Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 12/04/2023

Wat is het vermogen van Jeffrey Herlings?  We duiken in de financiële wereld van Jeffrey Herlings, een motorcross sensatie en Nederlandse kampioen die niet alleen de harten van fans verovert, maar ook het hart van zijn portemonnee.

In dit artikel onthullen we alles over Jeffrey Herlings vermogen, Jeffrey Herlings salaris en zijn succesvolle carrière als motorcrosser.

Zet je schrap want dit wordt een dollemansrit!

Naam

Jeffrey Herlings

Geschat vermogen

€1.6 miljoen

Geboortedatum

12-10-1994

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Motorcrosser

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Motorwereld


Wat is het vermogen van Jeffrey Herlings?

In de wereld van motorcross valt er flink wat te verdienen, en dat blijkt wel uit het vermogen van Jeffrey Herlings. Volgens betrouwbare bronnen tikte hij in 2022 maar liefst 1,6 miljoen euro aan. 

Een indrukwekkende prestatie voor iemand van slechts 28 jaar oud, met talloze kampioenschappen en race overwinningen dat heeft gezorgd voor een goed gevulde bankrekening.

Leuke weetjes over Jeffrey Herlings

  • Herlings' bijnaam is 'The Bullet'
  • Voor de seizoenen 2015, 2016, 2018 en 2021 ontving Herlings de meest prestigieuze prijs in de motorsport toegekend, de Hans de Beaufort-beker

Wie is Jeffrey Herlings?

12 september 1994 zag Geldrop de geboorte van een ware motorcrosslegende: Jeffrey Herlings. Op achtjarige leeftijd sleepte hij al zijn eerste nationale titel binnen in de 65cc-klasse.

Inmiddels is hij wereldwijd één van de beste rijders met vijf wereldtitels op zijn naam. Drie daarvan veroverde hij in de MX2-klasse (2012, 2013 en 2016), en twee in de MXGP-klasse (2018 en 2021).

 Herlings racet voor het Red Bull KTM Factory Racing Team. Jeffrey, ook wel "The Bullet" genoemd, staat bekend om zijn snelheid, techniek en doorzettingsvermogen.

Als meest succesvolle Nederlandse motorcrosser ooit, met meer dan 100 GP-overwinningen, geniet hij respect van zowel fans als concurrenten.

Naast motorcross is hij ook actief in andere sporten zoals fietsen, fitness en golf. Herlings woont in Geldrop, heeft een vriendin en een hond genaamd Diesel.

Jeffrey houdt van mooie auto’s en heeft een indrukwekkende Verzameling, waaronder een Porsche en een Mercedes. Ironisch genoeg is er echter weinig bekend over zijn motorcollectie.


Waar heeft Jeffrey Herlings zijn vermogen mee verdiend?

Zijn indrukwekkende vermogen is natuurlijk voornamelijk te danken aan zijn motorcrosscarrière.

 Winnen van races en kampioenschappen, maar ook het rijden voor een fabrieksteam dat hem voorziet van topmateriaal en ondersteuning, leveren hem flink wat inkomsten op.

 Sponsorcontracten en merchandising zijn ook lucratieve inkomstenbronnen voor Jeffrey. Zo is hij gesponsord door Red Bull, KTM, Oakley, GoPro en Alpinestars. Slim als hij is, investeert Herlings zijn geld ook in zaken als vastgoed en aandelen.

Zo heeft hij een huis in Spanje, waar hij traint en verblijft, en investeerde hij in een bedrijf gespecialiseerd in elektrische fietsen.


Hoeveel verdient Jeffrey Herlings per maand?

De grote vraag: wat is het salaris van Jeffrey Herlings? Hoewel hij daar zelf niet veel over prijsgeeft, is bekend dat hij samen met Antonio Cairoli en Tim Gajser tot de best betaalde motorcrossers ter wereld behoort.

Schattingen spreken over een jaarinkomen van ongeveer 2 miljoen euro, dus verdient hij bijna twee ton per maand, maar dit is niet officieel bevestigd.

Het salaris van Jeffrey Herlings is afhankelijk van verschillende factoren, zoals zijn prestaties, contractduur, bonussen en sponsordeals.

Het kan dus per jaar verschillen hoeveel hij verdient. Maar één ding is zeker: met zijn indrukwekkende verdiensten leeft hij een comfortabel leven en geniet hij volop van zijn passie voor motorcrossen.

Dus daar heb je het: een inkijkje in het leven van de motorcross superster Jeffrey Herlings. Zijn ongekende talent, vastberadenheid en keiharde werk hebben hem niet alleen in de hoogste versnelling gebracht, maar ook wereldberoemd gemaakt.

Daarnaast heeft hem dit een indrukwekkend vermogen en salaris opgeleverd. Het is zonder twijfel dat we nog veel zullen horen van deze Nederlandse kampioen in de toekomst.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Jeffrey Herlings?

Het vermogen van Jeffrey Herlings wordt geschat op €1.6 miljoen.

Wat is het salaris van Jeffrey Herlings?

Het huidige salaris van Jeffrey Herlings is helaas onbekend.

Is Jeffrey Herlings miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €1.6 miljoen is Jeffrey Herlings zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>