Altijd al willen weten wat het Jort Kelder van vermogen is? Je bent ongetwijfeld benieuwd naar onze vaderlandse beroepskakker, die met zijn programma's als 'Hoe heurt het eigenlijk?' haarfijn uitlegt hoe de mens zich wat beschaafder kan gedragen. Maar wel bekakt natuurlijk.

Voor informatie over zijn vermogen ben je hier op de juiste plek! Wij hebben dit namelijk allemaal haarfijn voor je uitgezocht. Zo lees jij in dit artikel precies wat het Jort Kelder vermogen is, wie Jort is en wat hij doet.

Ook vertellen we je dan nog wat over zijn salaris per maand. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

Naam

Jort Kelder

Geschat vermogen

4 miljoen euro

Geboortedatum

22-09-1964

Jaarlijks inkomen / salaris

10 duizend per maand

Beroep

Presentator / ondernemer / redacteur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Wisselend


Wat is het vermogen van Jort Kelder?

Laten we beginnen bij het Jort Kelder vermogen. Want hoeveel is dit nou precies? Het enige wat we weten is dat zijn vermogen in 2022 zo rond de 4 miljoen euro ligt.

In 2016 lag dit nog zo rond de 3 miljoen, maar Jort Kelder heeft in de jaren na 2016 bepaald niet stilgezeten. Met meerdere bedrijfjes, televisieprogramma's en podcasts zijn er namelijk talloze inkomensbronnen die Jort Kelder aan zijn vermogen helpen. 

Leuke weetjes over Jort Kelder

  • Jort Kelder was het gezicht van een publiciteitsstunt van Suitsupply, die net na de Brexit een lijn met kilts - die Schotse rokken - lanceerde. 
  • Jort Kelder heeft vier boeken geschreven. 

Wie is Jort Kelder?

Jort Kelder kan je kennen van zijn baan bij de Quote. Hij was hier namelijk de hoofdredacteur. Hij is ook persvoorlichter geweest bij de jongerentak van de VVD. Ook heeft hij meerdere boeken geschreven en is hij te zien in verschillende reclamespotjes op televisie en in sommige programma’s.

Zo presenteerde hij onder andere voor AvroTros in 2018 en 2019 en is hij tegenwoordig ook eens in de zoveel tijd te zien als talkshowhost bij de talkshow Op1. Verder heeft hij ook een handeltje in de vastgoedwereld en is hij een bekende internetsensatie door zijn podcast, de Snobcast.

Zeker dankzij zijn eigen YouTube kanaal en kakkerige uitspraken heeft hij aardig wat bekendheid opgebouwd. En hij heeft zelfs de Koningin van Engeland, de onlangs overleden Queen Elizabeth II ontmoet (grapje natuurlijk). Waar heeft Jort Kelder zijn vermogen aan verdiend?

Goed, Jort Kelder is dus een BN’er. Maar hoe is dit Jort Kelder vermogen tot stand gekomen? Toen hij bij de Quote werkte als hoofdredacteur wist hij op een slimme manier veel te sparen. Een deel van dit spaargeld heeft hij geïnvesteerd in vastgoed.

Hier verdient hij tot op de dag van vandaag nog steeds geld mee en hij is dan ook in bezit van meerdere huizen in Nederland. Hoeveel dit er zijn en waar is helaas niet bekend.

Verder verdient hij dus ook een aardig zakcentje met zijn televisie klusjes. Naast dat hij dus talkshowhost is bij Op1 is Joost ook te zien in verschillende reclames. Dat doet ‘ie goed, die Jort.


Hoeveel verdient Jort Kelder per maand?

Het Jort Kelder vermogen ligt dus zeker op een paar miljoen. Maar hoeveel verdient deze persoonlijkheid dan per maand? Zijn salaris per maand ligt rond de 10.000 euro. Dat is zeker geen verkeerd bedrag en genoeg om zijn riante levensstijl van bij te houden. De Jort Kelder net worth zal naar verwachting alleen maar toenemen de komende jaren.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Jort Kelder?

Het geschatte vermogen van Jort Kelder komt neer op 4 miljoen euro. 

Wat is het salaris van Jort Kelder?

Het salaris van Jort Kelder ligt zo rond de 10.000 euro per maand.

Is Jort Kelder miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van 4 miljoen euro is Jort Kelder zeker miljonair. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>