Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Benieuwd naar het vermogen van Jos Bles? Als één van de meest bekende en succesvolle kledingmagnaten die Nederland ooit heeft gekend, is de vraag naar zijn vermogen en salaris natuurlijk voor de hand liggend. 

Wij hebben voor je uitgezocht wat zijn maandsalaris bedraagt en hoeveel geld hij door de jaren heen bij elkaar heeft verzameld!

Naam

Jos Bles

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Modemagnaat

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Mode


Wat is het vermogen van Jos Bles?

Het vermogen van Jos Bles is momenteel niet bekend. Pas toen hij veertig was begon Jos Bles überhaupt geld te verdienen, maar gelukkig liep het daarna als een speer, want in 1980 lag de kleding die hij produceerde in winkels als de C&A, V&D en de Zeeman, en dat leverde flink wat geld op.

Leuke weetjes over Jos Bles

  • Jos Bles heeft twee hoofdkantoren, een in Nederland en een in België
  • Jos Bles verkoopt zijn kleding aan wel 1200 verschillende modewinkels door heel de Benelux

Wie is Jos Bles?

Jos Bles is een geboren Israëliër, maar woont al bijna zijn hele leven in Amstelveen. Daar speelde hij, als een van de weinigen in Nederland, ijshockey op het hoogste niveau. Dit leidde tot een korte maar succesvolle profsportcarrière, waarin hij ook internationale wedstrijden speelde.

Hij kreeg ook weer niet zoveel betaald en moest bijklussen als flessensorteerder bij de Appie. Dit mocht hij gezien zijn leeftijd nog niet eens doen, en toen de supermarktleiding erachter kwam dat hij nog maar 15 was, werd hij op staande voet ontslagen. Gelukkig begon Bles een aantal jaren later met het laten maken en verkopen van kleding uit Zimbabwe.

Binnen een aantal jaar werd deze kleding verkocht in grote winkelketens, zoals C&A en V&D. Dit zijn echter budgetwinkels en hierdoor maakte Bles nooit al te veel winst op zijn producten. Tegen de tijd dat hij 40 jaar oud werd, begon hij naar eigen zeggen pas echt geld te verdienen. Geduld loont!


Waar heeft Jos Bles zijn vermogen aan verdiend?

Jos Bles is een vermogend man geworden door de inkoop en verkoop van kleding. Deze liet hij maken in lagelonenlanden als Bangladesh en Zimbabwe, en verkocht hij aan internationale ketens als C&A en V&D.


Hoeveel verdient Jos Bles per maand?

Momenteel weten we niet precies hoeveel Jos Bles precies verdient. Dit bedrag zal ook erg verschillend zijn, afhankelijk van hoeveel kleding hij daadwerkelijk weet te verkopen aan de winkels.

Ondanks dat Bles pas op latere leeftijd ècht geld begon te verdienen, is hij inmiddels uitgegroeid tot kledingmagnaat en is zijn salaris zeker weten riant genoeg om flink van te kunnen leven.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Jos Bles?

Het geschatte vermogen van Jos Bles is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Jos Bles?

Ook het salaris van Jos Bles is helaas onbekend.

Is Jos Bles Miljonair?

Omdat het onduidelijk is hoeveel Jos Bles verdiend, kunnen we ook niet zeggen of Jos Bles daadwerkelijk miljonair is.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>