Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

“Wat is het vermogen van John van 't Schip?” In dit artikel ontrafelen we het financiële mysterie rondom deze voetbalveteraan.

We duiken in de details van zijn salaris en hoe hij zijn vermogen stap voor stap heeft opgebouwd, om je een exclusief inzicht te geven in de rijkdom achter de voetballegend.

Ben je klaar om de financiële reis van John te ontdekken?

Benieuwd naar het Vermogen van John van 't Schip? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is John van 't Schip?

Wie is John van 't Schip? Deze naam klinkt als muziek in de oren van voetballiefhebbers.

Geboren in Canada, maar met wortels diep in de Nederlandse klei, begon John zijn voetbalcarrière met een vliegende start bij Ajax. In de jaren 80, toen de kapsels groot waren en de broeken kort, maakte hij furore op de Nederlandse voetbalvelden. 

Met een techniek die even vloeiend was als zijn mullet, veroverde hij de harten van de fans.

Vermogen John van 't Schip

John was niet alleen een ster op clubniveau; ook in het Nederlandse nationale team liet hij zijn sporen na.

Met het oranje shirt strak om de schouders, schitterde hij op internationaal toneel. Maar zoals elke voetbalheld, wilde hij meer. Het trainerschap riep!

En John, met zijn karakteristieke snor en volle haardos, antwoordde die roep.

Zijn reis als coach was even avontuurlijk als zijn speeldagen, van Australië tot Mexico, hij heeft een wereld aan voetbalkennis vergaard.

Onder zijn leiding hebben teams zich ontwikkeld, zijn ze gegroeid en hebben ze, net als zijn kapsel, volume gekregen.

Dus, waar is onze wereldreiziger nu? Op dit moment wordt John van 't Schip gelinkt aan Ajax, die na de sombere periode met Maurice Steijn aan het roer wel wat behoefte heeft aan nieuw leiderschap

Met een techniek die even vloeiend was als zijn mullet, veroverde hij de harten van de fans.


Waar heeft John van 't Schip zijn vermogen mee verdiend?

Heb je je ooit afgevraagd hoe het vermogen van John van 't Schip zo is opgebloeid? Nou, strap in, want het is een ritje waard! Onze voetbalmaestro heeft zijn duiten niet alleen verzameld door achter de bal aan te rennen, maar ook zeker als trainer.

Hierin heeft hij aardig wat vermogen opgebouwd. In de voetballerij valt er nu eenmaal genoeg geld te verdienen - en zeker als niet-voetballer, maar juist als trainer en coach.

Met een tactisch inzicht dat zelfs de meest verstokte schaker jaloers zou maken, heeft John zich door de financiële velden gemanoeuvreerd en flink gescoord!


Hoeveel verdient John van 't Schip per maand?

Wil je een kijkje nemen in de portemonnee van de voetballegend? Dan hebben we slecht nieuws.

Het salaris van John van 't Schip is een mysterie, omhuld in een nevel van geheimzinnigheid.

Helaas, de exacte cijfertjes zijn net zo ongrijpbaar als een schaduwspits in de nacht! Maar vrees niet, de voetbalwereld is rijkelijk, en we wedden dat John's compensatiepakket net zo indrukwekkend is als zijn legendarische voetbalcarrière! 

Wel weten we meer over zijn totale vermogen. Meer hierover hieronder!


Wat is het vermogen van John van 't Schip?

Wat is het vermogen van John van 't Schip?

Na een onderzoekje naar het tijdperk Van Basten en consorten, is gebleken dat het vermogen van John van 't Schip goed was voor zo'n €8 miljoen.

Dit vermogen heeft hij opgebouwd door te voetballen, en door te coachen. In ieder geval is het duidelijk dat er in de voetballerij goed geld verdiend kan worden.

Leuke weetjes over John van 't Schip

  • Van 't Schip was jarenlang getrouwd met Daniëlle van 't Schip, de dochter van Willeke Alberti, die in 2023 op hartverscheurende wijze overleed. 
  • John van 't Schip is niet alleen in Nederland bekend; hij is ook internationaal een voetbalfiguur. Geboren in Canada, heeft hij zijn voetbaltalenten ook verspreid over landen zoals Italië en Australië, waar hij zowel als speler en coach actief was.

Naam

John van 't Schip

Geschat vermogen

€8 miljoen

Geboortedatum

30-12-1963

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Voetbaltrainer / Raad van Toezicht

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van John van 't Schip?

Het vermogen van John van 't Schip wordt geschat op €8 miljoen.

Wat is het salaris van John van 't Schip?

Het salaris van John van 't Schip is helaas onbekend.

Is John van 't Schip miljonair?

Het is onduidelijk of John van 't Schip daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>