Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Joseph Klibansky?

Joseph Klibansky is een veelzijdige kunstenaar die zijn werk heeft gepresenteerd in galeries over de hele wereld. Zijn werk is een mix van abstracte schilderkunst, collage, fotografie, en experimentele video en tegenwoordig ook beelden.

Hij is bekend om zijn unieke stijl die het publiek uitdaagt om na te denken over de betekenis van kunst. De beeldend kunstenaar heeft inmiddels wereldwijde faam gekregen door zijn kunst. Veel internationale artiesten zien wel heil in zijn kunst zoals DJ Armin van Buuren en de Amerikaanse zanger Pharrell Williams.  

Meer weten? Lees dan verder!

Naam

Joseph Klibansky

Geschat vermogen

€7 miljoen

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Kunstenaar

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Kunstwereld


Wat is het vermogen van Joseph Klibansky?

Joseph Klibansky stond met een vermogen van zeven miljoen in 2017 op de 93e plaats van Quote's Top 100 Jonge Miljonairs.

Zo wordt zijn vermogen geschat op €7 miljoen.

Met zijn 32e jaar destijds behoorde Klibanksy tot de club van jonge miljonairs.

Leuke weetjes over Joseph Klibansky

  • Joseph Klibansky's duurste kunstwerk verkocht hij voor €1.2 miljoen
  • Joseph Klibansky filmt het proces van het maken van zijn kunstwerken voor al zijn kunstwerken

Wie is Joseph Klibansky?

Joseph Klibansky werd in 1984 geboren in Zuid-Afrika uit een Zuid-Afrikaanse vader en een Nederlandse moeder. Hij begon met fotografie en het promoten van zijn werk online. Zijn creatieve uitspattingen werden opgemerkt door het publiek en zo ging het balletje rollen.

Joseph Klibansky is inmiddels een succesvolle kunstenaar die veel verkopen van zijn werk heeft verzameld en zijn kunstwerken voor duizenden dollars heeft zien verkopen.

Hij runt ook een lucratieve nevenactiviteit, een kunstacademie die zich richt op het onderwijzen van tekenen, schilderen en mixed media-technieken.

Klibansky's schilderijen zijn abstracte kunstwerken die vaak worden geïnspireerd door Jeff Koons, mode, interieur, steden, tijdschriften, eigentijdse architectuur en zijn opgedane reizen rondom de wereld.

Hij gebruikt kleur en vormen om een gevoel van beweging en dynamiek te creëren. De kunstwerken van Klibansky zijn vaak verrassend en uitdagend. De kunstenaar wil dat mensen nadenken over de betekenis van zijn werk en hoe het hun leven kan verrijken.

Zijn collages zijn een mix van kleurrijke foto's, geknipte stukken papier, en andere materialen. Klibansky gebruikt deze materialen om een verhaal te vertellen. Door de verschillende elementen te combineren, creëert hij een uniek beeld dat een diepere betekenis heeft.

Tegenwoordig maakt de kunstenaar ook veel glanzende bronzen sculpturen. Hij werkt voornamelijk in zijn studio in Naarden met hulp van de hele familie. In 2016 opende hij een galerie in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Hij maakt en verkoopt zijn kunst samen met familie, dus je kan spreken van een familiebedrijf.


Waar heeft Joseph Klibansky zijn geld mee verdiend?

De 38-jarige Joseph Klibansky verdient zijn geld vandaag de dag door zijn kunstwerken te verkopen aan galerieën, musea en particuliere verzamelaars. Hij verkoopt ook kunstwerken via online galerieën en websites.

Daarnaast verdient de multimedia-artiest geld door het geven van workshops en lezingen over kunst en creativiteit. Tenslotte verdient hij geld door het ontwerpen van kunstwerken voor bedrijven en organisaties. 

Kortom, de creatieveling heeft een gevarieerde carrière als kunstenaar en Joseph Klibansky vermogen is opgebouwd uit de verkoop en verhuur van zijn kunstwerken voor tentoonstellingen en evenementen, door workshops en lezingen te geven en door het ontwerpen van kunstwerken voor bedrijven en organisaties.


Hoeveel verdient Joseph Klibansky per maand?

Hoeveel de multimedia artiest per maand verdient is onbekend. Joseph Klibansky salaris per maand is afhankelijk van de verkoop en bovengenoemde zaken. Per maand verkoopt hij in ieder geval meerdere kunstwerken die variëren van zo’n zevenduizend euro tot 1.2 miljoen euro per stuk.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Joseph Klibansky?

Het geschatte vermogen van Joseph Klibansky wordt geschat op €7 miljoen.

Wat is het salaris van Joseph Klibansky?

Het salaris van Joseph Klibansky is helaas onbekend.

Is Joseph Klibansky miljonair?

Met een geschat vermogen van €7 miljoen is Joseph Klibansky absoluut miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>