Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van John Huiberts? John Huiberts, ondernemer, multimiljonair en founder van IGM Resins, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van grondstoffen voor UV-lakken, startte zijn bedrijf in 1999 en is nog steeds CEO.

Wanneer hij zijn business op de kaart wou zetten, bleek het moeilijker dan verwacht om klanten te vinden. Uiteindelijk slaagde hij erin om zijn bedrijf te laten groeien tot een volwaardig en succesvol grondstoffenbedrijf. 

Naam

John Huiberts

Geschat vermogen

€140 miljoen

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

CEO IGM Resins

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Coating


Wat is het vermogen van John Huiberts?

De 52-jarige Huiberts uit Waalwijk maakte in 2022 zijn debuut in de Quote 500, een jaarlijkse lijst van de vijfhonderd rijkste Nederlanders.

Huiberts staat op plek 383 met een geschat vermogen van €140 miljoen. In 2018 won hij zelfs de EY Entrepreneur of the Year Award. Deze prestigieuze ondernemersprijs wordt al twintig jaar in meer dan zestig landen uitgereikt

Leuke weetjes over John Huiberts

  • John Huiberts had een kortstondige relatie met Leontine Ruiters, de vrouw die later trouwde met Marco Borsato
  • In 2018 werd Huiberts uitgeroepen tot entrepreneur van het jaar

Wie is John Huiberts?

John ontwikkelt en produceert met IGM Resins verschillende grondstoffen voor de fabricage van UV-lakken, -coatings en -lijmen. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door Huiberts en is gevestigd op Haven Zeven in Waalwijk.

Huiberts heeft het bedrijf uitgebouwd tot een wereldwijde leider in de industrie van UV-harsen en lakken, met verkoop- en productielocaties over de hele wereld.

Naast zijn werk bij IGM Resins, is Huiberts ook lid van de raad van commissarissen van diverse andere bedrijven. Hij staat bekend om zijn ondernemerschap en zijn vermogen om op een slimme manier de kantjes van de wet eraf te lopen.

Daarnaast is hij goed in bluffen in de zakenwereld. Met zijn toewijding aan innovatie en zijn vermogen om uitdagingen om te zetten in kansen, heeft Huiberts een positieve invloed gehad op de industrie en de gemeenschappen waarin IGM Resins actief is.

Over Huiberts zijn privéleven is niet veel bekend. Enkel zou hij vijf jaar lang een relatie hebben gehad en ook kinderen hebben met zijn voormalige partner, maar daarover is verder geen informatie bekend.

Daarna zou hij samen zijn geweest met Leontine Ruiters, de ex van Marco Borsato. Leontine Ruiters is een Nederlands actrice en televisiepresentatrice. Je kent haar hoogst waarschijnlijk uit programma’s zoals Voetbalvrouwen of Rad van fortuin.

Volgens verschillende mediabronnen heeft Huiberts haar reeds bedrogen met zijn ex en zijn ze uit elkaar gegaan. Verder is niet veel bekend over hun situatie.


Waar heeft John Huiberts zijn vermogen mee verdiend?

John Huiberts heeft zijn vermogen verdiend met het ontwikkelen en produceren van grondstoffen voor de productie van UV-lakken, coatings en lijmen. 

Zijn bedrijf IGM Resins, gevestigd in Waalwijk, Nederland, is een bedrijf dat actief is over heel de wereld. Het biedt innovatieve producten en oplossingen voor de UV- en EB-uithardende industrie

. Ze leveren een breed scala aan grondstoffen, zoals harsen, fotoinitiators en additieven, die worden gebruikt in de productie van coatings, inkten en lijmen.

Het hoofdkantoor van IGM Resins is gevestigd in Nederland, maar ze hebben ook vestigingen in andere delen van de wereld.

Het bedrijf streeft ernaar om duurzaamheid te integreren in alle aspecten van hun bedrijfsvoering en hebben zichzelf het doel opgelegd om de impact op het milieu te verminderen.


Hoeveel verdient John Huiberts per maand?

Over John Huiberts salaris specifiek wordt niets publiek vrijgegeven. Wat we wel weten, is dat John Huiberts vermogen op 140 miljoen staat. Hiermee is hij een van de rijkste personen in Nederland.

Ondanks de moeilijkheden die hij ondervond bij het opzetten van zijn bedrijf, heeft Huiberts zich ontwikkeld tot een wereldwijde leider in de industrie van UV-harsen en lakken, met verkoop- en productielocaties over de hele wereld. 

Naast zijn werk bij IGM Resins is Huiberts ook lid van de raad van commissarissen van diverse andere bedrijven en staat hij bekend om zijn toewijding aan innovatie. Over zijn privéleven is er echter heel weinig bekend.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van John Huiberts?

Het vermogen van John Huiberts wordt geschat op €140 miljoen.

Wat is het salaris van John Huiberts?

Het huidige salaris van John Huiberts is helaas onbekend.

Is John Huiberts miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €140 miljoen is John Huiberts zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>