Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Josylvio? Josylvio is een succesvolle Nederlandse rapper en eigenaar van het platenlabel Hella Cash Gang.

Lees in dit artikel hoe veel hij met zijn creatieve werk heeft verdiend. Hoe verloopt zijn carrière, waar woont Josylvio en heeft hij een relatie.

Naam

Josylvio

Geschat vermogen

€3 miljoen

Geboortedatum

14-04-1992

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Rapper / Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van Josylvio?

Het vermogen van Josylvio is niet precies bekend. Toch schijnt het dat hij tussen 2016 en 2023 gemiddeld 386.000 euro per jaar verdienen, wat uitkomt op een totaalbedrag van 3.088.000 euro.

Leuke weetjes over Josylvio

  • Josylvio werd in 2015 genomineerd voor een Edison
  • Josylvio is eigenaar van het bedrijf HellaCash

Wie is Josylvio?

Josylvio is in 1992 geboren als Joost Theo Sylvio Yussef Abdel Galil Dowib. Hij heeft een Egyptische vader en een Nederlandse moeder en groeide op in Naarden.

Zijn carrière als rapper begint in 2015, als hij samen met Sevn Alias de single Le7nesh uitbrengt. Zijn eerste plaat, Ma3seb, krijgt een Edison nominatie en haalt de 5e plaats in de Album Top 100.

Hij werkt vaak samen met andere muzikanten zoals Ali B, Boef, Latifah, Antoon en Lil' Kleine. Hij is zeer productief en heeft tot juni 2023 al 133 singles uitgebracht. Vier van deze nummers haalde de nummer 1 positie in de Top 100.

In 2018 was hij deelnemer aan het televisieprogramma Expeditie Robinson, waar hij de 18e plaats behaalde. In 2021 komt hij in het nieuws, omdat hij in Curaçao op het vliegveld na een vechtpartij wordt gearresteerd.

Josylvio heeft een relatie met Stephanie Tency. Ze is een onderneemster en is werkzaam als actrice en model. Online heeft ze een eigen YouTubekanaal.

Je zou haar kunnen kennen van het televisieprogramma Rad van Fortuin. Josylvio heeft twee kinderen uit een eerdere relatie. Van deze vrouw is niet veel bekend, omdat ze altijd buiten de media is gebleven.

Josylvio is altijd in het Gooi blijven wonen. Opgegroeid in de Naardense Keverdijk heeft hij ook gewoond in Bussum-Zuid en Huizen. Hij heeft een huis gekocht in het dorp Eemnes.


Waar heeft Josylvio zijn vermogen mee verdiend?

Josylvio verdiend zijn geld op verschillende manieren. Zijn muziek is vooral online populair. Zo is de single Catch Up ruim 56 miljoen keer beluisterd en voor iedere luisterbeurt ontvangt hij een klein bedrag, waardoor het totaal flink oploopt.

Voor een optreden ontvangt hij enkele duizenden euro's. Zijn platenlabel Hella Cash Gang brengt muziek van ander artiesten uit, wat zorgt voor extra inkomsten. Dit is ook het geval voor zijn eigen kledinglijn Hella Cash. 


Hoeveel verdient Josylvio per maand?

Ontvangt Josylvio salaris? Als zelfstandig creatieve artiest heeft hij geen vast salaris.
Zijn inkomsten zijn afhankelijk van zijn successen op muzikaal gebied.

Omdat Josylvio een bekende Nederlandse rapper is, ontvangt hij maandelijks een flink bedrag op zijn bankrekening, waarvan hij zeer goed kan leven.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Josylvio?

Het vermogen van Josylvio wordt geschat op €3 miljoen.

Wat is het salaris van Josylvio?

Het salaris van Josylvio is helaas onbekend.

Is Josylvio miljonair?

Ja, met een vermogen van €3 miljoen is Josylvio zeker miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>