Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Joel Beukers?

Waar vroeger vooral sporters en acteurs als beroemdheden werden gezien, is deze groep bekende mensen tegenwoordig een stuk groter.

Zo worden bijvoorbeeld politici en ondernemers ook steeds vaker als BN’er gezien. Al deze mensen komen vaak veel in de publiciteit en hebben binnen hun niche een hoop bekendheid vergaard.

Een goed voorbeeld van een bekende ondernemer is Joel Beukers. Deze Nederlandse spierbundel heeft niet alleen de looks, maar maakt ook goed gebruik van zijn hersenen. Door beide aspecten te combineren is het bedrijf van Joel Beukers ontstaan.

Als fanatiek sporter heeft hij zijn eigen supplementen op de markt gezet. Benieuwd naar hoeveel hij hiermee verdient? Lees dan verder!

Naam

Joel Beukers

Geschat vermogen

€2 miljoen

Geboortedatum

26-08-1990

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemer / professioneel scooper

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Supplementen / Youtube / crypto


Wat is het vermogen van Joel Beukers?

Wie Joel Beukers kent, weet dat zijn vermogen nooit stil zal blijven staan. De diverse luxe aankopen, zoals peperdure auto’s, dragen hieraan bij.

Echter, hierdoor is het lastig om het vermogen van Joel Beukers tot in detail uit de doeken te doen.

In 2018 werd het vermogen van Joel Beukers geschat op €1.325.090.

Na 2018 heeft het bedrijf van Beukers een enorme groei doorgemaakt en heeft de sportieve miljonair een enorm huis gekocht. Dankzij de toenemende vraag naar woningen, en de inflatie, is zijn woning ook in waarde gestegen.

Hierdoor kun je stellen dat het vermogen van Joel Beukers in 2023 ruim over de 2 miljoen euro moet zijn.

Leuke weetjes over Joel Beukers

  • Joel Beukers heeft eigenhandig de woorden 'flaneren' en 'groei-maat' teruggebracht in de Nederlandse volksmond
  • Joel Beukers bezit 2 eigen bedrijven, Clean Nutrition en Gold Dry Vodka

Wie is Joel Beukers?

Joel Beukers is een Nederlandse ondernemer en internetondernemer die bekend is geworden door zijn online marketingbedrijf, zijn boeken en zijn optredens als spreker. Hij is voornamelijk bekend van zijn supplementen bedrijf Clean Nutrition waar hij o.a. pre-workouts en eiwitshakes verkoopt.  Zijn bekendste product hierbij is de extreme v2

Als we het hebben over zijn vermogen als ondernemer, dan kan worden gesteld dat hij over een aantal kwaliteiten beschikt die hem in staat stellen om succesvol te zijn. Zo is hij onder andere bekend om zijn enorme werkethos, zijn focus en zijn discipline.

Ook heeft hij een goed gevoel voor marketing en weet hij precies hoe hij producten of diensten aan de man kan brengen.

Daarnaast is Joel Beukers ook bekend om zijn vermogen om te innoveren en out-of-the-box te denken. Hij is niet bang om risico's te nemen en durft te experimenteren met nieuwe ideeën.

Dit heeft hem geholpen om zijn bedrijf te laten groeien en om zich te onderscheiden van zijn concurrenten. Ook heeft hij een goed gevoel voor timing, wat hem helpt om op het juiste moment op de juiste plek te zijn.

Verder kan ook worden gesteld dat Joel Beukers over een sterk vermogen tot leiderschap beschikt. Hij weet hoe hij een team kan leiden en kan mensen aan zich binden door zijn visie te delen en mensen te betrekken bij het besluitvormingsproces.

Dit heeft hem geholpen om een succesvolle ondernemer te worden en om zijn bedrijf te laten groeien.


Waar heeft Joel Beukers zijn geld mee verdiend?

De meeste mensen kennen Joel Beukers van zijn YouTube kanaal, waar hij video’s over fitness en zijn bedrijf Clean Nutrition maakt. 

Met Clean Nutrition heeft de sportieve ondernemer het grootste deel van zijn vermogen verdiend, door diverse sportattributen, supplementen en andere producten te verkopen.

Onder alle inkomsten vallen ook de inkomsten van de advertenties op YouTube. Daarnaast heeft Joel Beukers met zijn Gold Dry Vodka onlangs nog een nieuw product gelanceerd.

Je kunt stellen dat bij Joel Beukers salaris niet in zijn woordenboek staat. De miljonair maakt winst met zijn bedrijf en kan hier zijn levensstijl mee bekostigen. N

aast het ondernemen, heeft Joel Beukers nog meer manieren om meer vermogen te vergaren. Zo heeft hij eerder aangegeven dat hij investeert in cryptocurrencies

Daarnaast heeft Joel Beukers in 2017 promotie gemaakt voor Follow Coin. Hierdoor vergroot Beukers zijn vermogen niet alleen door te investeren in cryptocurrencies, maar ook door het promoten van crypto gerelateerde bedrijven.


Hoeveel verdient Joel Beukers per maand?

Vanwege het feit dat Joel Beukers meerdere inkomensbronnen heeft, is het helaas niet bekend hoeveel salaris Joel Beukers per maand verdient. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Joel Beukers?

Het vermogen van Joel Beukers wordt geschat op €2 miljoen.

Wat is het salaris van Joel Beukers?

Het salaris van Joel Beukers is helaas onbekend.

Is Joel Beukers miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €2 miljoen is Joel Beukers zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>