Ben jij altijd al benieuwd geweest naar het vermogen van Johnny de Mol? Dat komt goed uit! In dit artikel kom jij namelijk alles te weten over het vermogen van deze presentator uit een zeer invloedrijke familie in de Nederlandse mediawereld.

Zo vertellen we je onder andere over het Johnny de Mol vermogen, wie hij precies is, hoe hij aan dit vermogen komt én gaan we in op zijn salaris per maand. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder om alles hierover te weten te komen!

Naam

Johnny de Mol

Geschat vermogen

6 miljoen euro

Geboortedatum

12-01-1979

Jaarlijks inkomen / salaris

540.000 per jaar

Beroep

Presentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Mediawereld


Wat is het vermogen van Johnny de Mol?

Laten we beginnen bij het Johnny de Mol vermogen. Want hoeveel geld heeft Johnny nou eigenlijk in zijn bezit? Het vermogen van Johnny de Mol komt neer op ongeveer 6 miljoen. Dat doet ‘ie goed. Hiermee is hij ook direct één van de best betaalde acteurs van Nederland.

Leuke weetjes over Johnny de Mol

  • Johnny de Mol zong samen met zijn moeder, Willeke Alberti, tijdens de Toppers in 2016 het nummer Een glimlach van een kind van Hazes
  • Johnny de Mol verscheen in 24 films en meer dan 30 televisieprogramma's

Wie is Johnny de Mol?

Misschien ken je hem wel en misschien ken je hem niet. Johnny de Mol is onder andere bekend als de zoon van John de Mol. John is één van de 37 miljardairs in Nederland en is in het bezit van Talpa Networks. Hiervoor werkt Johnny de Mol ook. Zo is hij onder andere presentator van het programma HLF8.

Daarnaast heeft hij ook andere programma’s gepresenteerd, zoals Down met Johnny en is hij ook acteur. Johnny is getrouwd met Anouk van Shie. Zij was vroeger zangeres. Ook hebben zij samen nog twee zonen en heeft Anouk nog een kind uit een vorige relatie. Misschien ken je de tante van Johnny ook wel: Linda de Mol. Zij is ook bekend van televisie en het vrouwenblad LINDA.


Waar heeft Johnny de Mol zijn vermogen aan verdiend?

We hebben het net eigenlijk al een beetje verklapt, maar het grootste deel van zijn inkomsten verdient Johnny met zijn carrière als presentator. Deze carrière wordt overigens geboost door zijn vader, die de programma’s die Johnny presenteert heeft bedacht. Dit is allemaal onderdeel van Talpa Networks.

En dat niet alleen. Zo heeft Johnny zijn luxe grachtenpand in Amsterdam verkocht voor meer dan een miljoen euro. En dan denk je: aan wie? Nou, aan zijn vader dus. Hij acteert hier en daar ook nog, maar dat is zijn laagste vorm van inkomen.


Hoeveel verdient Johnny de Mol per maand?

Tot slot willen we naast de Johnny de Mol net worth ook even kijken naar zijn maandinkomen. Want met zo’n ontzettend rijke vader moet dat wel goed zitten, toch?

Helaas is er weinig bekend over zijn maandinkomsten. Wel kunnen we er vanuit gaan dat dit gaat om een bedrag van minstens 40.000-50.000 euro. Dat is toch een hele hoop geld! Zo’n salaris willen wij ook wel.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Johnny de Mol?

Het vermogen van Johnny de Mol wordt geschat op 6 miljoen euro. 

Wat is het salaris van Johnny de Mol?

Het salaris van Johnny de Mol wordt geschat tussen de 40.000 en 50.000 per maand.

Is Johnny de Mol miljonair?

Ja. Met een geschat vermogen van 6 miljoen is Johnny de Mol miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>