Wij vertellen je op deze pagina alles wat je moet en wil weten over het Jeroen Rietbergen vermogen. Zo vertellen we wie Jeroen precies is, hoe hij aan zijn vermogen is gekomen én ook wat zijn salaris per maand is. En uiteraard vertellen we je ook het Jeroen Rietbergen vermogen. Benieuwd geworden? Lees dan vlug verder!

Naam

Jeroen Rietbergen

Geschat vermogen

+-  €35 miljoen euro

Geboortedatum

19-04-1971

Jaarlijks inkomen / salaris

Niet bekend

Beroep

Compenist / toetsenist

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Media


Wat is het vermogen van Jeroen Rietbergen?

Goed: hoeveel verdient Jeroen? En wat is het Jeroen Rietbergen vermogen? Dit hebben wij voor je uitgezocht. Zijn vermogen werd in 2016 geschat op ongeveer 34 miljoen door de Quote 500. Dit vermogen is waarschijnlijk ook gedeeltelijk van zijn vrouw. Hoeveel dit anno 2023 is weten we niet, maar waarschijnlijk is dit wel afgenomen omtrent het The Voice schandaal.

Leuke weetjes over Jeroen Rietbergen

  • Jeroen Rietbergen heeft zijn vermogen voor een groot gedeelte te danken aan zijn relatie met Linda de Mol. Zij heeft namelijk zelf een vermogen van meer dan 30 miljoen euro.
  • Bezos is zo rijk dat het uitgeven van 1,2 miljoen dollar voor hem hetzelfde voelt als het uitgeven van één dollar voor een gemiddelde Amerikaan.

Wie is Jeroen Rietbergen? 

Oké, Jeroen heeft dus een aardig bedrag in zijn bezit. Maar wie is Jeroen? Jeroen Rietbergen is getrouwd met presentatrice Linda de Mol, die de zus is van de bekende John de Mol. Jeroen zelf is bekend van The Voice. Echter is dit aardig uitgelopen op een fiasco voor Jeroen, aangezien hij is beschuldigd van seksueel misbruik door meerdere deelnemers.

Hij was de bandleider van The Voice. Hij trad ook regelmatig op met de Edwin Evers band. Echter is dit na de beschuldigingen direct stopgezet. Hij maakt overigens ook muziek voor films. Zijn relatie met Linda de Mol stond op zeer gespannen voet na de betuigingen, en ondertussen is het nog steeds niet bekend hoe dit af gaat lopen.


Waar heeft Jeroen Rietbergen zijn vermogen aan verdiend?

Jeroen Rietbergen heeft zijn vermogen voor een groot gedeelte te danken aan zijn relatie met Linda de Mol. Zij heeft namelijk zelf een vermogen van meer dan 30 miljoen euro. Hij heeft zelf dus waarschijnlijk maar een paar miljoen euro aan vermogen. Dit heeft hij verdiend aan zijn jarenlange muziekcarrière. Niet alleen via The Voice, maar ook door het maken van muziek voor films.

Zo heeft hij bijvoorbeeld de muziek gemaakt voor de Nederlandse film Terug naar de Kust. Momenteel zit de zanger in een speciale afkickkliniek in Nashville, Amerika. Hierdoor zal zijn vermogen zeker niet toenemen, maar juist afnemen.


Hoeveel verdient Jeroen Rietbergen per maand?

Je weet nu de Jeroen Rietbergen net worth. Maar wat harkt de man hier maandelijks mee binnen? Vermoedelijk zal dit gaan om tienduizenden euro’s per maand. Hoeveel dit exact is weten wij helaas niet. Hier is ook weinig over bekend. Wel weten we dat zijn carrière officieel voorbij is. Dus veel geld krijgt hij sowieso niet meer. Misschien dat zijn vrouw Linda de Mol hem nog financieel ondersteunt, maar daar weten wij niks over.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Jeroen Rietbergen?

Het is niet precies bekend wat het geschatte vermogen van Jeroen Rietbergen is. 

Wat is het salaris van Jeroen Rietbergen?

Het salaris van Jeroen Rietbergen is niet bekend.

Is Jeroen Rietbergen miljonair?

Of Jeroen rietbergen miljonair is, is niet bekend.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>