in Amerika, Engeland en Europa en is een inspiratiebron voor velen.

Maar dat is nog niet alles, want hij spreekt ook op scholen en bij bedrijven over diversiteit en inclusiviteit.

Kortom, Justin Mooijer, alias Janey Jacké, is een multitalent dat de wereld verovert met zijn onweerstaanbare charisma en talent.

Van Purmerend tot internationale roem, hij heeft het allemaal, en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst nog meer in petto heeft voor deze fantastische persoonlijkheid!

Kortom, Justin Mooijer, alias Janey Jacké, is een multitalent dat de wereld verovert met zijn onweerstaanbare charisma en talent.


Waar heeft Justin Mooijer zijn vermogen mee verdiend?

Hoe heeft Justin Mooijer zijn vermogen opgebouwd, vraag je je af? Nou, laat me je vertellen, dat is een verhaal vol glitter en glamour!

Het vermogen van Justin Mooijer, beter bekend als Janey Jacké, heeft zich niet in één nacht opgebouwd. Na zijn avonturen op de Sweet Sixteen-feestjes ontdekte hij zijn passie voor drag. Maar het echte werk begon pas na zijn opleiding aan de hotelschool.

Hij ruilde de Michelinrestaurants in voor de make-upspiegel en begon zijn professionele carrière als dragqueen.

Janey Jacké reisde de wereld rond, trad op in Amsterdamse hotspots en verscheen zelfs in films. Maar het hoogtepunt van zijn carrière kwam met zijn deelname aan "Drag Race Holland", waar hij als runner-up eindigde.

De glamoureuze wereld van drag bracht niet alleen faam, maar ook financieel succes.

Zijn vermogen heeft hij opgebouwd met optredens, televisieoptredens en internationale dragcompetities. Dus, terwijl hij de wereld betovert met zijn uitbundige persona, heeft Justin Mooijer zijn bankrekening net zo laten glanzen als zijn outfits!


Hoeveel verdient Justin Mooijer per maand?

Ah, het salaris van Justin Mooijer, beter bekend als Janey Jacké, is als een goed bewaard geheim in de wereld van glitter en glamour.

Maar laten we eerlijk zijn, het is geen gewone 9-tot-5-baan, toch?

Het is meer een showstoppende, glittergevulde carrière vol optredens en internationale faam. Dus, als je je afvraagt hoeveel hij precies verdient, nou, dat blijft in de sterren verborgen.

Maar één ding is zeker, wat het ook is, het is absoluut passend voor de fantastische functie die hij vervult.

Dus, terwijl Janey Jacké de wereld betovert, kunnen we er zeker van zijn dat zijn bankrekening er net zo betoverend uitziet, zelfs als we niet de exacte cijfers kennen!Wat is het vermogen van Justin Mooijer?

Wat is het vermogen van Justin Mooijer, alias Janey Jacké?

Nou, hij heeft een kleurrijke carrière gehad, van lokale dragoptredens tot internationale dragcompetities en televisieoptredens. 

Het exacte vermogen blijft een mysterie, maar met zijn internationale bekendheid wordt het geschat in de categorie 'serieus geld'.

Zijn salaris als dragqueen, acteur en presentator varieert, maar laten we zeggen dat het passend is voor de glitter en glamour van zijn werk.

Dus, terwijl hij de wereld betovert met zijn verschijning, houdt Justin Mooijer zijn financiën net zo betoverend geheim!

Leuke weetjes over Justin Mooijer

  • Just Mooijer is in 2024 deelnemer van het programma Wie is de Mol?
  • Mooijer spreekt op scholen over inclusiviteit en diversiteit

Naam

Justin Mooijer

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

8 april 1992

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Dragqueen

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Media / drag


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Justin Mooijer?

Het vermogen van Justin Mooijer is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Justin Mooijer?

Het salaris van Justin Mooijer is helaas onbekend.

Is Justin Mooijer miljonair?

Het is helaas onbekend of Justin Mooijer daadwerkelijk miljonair is.


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>