Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Benieuwd naar het vermogen van John de Bever? Als bekende Nederlandse zanger, ex-zaalvoetballer en tv-personage is John de Bever onder veel Nederlanders zeer geliefd.

Wat heeft de ‘beste zaalvoetballer van de wereld’ precies verdiend met al zijn werkzaamheden, en hoe staan zijn financiën er momenteel voor?

Naam

John de Bever

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

07-04-1965

Jaarlijks inkomen / salaris

€120.000

Beroep

Zanger

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van John de Bever?

Jammer genoeg is het precieze vermogen van John de Bever niet bekend. Gelukkig kunnen we je wel vertellen hoeveel je ongeveer neer moet tikken voor één van zijn optredens: volgens artistbookings.nl betaal je voor een uurtje John de Bever al gauw €2700! Het vermogen van John de Bever weten we misschien niet, maar dat hij financieel onafhankelijk is, lijkt duidelijk.

Leuke weetjes over John de Bever

  • John de Bever wordt nog altijd gemanaged door zijn partner, Kees Stevens
  • John de Bever heeft samen met Energiedirect een kerstnummer geschreven, waarin natuurlijk het aanzetten van zoveel mogelijk kerstverlichting wordt gepromoted.

Wie is John de Bever?

Ken je John de Bever niet zo goed? Dan heb je de afgelopen tijd zeker geen VI gekeken. John de Bever komt regelmatig bijlangs in het voetbalpraatprogramma, omdat hij al jarenlang goede vrienden is met Johan Derksen. De Bever begon van jongs af aan als voetballer, eerst op het veld en later maakte hij de overstap naar zaalvoetbal.

In 1979 werd John door niemand minder dan Pierre Kartner ontdekt als zanger, toen hij nog maar 14 jaar was. Kartner schreef voor hem het nummer ‘Als ik later eens trouw’, dat binnen een paar weken de tipparade bereikte.

Toch besloot John de Bever zich te focussen op zijn voetbalcarrière, waarmee hij het Nederlandse team haalde. In 1997 werd John uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. Hij is tot nu toe trouwens de enige Nederlandse voetbalprof die uit de kast is gekomen als homoseksueel.

Na het beëindigen van zijn voetbalcarrière is Bever weer gaan zingen. Hij heeft herhaaldelijk gezegd dat hij hier veel meer mee kon verdienen dan met zaalvoetballen, en dat kunnen we begrijpen met hits als ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’. Geef toe: je hebt hem nu al in je hoofd!


Waar heeft John de Bever zijn vermogen aan verdiend?

Het vermogen van John de Bever komt voornamelijk van zijn zangcarrière nadat hij profvoetballer is geweest. Zaalvoetballers verdienen namelijk lang niet zoveel als reguliere voetbalprofs, en als zanger strijkt de Bever zo’n €2700 per optreden binnen! Het is dus niet gek dat hij zo vaak heeft gezegd hier meer geld uit te halen dan met een gemiddelde voetbalwedstrijd.


Hoeveel verdiende John de Bever per maand?

Voor één optreden krijgt John de Bever ongeveer €2700. Als hij dus iedere week een optreden geeft kom je al gauw uit op ruim €10.000 per maand; een zeer riant salaris waardoor we zeker weten dat John de Bever geen financiële problemen tegemoet zal gaan in de komende jaren!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van John de Bever?

Het exacte vermogen van John de Bever is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van John de Bever?

Het salaris van John de Bever wordt geschat op €10.000 per maand.

Is John de Bever miljonair?

Het is helaas onbekend of John de Bever miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>