Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Je hebt misschien wel eens gehoord van de naam Joey Bravo. Joey Bravo is een influencer die bekend is geworden door het social media platform YouTube. Hij is op social media veel te zien in dure kleding en mooie sportwagens. Maar wat is Joey Bravo's net worth en waar verdient Joey Bravo zijn geld mee?

Wij van ThinkRich hebben onderzoek gedaan naar het vermogen van Joey Bravo en hebben een aantal conclusies kunnen trekken. Je ontdekt alles over Joey Bravo en zijn vermogen in dit artikel!

Naam

Joey Bravo

Geschat vermogen

€400.000 euro

Geboortedatum

01-07-1997

Jaarlijks inkomen / salaris

Niet bekend

Beroep

Influencer en ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Social media en zijn onderneming


Wat is het vermogen van Joey Bravo?

Het vermogen van Joey Bravo wordt momenteel geschat op z'n €400.000 euro. Joey Bravo heeft zijn grote bereik dat hij door de jaren heen heeft gecreëerd kunnen gebruiken om zijn eigen merk 'Astos' te promoten. Deze onderneming in combinatie met zijn social media carrière hebben er voor gezorgd dat zijn vermogen momenteel op €400.000 euro wordt geschat.

Leuke weetjes over Joey Bravo

  • Joey Bravo claimt tijdens de coronapandemie in 2 dagen z'n €100.000 euro verdient te hebben met het verkopen van handgel.
  • Joey Bravo ging in de eerste maand van zijn YouTube carrière van 1 volger naar 100.000 volgers

Wie is Joey Bravo?

Joey Bravo, echte naam Karwan Talei, is een bekende influencer onder voornamelijk de jongere generatie. Zo begon hij zijn influencer carrière in 2016 op YouTube. Op dit social media kanaal maakte hij samen met enkele vrienden fake prank video's. Deze video's waren ontzettend populair waardoor hij alleen al in de eerste maand 100.000 abonnees behaalden. 

Hij tekende in deze periode ook bij het MCN van RTL en begon zijn carrière als rapper. Met zijn eerste hit genaamd Abu Dhabi, behaalde hij gelijk 1 miljoen views. Na zijn carrière als influencer en rapper is Bravo ook begonnen als ondernemer en richtten meerdere kleine bedrijfjes op. Astos is het bedrijf dat momenteel het bekendst is.

Astos krijgt veel publiciteit door zowel Joey Bravo zelf als zijn goeie influencer vrienden Mobicep en Chahid Charrak waardoor Astos een erg bekend horloge- en brillenmerk is geworden. Joey Bravo is verder afkomstig uit Almere en heeft alleen een diploma als filiaalmanager behaald.


Waar heeft Joey Bravo zijn vermogen aan verdiend?

Joey Bravo heeft op meerdere manieren zijn vermogen verdient. Zo heeft de influencer een groot deel van zijn vermogen te danken aan zijn grote social media bereik. Zo verdiende hij veel met de YouTube video's die hij maakte en deed hij verschillende sponsordeals. 

Momenteel verdient hij zijn geld nog steeds grotendeels door middel van social media. Daarnaast heeft Bravo zijn eigen goedlopende horloge- en brillenmerk Astos waarmee hij aardig wat inkomsten binnen harkt.


Hoeveel verdient Joey Bravo per maand?

Wat Joey Bravo precies per maand verdient is lastig te zeggen. Zo is zijn maandinkomen sterk afhankelijk van de sponsordeals die hij doet.

Ook de inkomsten uit zijn bedrijf zijn niet iedere maand hetzelfde. Zo verkoopt hij ook zonnebrillen welke in de zomer uiteraard vaker verkocht worden dan in de winter. Het is dus lastig om een inschatting te maken van het maandinkomen van Bravo.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Joey Bravo?

Joey Bravo net worth wordt geschat op ongeveer €400.000 euro

Wat is het salaris van Joey Bravo?

Omdat er weinig bekend is over Joey Bravo en zijn inkomen is het helaas niet mogelijk om een goeie inschatting te maken over het salaris van Joey Bravo.

Is Joey Bravo miljonair?

Met een geschat vermogen van €400.000 euro kan Joey Bravo zichzelf nog geen miljonair noemen.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>