Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

John van den Heuvel is in Nederland bekend geworden als keiharde misdaadverslaggever, voor wie geen crimineel te groot is. Vooral door zijn programma's waarin hij direct mensen te kijk zet die de schreef over zijn gegaan, slaan enorm goed aan bij Nederlanders die van gerechtigheid houden. W

at heeft al deze fanatieke inzet John van den Heuvel zelf dan opgeleverd? Wat is zijn vermogen, en wat verdient hij per maand?

Naam

John van den Heuvel

Geschat vermogen

Rond de €1 miljoen

Geboortedatum

26-12-1962

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Misdaadjournalist

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Mediawereld


Wat is het vermogen van John van den Heuvel?

John van den Heuvel heeft enkele keren toegegeven dat hij goed verdient met de verkoop van zijn tv-programma's. Maar, jammer genoeg voor John, is hij er nog niet steenrijk mee geworden. Naar eigen zeggen wordt hij geen miljonair met zijn werk, maar kan hij er wel 'een paar extra corona-biertjes van drinken hier op de Antillen'. Zijn vermogen ligt waarschijnlijk dus iets onder de miljoen euro.

Leuke weetjes over John van den Heuvel

  • John van den Heuvel heeft een boek geschreven over het feit dat hij al jarenlang wordt beveiligd, dat Een lustrum lang extreme beveiliging heet
  • John van den Heuvel is in dienst bij de Telegraaf, RTL en Videoland

Wie is John van den Heuvel?

Als misdaadverslaggever is John van den Heuvel één van de meest toonaangevende programmamakers die Nederland de afgelopen jaren heeft gekend. Onlangs kwam hij in het nieuws omdat hij al 25 jaar lang met zware beveiliging moet leven.

Noodgedwongen. Blijkbaar heeft hij de onderwereld zo boos gemaakt, dat ze hem allemaal iets aan willen doen - en hoe gek het ook klinkt, dan doe je als misdaadverslaggever toch iets goed.

John van den Heuvel is 59 jaar en is al sinds de havo geïnteresseerd in misdaad. Nadat hij zijn havo had afgerond, begon hij zijn opleiding bij de politie. Hij wilde rechercheur worden om zoveel mogelijk misdadigers op te kunnen sporen en in te kunnen rekenen. Zijn werk werd enorm gewaardeerd, maar hij vond het ook wel interessant om zoveel mogelijk informatie over misdadigers de pers in te brengen.

In 1990 begon hij als misdaadverslaggever bij de Telegraaf. Daar ontmaskerde hij de halve onderwereld, en bracht hij naar buiten dat de president van Suriname, Desi Bouterse, een drugsbaron was. Inmiddels heeft hij al zoveel misdadigers ontmaskerd, dat hij dus al ruim 25 jaar met zware beveiliging om zich heen moet leven.

Daar moeten we hem als staat erg dankbaar voor zijn, want zijn werk maakt het leven in Nederland en in het buitenland toch weer een stukje veiliger.


Waar heeft John van den Heuvel zijn vermogen aan verdiend?

Het vermogen van John van den Heuvel komt vooral door zijn werk als misdaadverslaggever, en door de verkoop van zijn vele televisie-formats. Zenders wereldwijd zijn bereid hier tienduizenden euro's voor te betalen. Maar ook zijn salaris als tv-presentator en misdaadverslaggever in de krant telt aardig bij elkaar op.


Hoeveel verdient John van den Heuvel per maand?

Het precieze maandsalaris van John van den Heuvel is op dit moment nog niet bekend. We weten wel dat hij zich niet druk hoeft te maken over de centjes, maar miljonair is hij naar eigen zeggen nog niet. In ieder geval zijn we hem dankbaar voor al het werk dat hij heeft geleverd tegen de misdaad in ons land, waardoor we allemaal ietsje veiliger over straat kunnen.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van John van den Heuvel?

Naar eigen zeggen ligt het vermogen van John van den Heuvel net onder de miljoen.

Wat is het salaris van John van den Heuvel?

Het salaris van John van den Heuvel is helaas onbekend.

Is John van den Heuvel miljonair?

Met vermogen dat naar eigen zeggen onder de miljoen ligt, is John van den Heuvel geen miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>