Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Joshua Kaats, de jonge ondernemer die, naar eigen zeggen tenminste, meerdere miljoenenbedrijven heeft opgezet? 

Voor je een relatief prijzige cursus van hem koopt, wil je misschien weten of zijn methodes echt zo succesvol zijn als hij claimt. Passen zijn beloftes dan wel bij zijn eigen vermogen, of zijn het allemaal een beetje overdreven verkooppraatjes?

Naam

Joshua Kaats

Geschat vermogen

€5-10 miljoen

Geboortedatum

15-12-1995

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Online-ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Dropshipping


Wat is het vermogen van Joshua Kaats?

Of de methodes van Joshua Kaats nou wel of niet zullen werken voor jou - voor hemzelf heeft het in ieder geval genoeg geld opgeleverd. Joshua is volgens meerdere bronnen zeker weten wel miljonair geworden met zijn online bedrijven. 

Zijn precieze vermogen ligt tussen de vijf en tien miljoen euro, afhankelijk van wie je het vraagt - in ieder geval heeft zijn werk hem genoeg opgeleverd om het luxe leven te leiden dat hij zo vaak op zijn socials laat zien.

Leuke weetjes over Joshua Kaats

  • Joshua Kaats beheert 4 bedrijven waarvan hij zelf beweert dat ze miljoenen omzetten
  • Er zijn inmiddels al meer dan 6000 mensen die de cursus van Joshua Kaats hebben aangeschaft

Wie is Joshua Kaats?

Heb je nog nooit een reclame voorbij zien komen van Joshua Kaats? Misschien wel, maar ben je het gewoon vergeten of ken je de naam van Joshua Kaats niet. We denken dat je, zeker als je geïnteresseerd bent in ondernemen, vast wel eens de naam Joshua Kaats voorbij hebt horen komen.

Hij is een online-ondernemer die met zijn website dropshipacademy.nl aan mensen uitlegt hoe ze moeten dropshippen, en voor die lessen moet je als aspirant-ondernemer best wat neerleggen.

In hippe YouTube-reclames, instagram posts en andere uitingen laat Joshua graag even aan je zien hoeveel geld zijn methodes hem hebben opgeleverd. Dit wekt voor velen de indruk dat Joshua zijn zaken goed voor elkaar heeft, en goed weet hoe je online winst moet maken.

Al duizenden jongeren hebben hiermee de nodige kennis opgedaan om een eigen bedrijf op te starten. Dit, maar natuurlijk ook zijn eerdere ondernemingen, hebben Joshua Kaats hoog in de lijst gezet van self-made miljonairs in Nederland.


Waar heeft Joshua Kaats zijn vermogen aan verdiend?

Het gigantische vermogen van online ondernemingscoach Joshua Kaats komt grotendeels van zijn eigen bedrijfjes. Zo heeft hij door te dropshippen miljoenen verdiend door bepaalde producten in te kopen en door te verkopen op websites als Bol.com. Maar het echte geld komt van zijn coachingssessies en online trainingen, die je voor enkele honderden euro's kunt kopen.


Hoeveel verdiende Joshua Kaats per maand?

Het precieze maandsalaris van Joshua Kaats is momenteel niet bekend. We weten wel dat hij zich niet druk hoeft te maken over de centjes, want met zijn coachingssessies over dropshipping pakt hij dagelijks enkele honderden euro's aan betalingen van enthousiaste jongeren die graag net zo rijk willen worden als hijzelf.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Joshua Kaats?

Het vermogen van Joshua Kaats wordt geschat tussen de €5 miljoen en €10 miljoen

Wat is het salaris van Joshua Kaats?

Het salaris van Joshua Kaats is onbekend.

Is Joshua Kaats miljonair?

Het vermogen van Joshua Kaats wordt geschat tussen de €5 miljoen en €10 miljoen, dus Joshua Kaats is zeker miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>